Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la samo_lijevo » 12 dec 2016, 23:27

Besic je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.
Oooo evo kostolomca, gdje je lihvarka , ne viđam je nešto :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
obracunava procente ?:mrgreen:
tuzlak1987 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Usli u Palmiru, moraju ukrasti umjetnine vrijedne milione eura koje ce se na zapad da svercaju. Dobri svi budu ..
Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.
Sumnjam za vece stvari, ima dosta onih koje se ne mogu premjestiti. Dodju ovi ISILovci i rasparcaju na stotine komada i prodaju u djelovima i opet vrijedi.
Novinar NG napravio dokumentarac gdje ISIL agenti prvo u Turskoj to prodaju za lovu koja je na zapadu bagatela.
A onda iz Turske kroz Bugarsku u roku od par dana zavrsi u Londonu u top radnjama.

Asadovci imaju timove koji to pokusavaju upratiti i npr dosta su predmeta upratili ali jedan dan dodjes u radnju i slikas predmete, sutra kada se vratis predmet je otisao vec.
Pa to su razduzili prvi put kad su usli.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 dec 2016, 23:35

U medjuvremenu u nasem dvoristu, izgleda nema nista od druge transe mmf-a.
Nakon sto nisu ispunili skoro pa nista iz pisma namjere,
kako ce se namiriti novac veliko je pitanje.
Nikad nismo bili blize ekonomskom krahu gledano iz ugla budzetskih korisnika.
Realni sektor je u q vec godinama.
Mozda bi samar realnosti bio i dobra stvar.
Da se napokon realni sektor ako ga se ne zeli pomoci ostavi na miru a budzetlije smanje brojcano za 50% ili da im se apsolutno svima plate svedu u sferu realnog sektora koji im te plate i zaradjuje..vidjecemo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

UserNAME2
Kontakt:

Post Postao/la UserNAME2 » 12 dec 2016, 23:40

madridist je napisao/la:U medjuvremenu u nasem dvoristu, izgleda nema nista od druge transe mmf-a.
Da se napokon realni sektor ako ga se ne zeli pomoci ostavi na miru a budzetlije smanje brojcano za 50% ili da im se apsolutno svima plate svedu u sferu realnog sektora koji im te plate i zaradjuje..vidjecemo.
tesko ce se ici sa budzetlijama ipak je to zasticena vrsta :stop:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 12 dec 2016, 23:43

Cant Mossad the Assad.
slika
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 dec 2016, 23:46

sekerbay je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Kaže Lavrov Čemerika pomogla ISISu.
to je jedan scenario koji kaze da su americki dronovi u zadnjih par dana prelijetali palmiru.
sad, ako je to istina, najprece je da se u federaciji izvrsi mobilizacija i objavi rat rs-u, srbiji, hrvatskoj, sloveniji i austriji.
stuci cemo ih za mjesec dana. jer, kad toboznji div kakvim se zeli prikazati rusija nije mogla zaustaviti kolonu isisovaca, kako bi tek ovi zaustavili nas ;)
isis je morao doci iz rake ili deir ez-zora. dakle, kilometri motornih vozila koji su prevozili ljude i tesku artiljeriju.
ruski i sirijski avionu nisu bili u stanju da u po´ pustinje neutralisu te ljude servirane k´o na pladnju.

isisovci su zarobili ogromne kolicine naoruzanja. poznavajuci te ljude, oni ce to naoruzanje iskoristiti protiv tzv. umjerenih pobunjenika koje podrzava turska. helem, oslabi te umjerene kako bi asadu oslobodio ledja kada iz alepa krene ka idlibu.
bitno je napomenuti da palmira nema nikakav strateski znacaj.

mene najvise pogadja to sto se nastavlja agonija tog napacenog naroda.
da se ja pitam, sutra bi asad, putin, sultan erdo, kralj selman, ruhani i vlastodrsci zemalja nato saveza zasjeli na optuzenicku klupu, pa da vidimo kolika je njihova uloga u patnji sirijskog naroda.
Kad veliki pišaju mali ostanu popišani
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 dec 2016, 23:47

Sarmelino je napisao/la:Cant Mossad the Assad.
slika
DaBogda krepalo pašče u najgorim mukama
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 dec 2016, 23:50

Treba ukinuti penzije. Evo odlicna ideja za seosku varalicu i njegovog nadasve inteligentnog sefa.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 dec 2016, 23:52

samo_lijevo je napisao/la:Treba ukinuti penzije. Evo odlicna ideja za seosku varalicu i njegovog nadasve inteligentnog sefa.
o kome ti :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 dec 2016, 23:53

truts je napisao/la:
Dex je napisao/la: Nisam, u rodnom kraju, al ću te istjerat kad dođem :tralala:
Ti si pravi čovjek za to. I ako se budem nećko, dođi iz kreveta me izvuci slobodno :yawn:
Otelo je napisao/la: Previše znaš :rol:
A brate, družim se s tom curom godinama, sve znam :mrgreen:
Napravit ću ja kafu kod tebe sebi, dok se ti probudiš :mrgreen:
Čuj druži se :mrgreen:

U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču :think:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 dec 2016, 23:58

Besic je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Treba ukinuti penzije. Evo odlicna ideja za seosku varalicu i njegovog nadasve inteligentnog sefa.
o kome ti :kafa:
Kakav si mi ko cojk?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 dec 2016, 00:00

Kakav si mi ko cojk?
Loš , nikakav.

Imal živih svjedoka da to potvrde?
Nema kad si ih sve pobio.
Ja pobio? :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 dec 2016, 00:03

Besic je napisao/la:
Kakav si mi ko cojk?
Loš , nikakav.

Imal živih svjedoka da to potvrde?
Nema kad si ih sve pobio.
Ja pobio? :mrgreen:
Dje zapelo?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 dec 2016, 00:04

Dex je napisao/la: U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču :think:
Mozda je nervozan bio, a slabo je poznaje pa ga ubola. Ili mu je mozda mati bolesna ko zna..

Hajde kada ono musko kaze ebiga ili neki izraz onako kroz pricu u dijalogu. To nema ko ne kaze.
Ali kada vidim ono da cure na javnim mjestima iz sveg glasa psuju muka mi. Bas ima ono kulturnih cura ali ima i onih koje se ponasaju kao kocijasi..

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 dec 2016, 00:04

Dje zapelo?
Neće neće pa stane.

A neki s foruma su krivi za to :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 dec 2016, 00:07

madridist je napisao/la:U medjuvremenu u nasem dvoristu, izgleda nema nista od druge transe mmf-a.
Zamisli da smanje u svim parlamentima i vladama za pola plate... eh, eh.
sekerbay je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Kaže Lavrov Čemerika pomogla ISISu.
mene najvise pogadja to sto se nastavlja agonija tog napacenog naroda.
da se ja pitam, sutra bi asad, putin, sultan erdo, kralj selman, ruhani i vlastodrsci zemalja nato saveza zasjeli na optuzenicku klupu, pa da vidimo kolika je njihova uloga u patnji sirijskog naroda.
Đubre do đubreta. Kralj i Sultan svojim petljanjem doveli da je diktator i **** od čovjeka Asada najbolja opcija u Siriji. I Obama pucao sebi u nogu kad ih je podržao jer ispade sad i idiot poput Putina pozitivan u svoj toj priči. Iran je svakako tu zajeban igrač sa svojom Bagdad, Damask, Bejrut pričom.

Opet su tu najveći naivci ovi Evropljani oko Merkelove. Primili prevelik broj stranaca koje, i da imaju efikasnu politiku integracije/asimilacije, ne mogu sve zbrinuti. Erdo im stalno prijeti s još budala. Plus uzimali pare od Sauda da zažmire na to što oni preuzimaju džamije po Evropi i šire vehabizam. Evropa nije bila u neizvjesnijem vremenu još od 30ih.

Tu onda ostaje jadni sirijski narod kojem će opet sutra nekog nametnuti. Dal to bio Asad ili se dogovore da ga skinu, ali sigurno neće biti niko po njihovoj volji niti dobar za njih. Opoziciju vode teroristi, alternativa ISIS.
tuzlak1987 je napisao/la:
Dex je napisao/la: U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču :think:
Mozda je nervozan bio, a slabo je poznaje pa ga ubola. Ili mu je mozda mati bolesna ko zna..

Hajde kada ono musko kaze ebiga ili neki izraz onako kroz pricu u dijalogu. To nema ko ne kaze.
Ali kada vidim ono da cure na javnim mjestima iz sveg glasa psuju muka mi. Bas ima ono kulturnih cura ali ima i onih koje se ponasaju kao kocijasi..
Meni je mati bolesna. Otkad to znam samo još lakše pređem preko tih uvreda. Riječi ne bole kad imaš stvarnih problema.

Isti je qrac kad muško i žensko psuju.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 13 dec 2016, 00:09

Dex je napisao/la:
U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču :think:
Čitam neki dan na fb objavu, vjerovatno na dan ljudskih prava... kaže da je prema istraživanjima 75% žena izloženo fizičkom nasilju i torturi od strane muževa i komentar dominacije koji konstatuje da je strašno to da ostalih 25% muškaraca ne izvršava svoje bračne dužnosti :rol:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 dec 2016, 00:10

Besic je napisao/la:
Dje zapelo?
Neće neće pa stane.

A neki s foruma su krivi za to :kafa:
Dobro podmazi i krenut ce.

Ma ebo svijeta, ko se jos zamara sa svijetom.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 dec 2016, 00:11

Kawhi je napisao/la: Fatmir ovdje poredi neuporedivo. Božić s crvenim kapicama nema nikakve veze s religijskim stvarima. Uspješna komercijalizacija praznika. Treba i s bajramom tako uraditi. Troše se pare, svi sretni, u krugu porodice, pokloni se dijele... a ne daje se honorar grandovcima.
:thumbup:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 dec 2016, 00:14

truts je napisao/la:
A brate, družim se s tom curom godinama, sve znam :mrgreen:
Imal ko da ne zna za nju? :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 13 dec 2016, 00:16

Ne treba smanjivati za pola,nek smanje svima tacno onoliko koliko treba da se namiri budzet..a ne oni se zaduzuju za svoje plate a mi vracamo..hocu i ja da se zaduzim malo a nek oni vracaju,al to naravno ne moze,ne mozes im feninga ostat duzan,jos samo da smisle mehanizme za iskljucivanje vode i grijanja u zgradama i to je to..inace kod nas bi trebala novoizabrana vlada da potpise neki dokument ili sta ti ja znam,da moraju ispuniti 50% obecanih stvari u prve dvije godine mandata inace nek lete iz fotelja..ili da glasanje bude javno pa da glas mozes povuci ukoliko ti se ne svidja rad stranke za koju si glasao..kad stranka izgubi povjerenje naroda,daj promjenu odma a ne cekat 4 godine..al dzaba je ovo sve pisati kad slabo ko hoce da cuje
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 44 gosta.