FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2010, 11:21

geronimo je napisao/la: Ali ne zaboravite slika da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena. slika
To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovoreno. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 23 jul 2010, 12:11

bayern kako stvari trenutno stoje nece kupovati nove igrace

na lijevom beku ce igrati contento,ja licno nemam nista protiv toga da on igra posto je sjajno igrao prosle godine u nekoliko utakmicama :D

dakle konacan sastav bayerna

Butt

Lahm Van Buyten Badstuber Contento

Van Bommel Schweinsteiger
Muller Ribery

Robben Olic

mislim da bi muller od iduce godine mogao igrati na desnom krilu ko u njemackoj reprezentaciji,zaista je sjajno igrao,a robben bi mogao u napadu igrati to je i van gaal rekao :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 23 jul 2010, 12:12

Pa Ribery ce u zatvor :mrgreen: j3bo malu djecu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2010, 14:05

Brnjoo je napisao/la:Pa Ribery ce u zatvor :mrgreen: j3bo malu djecu
Zelje su jedno, a stvarnost drugo. Nista od tog zatvora nece biti. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 23 jul 2010, 14:11

Omerbavarac je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Pa Ribery ce u zatvor :mrgreen: j3bo malu djecu
Zelje su jedno, a stvarnost drugo. Nista od tog zatvora nece biti. ;)
Hoce, hoce, i to on i Benzema i tamo ce biti kucke :mrgreen:

Ustvari, ruznog vjerovatno nece niko ni pogledati :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 jul 2010, 16:10

dr.adnan je napisao/la:
Mogu li se i ja uključiti u ovu šoping listu??? Od septembra sam u Saraj'vu... Dukate dajem za Bayernovu opremu :D :D :D
geronimo je napisao/la:
Ali ne zaboravite da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.
To se podrazumijeva. Oko placanja nece biti problema, sve ce biti dogovoreno
a imate l´ vas dvojica lovu(radite li) ili ce to fino preko babinih ledja? :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 jul 2010, 19:59

secer je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:
Mogu li se i ja uključiti u ovu šoping listu??? Od septembra sam u Saraj'vu... Dukate dajem za Bayernovu opremu :D :D :D
geronimo je napisao/la:
Ali ne zaboravite da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena.
@geronimo: ne samo da ću carinske troškove pokriti, nego ćemo fino i šećera popaziti. Ko će koga, ako neće svoj svoga 8-) 8-) 8-)

@secer: pare nisu problem, para nema :D :D :D Neće ići preko babinih leđa ništa, ja to fino svojim parama pokrivam i onda je najslađi osjećaj. Nešto poput izbacivanja Manchestera :twisted:
Ruke ti se pozlatile ;)
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2010, 20:13

secer je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad je u pitanju nesto sto zelim, pare ne smiju biti problem...... :D :D

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 24 jul 2010, 01:05

@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera.... :D :D :D
YNWA !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jul 2010, 01:09

The Reds je napisao/la:@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera.... :D :D :D
Samo reci vrijeme i termin. ;) ;)

I povedi jarana sa sobom, ponesite 10KM clanarine i dvije slike da vam clansku kartu uredim i poducavanje moze poceti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 24 jul 2010, 01:28

The Reds je napisao/la:@Omerbavarac osto´ si mi duzan partiju soccera.... :D :D :D

I povedi jarana sa sobom, ponesite 10KM clanarine i dvije slike da vam clansku kartu uredim i poducavanje moze poceti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
hhahah ma moze naravnoo...kojeg jarana ako mislis na veru moze.....u pauzi izmedju ispitaaa :D :D
YNWA !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jul 2010, 01:34

The Reds je napisao/la:

hhahah ma moze naravnoo...kojeg jarana ako mislis na veru moze.....u pauzi izmedju ispitaaa :D :D
Daleko je septembar, barem su meni tad ispiti, daj sta prije? :D

@Gero: Sorry za malo offtopica, znam da si ti najzaduzeniji za ovu temu. Ako se oduzi, halali brate. :mrgreen: :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 jul 2010, 02:16

Exkluzive i senzacionalne vijesti: Bayern u ponedjeljak predstavlja novo pojačanje
slika

Malo scenskih efekata sa omiljenim klubom 8-)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 jul 2010, 02:28

Jos jedan bosanac u dresu bavarskog giganta :D Masala , masala :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2010, 08:15

Omerbavarac je napisao/la:Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
haj´, uzece tebi tvoj drug, a ti ces meni, od prve plate koju zaradis, kupiti i postom poslati je´nu velikacku porciju cevapa(brez luka i s malkice poljeva, molim).
jesi l´ mislio na ovako nesto :?

slika

slika

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2010, 08:21

dr.adnan je napisao/la:
@geronimo: ne samo da ću carinske troškove pokriti, nego ćemo fino i šećera popaziti. Ko će koga, ako neće svoj svoga 8-) 8-) 8-)
secera ti ni vidjeti neces ;)
sad, da li ces dobiti postom, ili ce ti neko dopelat do kuce, ne znam...a gdze da znam... :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jul 2010, 11:16

secer je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Znas kako ide kod mene, pomalo od svakoga, jbg to ti je studenstki zivot. Hahaha!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
haj´, uzece tebi tvoj drug, a ti ces meni, od prve plate koju zaradis, kupiti i postom poslati je´nu velikacku porciju cevapa(brez luka i s malkice poljeva, molim).
jesi l´ mislio na ovako nesto :?

slika

slika

ABD i to iz Stare cesme. ;) Barem su meni tamo nekako najbolji.

Eh, upravo tako nesto. Ova crvena mi je odmah zapela za oko. 8-) 8-)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 jul 2010, 12:07

secer je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:
secera ti ni vidjeti neces ;)
sad, da li ces dobiti postom, ili ce ti neko dopelat do kuce, ne znam...a gdze da znam... :)
Sve ćemo mi po dogovoru uraditi.... Ne brini, od iduće godine, što god ti od stomatologa zatreba,ja ti stojim na usluzi (strpi se još samo malo, trenutno sam aspolvent stomatologije) ;)
Rado bih ja čitavu postavu dresova, trenerki uzeo (kad počnem zarađivati), ali zasad neka budu samo neke male igračke 8-) 8-) Ostalo se preko PM dogovaramo, da ne bi otišao u BANoviće :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2010, 15:50

dr.adnan je napisao/la:Ne brini, od iduće godine, što god ti od stomatologa zatreba,ja ti stojim na usluzi (strpi se još samo malo, trenutno sam aspolvent stomatologije) ;)
zubar :?
fino, plaho fino.
nego, dokture, kol´ko dobijem popusta na stomatoloske usluge ako uz onaj privjescic dodam i bayin dres :?
eto, jedan ce dobiti trenerku, drugi privjesak i dres i to kao poklon od druga sece posto ste fini momci.
samo mi javite u kojim velicinama.
ps
ne zacatavamo temu posto pisemo o bayinoj opremi i naravno da ce dio love koju uplatim ici u kasu za dovodjenje novih igraca. tako se mozemo hvaliti da smo kupili barem dvije dlake sa glave nekog buduceg pojacanja! :lol:
pps
izgleda da ce sosa karijeru nastaviti u river plate-u.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 jul 2010, 16:55

dr.adnan je napisao/la:Exkluzive i senzacionalne vijesti: Bayern u ponedjeljak predstavlja novo pojačanje
slika

Malo scenskih efekata sa omiljenim klubom 8-)
valjat ce vam ovaj meho
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.