FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dzenan01 » 24 jul 2010, 21:11

Jeste i vi čudni ?
Pa ako bude zamjena domaćinstava igraće se u subotu i tada će Ibraković biti u Bih :roll:
Nego, nema riječi o zamjeni domaćinstava, ko će čekat do trećeg kola da se pohvalim na tekmi sa godišnjom :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jul 2010, 21:13

dzenan01 je napisao/la:Jeste i vi čudni ?
Pa ako bude zamjena domaćinstava igraće se u subotu i tada će Ibraković biti u Bih :roll:
Nego, nema riječi o zamjeni domaćinstava, ko će čekat do trećeg kola da se pohvalim na tekmi sa godišnjom :D
Hahhahaha meni je finci izbise iz dzepa majku im

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 24 jul 2010, 21:15

Ko nedodje na tekmu los je u svakom smislu :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 jul 2010, 21:17

Ma zao mi onoga roba,covjek nece moci pisati 7 dana :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jul 2010, 21:25

Hairlija je napisao/la:Ma zao mi onoga roba,covjek nece moci pisati 7 dana :mrgreen:
10 ako ispostuje i opkladu sa mnom :)

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 25 jul 2010, 11:51

Dakle onda ja ne pisem 10 dana ..... ako budem upravu FKS isto ne pise 10 dana ....

a sa Hairlijom sam se dogovorio na sedmicu ;) moze taman :))))

Ja vam kazem opet da se utakmica nece igrati 4-og Avgusta ..... pa po cijenu i da je dobijete 3:0 za zelenim stolom ;) al Celika taj dan nece biti na Kosevi :D

I hairlija nemas pojma kako mi je drago ovako chatat sa normala Sarajlijom ..... bez psovanja i vrijednjaja .... samo ovako zajebancija i sega ;)

pozz
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 25 jul 2010, 11:52

Robovlasnik je napisao/la:Dakle onda ja ne pisem 10 dana ..... ako budem upravu FKS isto ne pise 10 dana ....

a sa Hairlijom sam se dogovorio na sedmicu ;) moze taman :))))

Ja vam kazem opet da se utakmica nece igrati 4-og Avgusta ..... pa po cijenu i da je dobijete 3:0 za zelenim stolom ;) al Celika taj dan nece biti na Kosevi :D

I hairlija nemas pojma kako mi je drago ovako chatat sa normala Sarajlijom ..... bez psovanja i vrijednjaja .... samo ovako zajebancija i sega ;)

pozz
:oops: :oops: :oops: :$
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Man3
Kontakt:

Post Postao/la Man3 » 25 jul 2010, 12:43

sa celikom 11. augusta...
sve je kriv ovaj robovlasnik :mrgreen:

diabang
Kontakt:

Post Postao/la diabang » 25 jul 2010, 12:46

Man3 je napisao/la:sa celikom 11. augusta...
sve je kriv ovaj robovlasnik :mrgreen:

Ma njemu je hairlija zapeo za oko... kakav celik :mrgreen:

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 25 jul 2010, 13:12

Za sve ostale potrebe tu je gospon . Blekić da ovo rijesi nadajte se smogovci !

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 25 jul 2010, 13:39

U koliko se igra utakmica , mozel' neko reci ? :D

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 25 jul 2010, 13:42

" Promjena rasporeda utakmica Član 19.
Utvrđeni raspored prvenstvenih i kup utakmica može se izmijeniti samo na osnovu utvrđenih kriterija predviđenih propozicijama odnosnog takmičenja. Pomjeranje određene utakmice ili određenog kola takmičenja ne može biti učinjeno na štetu drugih zainteresiranih klubova, niti može omogućavati takmičarsku prednost klubovima čija se utakmica odlaže u odnosu na ostale učesnike istog takmičenja. " :D :D :D :D

Eto vam i 3:0 halalolsum 8-) 8-) 8-)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 25 jul 2010, 13:43

amarpustahija je napisao/la:U koliko se igra utakmica , mozel' neko reci ? :D
U 17:30 ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 25 jul 2010, 13:58

Kada Vlasta izadje u medije,ili neko drugi i potvrdi da je odgodjena utakmcia za 11 avgust ja cu odmah iz istih stopa sedmicu pauzirati kao sto je i dogovoreno!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 jul 2010, 15:02

Robovlasnik je napisao/la:" Promjena rasporeda utakmica Član 19.
Utvrđeni raspored prvenstvenih i kup utakmica može se izmijeniti samo na osnovu utvrđenih kriterija predviđenih propozicijama odnosnog takmičenja. Pomjeranje određene utakmice ili određenog kola takmičenja ne može biti učinjeno na štetu drugih zainteresiranih klubova, niti može omogućavati takmičarsku prednost klubovima čija se utakmica odlaže u odnosu na ostale učesnike istog takmičenja. " :D :D :D :D

Haj mi samo reci da li je normalno da se utakmica ne igra 4. zbog toga što je trener druge ekipe odsutan (a da smo uzeli u obzir ovaj koncert) ? Ima čovjek pomoćnike može ih poslati umjesto njega i uputiti im sve u vezi igre. :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 25 jul 2010, 15:13

Zagor je napisao/la:

Haj mi samo reci da li je normalno da se utakmica ne igra 4. zbog toga što je trener druge ekipe odsutan (a da smo uzeli u obzir ovaj koncert) ? Ima čovjek pomoćnike može ih poslati umjesto njega i uputiti im sve u vezi igre. :roll:
Da imate svoj stadion sad bi se utakmica igrala a ne pjevao Zdravko Colic.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 jul 2010, 15:20

Thecoldfear je napisao/la:
Zagor je napisao/la:

Da imate svoj stadion sad bi se utakmica igrala a ne pjevao Zdravko Colic.
To za stadion znamo sve pa ne bih želio da se ponavlja. Samo ću reći da je naša bivša uprava kriva što nije puno puno ranije to sredila oko koncerta, al ja sam nešto sasvim drugo pitao, ne znam šta se ti javljaš !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 25 jul 2010, 15:37

Zagor je napisao/la:

Drug ima alternativa vise ..... isto sto vi zbog koncerta niste u stanju tako nece ni Ibrakovic zbog svojih obaveza da pusti ekipu jer je ipak on trener i radi se o njegovoj ekipi ..... mislim kako je i vas razlog glup KONCERT jednako tako je i nas glup .... ustvari ne znam koji je vise gluplji razlog .... al' eto opet smo vam ponudili zamjenu domacinstva - koju jos niste odbili a ni prihvatili ili da se igra od 10 - 12 avgusta u periodu kojem vi hocete .... Mislim da je i to poprilicno fer bilo sa nase strane.

Svi smo se mi pozeljeli nogometa .... al ovo samo kod nas ima .... Zamisli da Dinamo ili Hajduk ( da ne govorim Barcelona ) treba odgoditi utakmicu radi koncerta nekog pjevaca ???? Pa torcida ili bbb bi zapalili stadion ... ebali bi pjevacu sve od - do , pa ko god on bio. A ovo sam naveo primjer ovih klubova iz regije ;)

Dosta je vise bilo da se zbog kakvih Seka - Čola i slicnih stvari fudbal stavlja u stranu ;)

Kao sto rekoh nismo vam mi krivi :D

pozz

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 25 jul 2010, 15:42

04.08.2010g :D se igra utakcima samo je pitanje u koliko sati..Zato prestanite naglabati ovo ono...Ko misli drugacije nek me citira 04.08.2010g poz raja :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 jul 2010, 15:53

gavran je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:
drop je napisao/la:auuu teške rijeci pitari između sebe razmjenjuju, nema labavo 8-)
nego, gledam maloprije na hayatu vašeg novog energicnog predsjednika i podsjeti me na stih dubioze kolektiv "prazna obecanja su najbolja reklama"
- rekonstrukcija svecane loze-cije loze
-LED ekran-na cijem stadionu
- u prodaju pustene godisnje ulaznice-zar to nije i prije bilo
- clanske karte kluba-sta je tu uspjeh
- pokrenuta marketinska kampanja "Ja sam Sarajevo"-ako je postujem
- web stranica pokrenuta-to nam je zajednicko ko zmigavac radi ne radi
- 6 pojacanja (prema zeljama strucnog staba)-ako su to bile zelje zalizanog svaka cast
- isplacene plate (?) ??
- obavljen prvi dio priprema na Kupresu, u odlicnim uslovima od hotela, teretane do terena.-pa i prije su bile pripreme
- pocinje drugi dio priprema u odlicnom sportskom centru u Međugorju.-nista cudno
- napravljen II tim pod vodstvom Dzenana Uscuplica.-to je pozitivno
- o Sarajevu se opet prica i pise u pozitivnom smislu.-pisete sami vidjecemo kad pocne prvenstvo
- jedan covjek za odnos sa medijima-jednoumlje
- jasna podjela zadataka u klubu-to je OK!
- plate prema zaslugama-to je OK!
- stipendiranje brata pokojnog Vedrana Puljica.-SVAKA ČAST
- uspostavljanje zdravog odnosa i komunikacije s navijacima.-ako Vi kazete
-reprogramirano 400.000 maraka duga -pohvalno

ne sekiraj se ti nista pasa moj dobri vec jedi muda svoja od muke
moram dodati j.....
@odsutraopetultra
1) To je NASA loza i NAS stadion pa vi pricajte sta hocete.Samo sto mi jos imamo bruku prednosti u odnosu na Vas.Razmatrano je da se uzme stadion pod koncesiju(tj da bude na na odredjeni broj godina,99 vjerovatno) ali se skontalo da je to neisplativo,moras zaposlit jos 20 ak radnika minimalno,moras odrzavati,moras ulagati isl. to sto mi dajemo neke smjesne pare po tekmi ili mjesecno ne znam ne moze se porediti sa ovim.(Cak mislim i da smo im prestali placati za stadion,samo ga onako koristimo ali ne znam xD)
2) Ja koliko znam nema kluba u BiH koji ima clanske karte(TO NISU GODISNJE ULAZNICE).Znaci dobijes 2 kartice,godisnja i clanska odvojeno pa ti malo skontaj sta to znaci...
3) Sarajevo prije nije ni imalo marketing uopste,o fanshopu i nekim slicnim stvarima ne treba ni govoriti..a sada imamo!
4) Zadnji put mi smo imali godisnje ulaznice nekad 2003 cini mi se tako da je to veliki uspjeh.
5)Sto se tice WEB stranice,sigurno nije kao vasa.Nasa radi 24/7 i azuriraza je u toku 24h.
6)Pojacanja su bila izricito zelja trenera,ne vidim razlog pisanja takvog odgovora,to neka Ironija ili nesto?? :O
7) Sto se tice covjeka za odnose sa javnoscu.On se u upravi pita vjerovatno jednako kao i ostali ali kad to treba reci javnosti to samo on govori i niko vise.Znaci ko god sta kaze to nije istina dok on ne potvrdi.
8) Sta ti znaci ? pored ovoga "Isplacene plate"? Hoces reci da vasa uprava nije duzna minimalno 2 plate igracima?? Mozda ste ih sad isplatiti parama od Europe (haha :mrgreen: ).
I jos nesto,taj LED ekran je NAS,znaci NAS,NAS I NAS. Ko ga zeli na stadionu morace otvoriti dzep.
Molim te da ne pises o Sarajevu vise i da ne komentarises nase postove kad ne znas kako je bilo prije nove uprave.

Sto se tice ove odgode sa Celikom.Mi smo javili i Celik u NSBIH vjerovatno i prije nego sto je Ibrakovic znao da ide na taj seminar tako da..a ne vidim razlog sto ce on na seminaru o svjetskom prvenstvu,sumnjam da zna jednog igraca iz Ghane,Urugvaja,Paragvaja,JAR-a isl..:/

SAMO BLEKIC I NIKO VISE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Pena, Suki46 i 54 gosta.