madridist je napisao/la:U medjuvremenu u nasem dvoristu, izgleda nema nista od druge transe mmf-a.
Nakon sto nisu ispunili skoro pa nista iz pisma namjere,
kako ce se namiriti novac veliko je pitanje.
Nikad nismo bili blize ekonomskom krahu gledano iz ugla budzetskih korisnika.
Realni sektor je u q vec godinama.
Mozda bi samar realnosti bio i dobra stvar.
Da se napokon realni sektor ako ga se ne zeli pomoci ostavi na miru a budzetlije smanje brojcano za 50% ili da im se apsolutno svima plate svedu u sferu realnog sektora koji im te plate i zaradjuje..vidjecemo.
Zamisli da smanje u svim parlamentima i vladama za pola plate... eh, eh.
sekerbay je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kaže Lavrov Čemerika pomogla ISISu.
mene najvise pogadja to sto se nastavlja agonija tog napacenog naroda.
da se ja pitam, sutra bi asad, putin, sultan erdo, kralj selman, ruhani i vlastodrsci zemalja nato saveza zasjeli na optuzenicku klupu, pa da vidimo kolika je njihova uloga u patnji sirijskog naroda.
Đubre do đubreta. Kralj i Sultan svojim petljanjem doveli da je diktator i **** od čovjeka Asada najbolja opcija u Siriji. I Obama pucao sebi u nogu kad ih je podržao jer ispade sad i idiot poput Putina pozitivan u svoj toj priči. Iran je svakako tu zajeban igrač sa svojom Bagdad, Damask, Bejrut pričom.
Opet su tu najveći naivci ovi Evropljani oko Merkelove. Primili prevelik broj stranaca koje, i da imaju efikasnu politiku integracije/asimilacije, ne mogu sve zbrinuti. Erdo im stalno prijeti s još budala. Plus uzimali pare od Sauda da zažmire na to što oni preuzimaju džamije po Evropi i šire vehabizam. Evropa nije bila u neizvjesnijem vremenu još od 30ih.
Tu onda ostaje jadni sirijski narod kojem će opet sutra nekog nametnuti. Dal to bio Asad ili se dogovore da ga skinu, ali sigurno neće biti niko po njihovoj volji niti dobar za njih. Opoziciju vode teroristi, alternativa ISIS.
tuzlak1987 je napisao/la:Dex je napisao/la:
U pm, scene u domu, lik ganja curu, hoće da je udara, jer mu je mater opsovala.Mislio sam da ljudi prestanu triggerovat na to, kad napune 11 godina, i pregrme prvu pubertetsku tuču

Mozda je nervozan bio, a slabo je poznaje pa ga ubola. Ili mu je mozda mati bolesna ko zna..
Hajde kada ono musko kaze ebiga ili neki izraz onako kroz pricu u dijalogu. To nema ko ne kaze.
Ali kada vidim ono da cure na javnim mjestima iz sveg glasa psuju muka mi. Bas ima ono kulturnih cura ali ima i onih koje se ponasaju kao kocijasi..
Meni je mati bolesna. Otkad to znam samo još lakše pređem preko tih uvreda. Riječi ne bole kad imaš stvarnih problema.
Isti je qrac kad muško i žensko psuju.