To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovoreno.geronimo je napisao/la: Ali ne zaboraviteda se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
bayern kako stvari trenutno stoje nece kupovati nove igrace
na lijevom beku ce igrati contento,ja licno nemam nista protiv toga da on igra posto je sjajno igrao prosle godine u nekoliko utakmicama
dakle konacan sastav bayerna
Butt
Lahm Van Buyten Badstuber Contento
Van Bommel Schweinsteiger
Muller Ribery
Robben Olic
mislim da bi muller od iduce godine mogao igrati na desnom krilu ko u njemackoj reprezentaciji,zaista je sjajno igrao,a robben bi mogao u napadu igrati to je i van gaal rekao
na lijevom beku ce igrati contento,ja licno nemam nista protiv toga da on igra posto je sjajno igrao prosle godine u nekoliko utakmicama
dakle konacan sastav bayerna
Butt
Lahm Van Buyten Badstuber Contento
Van Bommel Schweinsteiger
Muller Ribery
Robben Olic
mislim da bi muller od iduce godine mogao igrati na desnom krilu ko u njemackoj reprezentaciji,zaista je sjajno igrao,a robben bi mogao u napadu igrati to je i van gaal rekao
Pa Ribery ce u zatvor
j3bo malu djecu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zelje su jedno, a stvarnost drugo. Nista od tog zatvora nece biti.Brnjoo je napisao/la:Pa Ribery ce u zatvorj3bo malu djecu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hoce, hoce, i to on i Benzema i tamo ce biti kuckeOmerbavarac je napisao/la:Zelje su jedno, a stvarnost drugo. Nista od tog zatvora nece biti.Brnjoo je napisao/la:Pa Ribery ce u zatvorj3bo malu djecu
Ustvari, ruznog vjerovatno nece niko ni pogledati
dr.adnan je napisao/la:
Mogu li se i ja uključiti u ovu šoping listu??? Od septembra sam u Saraj'vu... Dukate dajem za Bayernovu opremu![]()
![]()
![]()
a imate l´ vas dvojica lovu(radite li) ili ce to fino preko babinih ledja?Omerbavarac je napisao/la:To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovorenogeronimo je napisao/la:
Ali ne zaboravite da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
@geronimo: ne samo da ću carinske troškove pokriti, nego ćemo fino i šećera popaziti. Ko će koga, ako neće svoj svogasecer je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:
Mogu li se i ja uključiti u ovu šoping listu??? Od septembra sam u Saraj'vu... Dukate dajem za Bayernovu opremu![]()
![]()
a imate l´ vas dvojica lovu(radite li) ili ce to fino preko babinih ledja?Omerbavarac je napisao/la:To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovorenogeronimo je napisao/la:
Ali ne zaboravite da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.
@secer: pare nisu problem, para nema
Ruke ti se pozlatile
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!!secer je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:
![]()
Kad je u pitanju nesto sto zelim, pare ne smiju biti problem......
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo reci vrijeme i termin.The Reds je napisao/la:@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera....![]()
![]()
I povedi jarana sa sobom, ponesite 10KM clanarine i dvije slike da vam clansku kartu uredim i poducavanje moze poceti.
hhahah ma moze naravnoo...kojeg jarana ako mislis na veru moze.....u pauzi izmedju ispitaaaOmerbavarac je napisao/la:Samo reci vrijeme i termin.The Reds je napisao/la:@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera....![]()
![]()
![]()
![]()
I povedi jarana sa sobom, ponesite 10KM clanarine i dvije slike da vam clansku kartu uredim i poducavanje moze poceti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YNWA !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Daleko je septembar, barem su meni tad ispiti, daj sta prije?The Reds je napisao/la:hhahah ma moze naravnoo...kojeg jarana ako mislis na veru moze.....u pauzi izmedju ispitaaaOmerbavarac je napisao/la:Samo reci vrijeme i termin.The Reds je napisao/la:@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera....![]()
![]()
![]()
![]()
I povedi jarana sa sobom, ponesite 10KM clanarine i dvije slike da vam clansku kartu uredim i poducavanje moze poceti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Gero: Sorry za malo offtopica, znam da si ti najzaduzeniji za ovu temu. Ako se oduzi, halali brate.
Exkluzive i senzacionalne vijesti: Bayern u ponedjeljak predstavlja novo pojačanje

Malo scenskih efekata sa omiljenim klubom

-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jos jedan bosanac u dresu bavarskog giganta
Masala , masala 
haj´, uzece tebi tvoj drug, a ti ces meni, od prve plate koju zaradis, kupiti i postom poslati je´nu velikacku porciju cevapa(brez luka i s malkice poljeva, molim).Omerbavarac je napisao/la:Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je u pitanju nesto sto zelim, pare ne smiju biti problem......![]()
jesi l´ mislio na ovako nesto

secera ti ni vidjeti necesdr.adnan je napisao/la:
@geronimo: ne samo da ću carinske troškove pokriti, nego ćemo fino i šećera popaziti. Ko će koga, ako neće svoj svoga![]()
![]()
![]()
sad, da li ces dobiti postom, ili ce ti neko dopelat do kuce, ne znam...a gdze da znam...
- Omerbavarac
- Kontakt:
secer je napisao/la:haj´, uzece tebi tvoj drug, a ti ces meni, od prve plate koju zaradis, kupiti i postom poslati je´nu velikacku porciju cevapa(brez luka i s malkice poljeva, molim).Omerbavarac je napisao/la:Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je u pitanju nesto sto zelim, pare ne smiju biti problem......![]()
jesi l´ mislio na ovako nesto![]()
ABD i to iz Stare cesme.
Eh, upravo tako nesto. Ova crvena mi je odmah zapela za oko.
Sve ćemo mi po dogovoru uraditi.... Ne brini, od iduće godine, što god ti od stomatologa zatreba,ja ti stojim na usluzi (strpi se još samo malo, trenutno sam aspolvent stomatologije)secer je napisao/la:secera ti ni vidjeti necesdr.adnan je napisao/la:
@geronimo: ne samo da ću carinske troškove pokriti, nego ćemo fino i šećera popaziti. Ko će koga, ako neće svoj svoga![]()
![]()
![]()
![]()
sad, da li ces dobiti postom, ili ce ti neko dopelat do kuce, ne znam...a gdze da znam...
Rado bih ja čitavu postavu dresova, trenerki uzeo (kad počnem zarađivati), ali zasad neka budu samo neke male igračke
zubardr.adnan je napisao/la:Ne brini, od iduće godine, što god ti od stomatologa zatreba,ja ti stojim na usluzi (strpi se još samo malo, trenutno sam aspolvent stomatologije)![]()
fino, plaho fino.
nego, dokture, kol´ko dobijem popusta na stomatoloske usluge ako uz onaj privjescic dodam i bayin dres
eto, jedan ce dobiti trenerku, drugi privjesak i dres i to kao poklon od druga sece posto ste fini momci.
samo mi javite u kojim velicinama.
ps
ne zacatavamo temu posto pisemo o bayinoj opremi i naravno da ce dio love koju uplatim ici u kasu za dovodjenje novih igraca. tako se mozemo hvaliti da smo kupili barem dvije dlake sa glave nekog buduceg pojacanja!
pps
izgleda da ce sosa karijeru nastaviti u river plate-u.
valjat ce vam ovaj mehodr.adnan je napisao/la:Exkluzive i senzacionalne vijesti: Bayern u ponedjeljak predstavlja novo pojačanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.