To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovoreno.geronimo je napisao/la: Ali ne zaboraviteda se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovoreno.geronimo je napisao/la: Ali ne zaboraviteda se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.
Zelje su jedno, a stvarnost drugo. Nista od tog zatvora nece biti.Brnjoo je napisao/la:Pa Ribery ce u zatvorj3bo malu djecu
Hoce, hoce, i to on i Benzema i tamo ce biti kuckeOmerbavarac je napisao/la:Zelje su jedno, a stvarnost drugo. Nista od tog zatvora nece biti.Brnjoo je napisao/la:Pa Ribery ce u zatvorj3bo malu djecu
dr.adnan je napisao/la:
Mogu li se i ja uključiti u ovu šoping listu??? Od septembra sam u Saraj'vu... Dukate dajem za Bayernovu opremu![]()
![]()
![]()
a imate l´ vas dvojica lovu(radite li) ili ce to fino preko babinih ledja?Omerbavarac je napisao/la:To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovorenogeronimo je napisao/la:
Ali ne zaboravite da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.
@geronimo: ne samo da ću carinske troškove pokriti, nego ćemo fino i šećera popaziti. Ko će koga, ako neće svoj svogasecer je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:
Mogu li se i ja uključiti u ovu šoping listu??? Od septembra sam u Saraj'vu... Dukate dajem za Bayernovu opremu![]()
![]()
a imate l´ vas dvojica lovu(radite li) ili ce to fino preko babinih ledja?Omerbavarac je napisao/la:To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovorenogeronimo je napisao/la:
Ali ne zaboravite da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.
Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!!secer je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:
![]()
Samo reci vrijeme i termin.The Reds je napisao/la:@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera....![]()
![]()
hhahah ma moze naravnoo...kojeg jarana ako mislis na veru moze.....u pauzi izmedju ispitaaaOmerbavarac je napisao/la:Samo reci vrijeme i termin.The Reds je napisao/la:@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera....![]()
![]()
![]()
![]()
I povedi jarana sa sobom, ponesite 10KM clanarine i dvije slike da vam clansku kartu uredim i poducavanje moze poceti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daleko je septembar, barem su meni tad ispiti, daj sta prije?The Reds je napisao/la:hhahah ma moze naravnoo...kojeg jarana ako mislis na veru moze.....u pauzi izmedju ispitaaaOmerbavarac je napisao/la:Samo reci vrijeme i termin.The Reds je napisao/la:@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera....![]()
![]()
![]()
![]()
I povedi jarana sa sobom, ponesite 10KM clanarine i dvije slike da vam clansku kartu uredim i poducavanje moze poceti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj´, uzece tebi tvoj drug, a ti ces meni, od prve plate koju zaradis, kupiti i postom poslati je´nu velikacku porciju cevapa(brez luka i s malkice poljeva, molim).Omerbavarac je napisao/la:Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je u pitanju nesto sto zelim, pare ne smiju biti problem......![]()
secera ti ni vidjeti necesdr.adnan je napisao/la:
@geronimo: ne samo da ću carinske troškove pokriti, nego ćemo fino i šećera popaziti. Ko će koga, ako neće svoj svoga![]()
![]()
![]()
secer je napisao/la:haj´, uzece tebi tvoj drug, a ti ces meni, od prve plate koju zaradis, kupiti i postom poslati je´nu velikacku porciju cevapa(brez luka i s malkice poljeva, molim).Omerbavarac je napisao/la:Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je u pitanju nesto sto zelim, pare ne smiju biti problem......![]()
jesi l´ mislio na ovako nesto![]()
Sve ćemo mi po dogovoru uraditi.... Ne brini, od iduće godine, što god ti od stomatologa zatreba,ja ti stojim na usluzi (strpi se još samo malo, trenutno sam aspolvent stomatologije)secer je napisao/la:secera ti ni vidjeti necesdr.adnan je napisao/la:
@geronimo: ne samo da ću carinske troškove pokriti, nego ćemo fino i šećera popaziti. Ko će koga, ako neće svoj svoga![]()
![]()
![]()
![]()
sad, da li ces dobiti postom, ili ce ti neko dopelat do kuce, ne znam...a gdze da znam...
zubardr.adnan je napisao/la:Ne brini, od iduće godine, što god ti od stomatologa zatreba,ja ti stojim na usluzi (strpi se još samo malo, trenutno sam aspolvent stomatologije)![]()
valjat ce vam ovaj mehodr.adnan je napisao/la:Exkluzive i senzacionalne vijesti: Bayern u ponedjeljak predstavlja novo pojačanje
Malo scenskih efekata sa omiljenim klubom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.