Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.tuzlak1987 je napisao/la:Usli u Palmiru, moraju ukrasti umjetnine vrijedne milione eura koje ce se na zapad da svercaju. Dobri svi budu ..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oruzane snage su **** mrtva, treba ih ukinuti u potpunosti jer sluze da se nista ne radi i uvaljuju ljudi.
Ili pravi pravu vojsku ili nemoj ni ovu gdje se obrce lova i koju moze razvaliti uigranija ekipa airsoft termin vehabija..
Ili pravi pravu vojsku ili nemoj ni ovu gdje se obrce lova i koju moze razvaliti uigranija ekipa airsoft termin vehabija..
Oooo evo kostolomca, gdje je lihvarka , ne viđam je neštosamo_lijevo je napisao/la:
Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- IlProfessore
- Kontakt:
Kako misliš pravi vojsku? To ti je automatski oružani sukob sa paravojnim formacijama i sa oko 2/3 tih istih OS.tuzlak1987 je napisao/la:Oruzane snage su **** mrtva, treba ih ukinuti u potpunosti jer sluze da se nista ne radi i uvaljuju ljudi.
Inače
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
to je jedan scenario koji kaze da su americki dronovi u zadnjih par dana prelijetali palmiru.Kawhi je napisao/la:Kaže Lavrov Čemerika pomogla ISISu.
sad, ako je to istina, najprece je da se u federaciji izvrsi mobilizacija i objavi rat rs-u, srbiji, hrvatskoj, sloveniji i austriji.
stuci cemo ih za mjesec dana. jer, kad toboznji div kakvim se zeli prikazati rusija nije mogla zaustaviti kolonu isisovaca, kako bi tek ovi zaustavili nas
isis je morao doci iz rake ili deir ez-zora. dakle, kilometri motornih vozila koji su prevozili ljude i tesku artiljeriju.
ruski i sirijski avionu nisu bili u stanju da u po´ pustinje neutralisu te ljude servirane k´o na pladnju.
isisovci su zarobili ogromne kolicine naoruzanja. poznavajuci te ljude, oni ce to naoruzanje iskoristiti protiv tzv. umjerenih pobunjenika koje podrzava turska. helem, oslabi te umjerene kako bi asadu oslobodio ledja kada iz alepa krene ka idlibu.
bitno je napomenuti da palmira nema nikakav strateski znacaj.
mene najvise pogadja to sto se nastavlja agonija tog napacenog naroda.
da se ja pitam, sutra bi asad, putin, sultan erdo, kralj selman, ruhani i vlastodrsci zemalja nato saveza zasjeli na optuzenicku klupu, pa da vidimo kolika je njihova uloga u patnji sirijskog naroda.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ti si pravi čovjek za to. I ako se budem nećko, dođi iz kreveta me izvuci slobodnoDex je napisao/la: Nisam, u rodnom kraju, al ću te istjerat kad dođem
A brate, družim se s tom curom godinama, sve znamOtelo je napisao/la: Previše znaš
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sumnjam za vece stvari, ima dosta onih koje se ne mogu premjestiti. Dodju ovi ISILovci i rasparcaju na stotine komada i prodaju u djelovima i opet vrijedi.samo_lijevo je napisao/la:Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.tuzlak1987 je napisao/la:Usli u Palmiru, moraju ukrasti umjetnine vrijedne milione eura koje ce se na zapad da svercaju. Dobri svi budu ..
Novinar NG napravio dokumentarac gdje ISIL agenti prvo u Turskoj to prodaju za lovu koja je na zapadu bagatela.
A onda iz Turske kroz Bugarsku u roku od par dana zavrsi u Londonu u top radnjama.
Asadovci imaju timove koji to pokusavaju upratiti i npr dosta su predmeta upratili ali jedan dan dodjes u radnju i slikas predmete, sutra kada se vratis predmet je otisao vec.
- samo_lijevo
- Kontakt:
obracunava procente ?:mrgreen:Besic je napisao/la:Oooo evo kostolomca, gdje je lihvarka , ne viđam je neštosamo_lijevo je napisao/la:
Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.![]()
![]()
![]()
Pa to su razduzili prvi put kad su usli.tuzlak1987 je napisao/la:Sumnjam za vece stvari, ima dosta onih koje se ne mogu premjestiti. Dodju ovi ISILovci i rasparcaju na stotine komada i prodaju u djelovima i opet vrijedi.samo_lijevo je napisao/la:Negdje sam procitao da su prije povlacenja premjestili stvari od vrijednosti u Damask.tuzlak1987 je napisao/la:Usli u Palmiru, moraju ukrasti umjetnine vrijedne milione eura koje ce se na zapad da svercaju. Dobri svi budu ..
Novinar NG napravio dokumentarac gdje ISIL agenti prvo u Turskoj to prodaju za lovu koja je na zapadu bagatela.
A onda iz Turske kroz Bugarsku u roku od par dana zavrsi u Londonu u top radnjama.
Asadovci imaju timove koji to pokusavaju upratiti i npr dosta su predmeta upratili ali jedan dan dodjes u radnju i slikas predmete, sutra kada se vratis predmet je otisao vec.
U medjuvremenu u nasem dvoristu, izgleda nema nista od druge transe mmf-a.
Nakon sto nisu ispunili skoro pa nista iz pisma namjere,
kako ce se namiriti novac veliko je pitanje.
Nikad nismo bili blize ekonomskom krahu gledano iz ugla budzetskih korisnika.
Realni sektor je u q vec godinama.
Mozda bi samar realnosti bio i dobra stvar.
Da se napokon realni sektor ako ga se ne zeli pomoci ostavi na miru a budzetlije smanje brojcano za 50% ili da im se apsolutno svima plate svedu u sferu realnog sektora koji im te plate i zaradjuje..vidjecemo.
Da se napokon realni sektor ako ga se ne zeli pomoci ostavi na miru a budzetlije smanje brojcano za 50% ili da im se apsolutno svima plate svedu u sferu realnog sektora koji im te plate i zaradjuje..vidjecemo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
tesko ce se ici sa budzetlijama ipak je to zasticena vrstamadridist je napisao/la:U medjuvremenu u nasem dvoristu, izgleda nema nista od druge transe mmf-a.
Cant Mossad the Assad.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kad veliki pišaju mali ostanu popišanisekerbay je napisao/la:to je jedan scenario koji kaze da su americki dronovi u zadnjih par dana prelijetali palmiru.Kawhi je napisao/la:Kaže Lavrov Čemerika pomogla ISISu.
sad, ako je to istina, najprece je da se u federaciji izvrsi mobilizacija i objavi rat rs-u, srbiji, hrvatskoj, sloveniji i austriji.
stuci cemo ih za mjesec dana. jer, kad toboznji div kakvim se zeli prikazati rusija nije mogla zaustaviti kolonu isisovaca, kako bi tek ovi zaustavili nas![]()
isis je morao doci iz rake ili deir ez-zora. dakle, kilometri motornih vozila koji su prevozili ljude i tesku artiljeriju.
ruski i sirijski avionu nisu bili u stanju da u po´ pustinje neutralisu te ljude servirane k´o na pladnju.
isisovci su zarobili ogromne kolicine naoruzanja. poznavajuci te ljude, oni ce to naoruzanje iskoristiti protiv tzv. umjerenih pobunjenika koje podrzava turska. helem, oslabi te umjerene kako bi asadu oslobodio ledja kada iz alepa krene ka idlibu.
bitno je napomenuti da palmira nema nikakav strateski znacaj.
mene najvise pogadja to sto se nastavlja agonija tog napacenog naroda.
da se ja pitam, sutra bi asad, putin, sultan erdo, kralj selman, ruhani i vlastodrsci zemalja nato saveza zasjeli na optuzenicku klupu, pa da vidimo kolika je njihova uloga u patnji sirijskog naroda.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- IlProfessore
- Kontakt:
DaBogda krepalo pašče u najgorim mukamaSarmelino je napisao/la:Cant Mossad the Assad.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
Treba ukinuti penzije. Evo odlicna ideja za seosku varalicu i njegovog nadasve inteligentnog sefa.
o kome tisamo_lijevo je napisao/la:Treba ukinuti penzije. Evo odlicna ideja za seosku varalicu i njegovog nadasve inteligentnog sefa.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Napravit ću ja kafu kod tebe sebi, dok se ti probudištruts je napisao/la:Ti si pravi čovjek za to. I ako se budem nećko, dođi iz kreveta me izvuci slobodnoDex je napisao/la: Nisam, u rodnom kraju, al ću te istjerat kad dođem![]()
A brate, družim se s tom curom godinama, sve znamOtelo je napisao/la: Previše znaš
Čuj druži se
U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakav si mi ko cojk?Besic je napisao/la:o kome tisamo_lijevo je napisao/la:Treba ukinuti penzije. Evo odlicna ideja za seosku varalicu i njegovog nadasve inteligentnog sefa.
Loš , nikakav.samo_lijevo je napisao/la:
Kakav si mi ko cojk?
Imal živih svjedoka da to potvrde?
Nema kad si ih sve pobio.
Ja pobio?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dje zapelo?Besic je napisao/la:Loš , nikakav.samo_lijevo je napisao/la:
Kakav si mi ko cojk?
Imal živih svjedoka da to potvrde?
Nema kad si ih sve pobio.
Ja pobio?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda je nervozan bio, a slabo je poznaje pa ga ubola. Ili mu je mozda mati bolesna ko zna..Dex je napisao/la: U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču
Hajde kada ono musko kaze ebiga ili neki izraz onako kroz pricu u dijalogu. To nema ko ne kaze.
Ali kada vidim ono da cure na javnim mjestima iz sveg glasa psuju muka mi. Bas ima ono kulturnih cura ali ima i onih koje se ponasaju kao kocijasi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.