Pa ako bude zamjena domaćinstava igraće se u subotu i tada će Ibraković biti u Bih

Nego, nema riječi o zamjeni domaćinstava, ko će čekat do trećeg kola da se pohvalim na tekmi sa godišnjom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahhahaha meni je finci izbise iz dzepa majku imdzenan01 je napisao/la:Jeste i vi čudni ?
Pa ako bude zamjena domaćinstava igraće se u subotu i tada će Ibraković biti u Bih![]()
Nego, nema riječi o zamjeni domaćinstava, ko će čekat do trećeg kola da se pohvalim na tekmi sa godišnjom
10 ako ispostuje i opkladu sa mnomHairlija je napisao/la:Ma zao mi onoga roba,covjek nece moci pisati 7 dana
Robovlasnik je napisao/la:Dakle onda ja ne pisem 10 dana ..... ako budem upravu FKS isto ne pise 10 dana ....
a sa Hairlijom sam se dogovorio na sedmicumoze taman
)))
Ja vam kazem opet da se utakmica nece igrati 4-og Avgusta ..... pa po cijenu i da je dobijete 3:0 za zelenim stolomal Celika taj dan nece biti na Kosevi
![]()
I hairlija nemas pojma kako mi je drago ovako chatat sa normala Sarajlijom ..... bez psovanja i vrijednjaja .... samo ovako zajebancija i sega![]()
pozz
Man3 je napisao/la:sa celikom 11. augusta...
sve je kriv ovaj robovlasnik
U 17:30amarpustahija je napisao/la:U koliko se igra utakmica , mozel' neko reci ?
Haj mi samo reci da li je normalno da se utakmica ne igra 4. zbog toga što je trener druge ekipe odsutan (a da smo uzeli u obzir ovaj koncert) ? Ima čovjek pomoćnike može ih poslati umjesto njega i uputiti im sve u vezi igre.Robovlasnik je napisao/la:" Promjena rasporeda utakmica Član 19.
Utvrđeni raspored prvenstvenih i kup utakmica može se izmijeniti samo na osnovu utvrđenih kriterija predviđenih propozicijama odnosnog takmičenja. Pomjeranje određene utakmice ili određenog kola takmičenja ne može biti učinjeno na štetu drugih zainteresiranih klubova, niti može omogućavati takmičarsku prednost klubovima čija se utakmica odlaže u odnosu na ostale učesnike istog takmičenja. "![]()
![]()
![]()
![]()
Eto vam i 3:0 halalolsum![]()
![]()
Da imate svoj stadion sad bi se utakmica igrala a ne pjevao Zdravko Colic.Zagor je napisao/la:Haj mi samo reci da li je normalno da se utakmica ne igra 4. zbog toga što je trener druge ekipe odsutan (a da smo uzeli u obzir ovaj koncert) ? Ima čovjek pomoćnike može ih poslati umjesto njega i uputiti im sve u vezi igre.Robovlasnik je napisao/la:" Promjena rasporeda utakmica Član 19.
Utvrđeni raspored prvenstvenih i kup utakmica može se izmijeniti samo na osnovu utvrđenih kriterija predviđenih propozicijama odnosnog takmičenja. Pomjeranje određene utakmice ili određenog kola takmičenja ne može biti učinjeno na štetu drugih zainteresiranih klubova, niti može omogućavati takmičarsku prednost klubovima čija se utakmica odlaže u odnosu na ostale učesnike istog takmičenja. "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To za stadion znamo sve pa ne bih želio da se ponavlja. Samo ću reći da je naša bivša uprava kriva što nije puno puno ranije to sredila oko koncerta, al ja sam nešto sasvim drugo pitao, ne znam šta se ti javljaš !Thecoldfear je napisao/la:Da imate svoj stadion sad bi se utakmica igrala a ne pjevao Zdravko Colic.Zagor je napisao/la:Haj mi samo reci da li je normalno da se utakmica ne igra 4. zbog toga što je trener druge ekipe odsutan (a da smo uzeli u obzir ovaj koncert) ? Ima čovjek pomoćnike može ih poslati umjesto njega i uputiti im sve u vezi igre.Robovlasnik je napisao/la:" Promjena rasporeda utakmica Član 19.
![]()
![]()
![]()
![]()
Drug ima alternativa vise ..... isto sto vi zbog koncerta niste u stanju tako nece ni Ibrakovic zbog svojih obaveza da pusti ekipu jer je ipak on trener i radi se o njegovoj ekipi ..... mislim kako je i vas razlog glup KONCERT jednako tako je i nas glup .... ustvari ne znam koji je vise gluplji razlog .... al' eto opet smo vam ponudili zamjenu domacinstva - koju jos niste odbili a ni prihvatili ili da se igra od 10 - 12 avgusta u periodu kojem vi hocete .... Mislim da je i to poprilicno fer bilo sa nase strane.Zagor je napisao/la:Haj mi samo reci da li je normalno da se utakmica ne igra 4. zbog toga što je trener druge ekipe odsutan (a da smo uzeli u obzir ovaj koncert) ? Ima čovjek pomoćnike može ih poslati umjesto njega i uputiti im sve u vezi igre.Robovlasnik je napisao/la:" Promjena rasporeda utakmica Član 19.
![]()
![]()
![]()
![]()
@odsutraopetultragavran je napisao/la:moram dodati j.....odsutraopetultra je napisao/la:- rekonstrukcija svecane loze-cije lozedrop je napisao/la:auuu teške rijeci pitari između sebe razmjenjuju, nema labavo![]()
nego, gledam maloprije na hayatu vašeg novog energicnog predsjednika i podsjeti me na stih dubioze kolektiv "prazna obecanja su najbolja reklama"
-LED ekran-na cijem stadionu
- u prodaju pustene godisnje ulaznice-zar to nije i prije bilo
- clanske karte kluba-sta je tu uspjeh
- pokrenuta marketinska kampanja "Ja sam Sarajevo"-ako je postujem
- web stranica pokrenuta-to nam je zajednicko ko zmigavac radi ne radi
- 6 pojacanja (prema zeljama strucnog staba)-ako su to bile zelje zalizanog svaka cast
- isplacene plate (?) ??
- obavljen prvi dio priprema na Kupresu, u odlicnim uslovima od hotela, teretane do terena.-pa i prije su bile pripreme
- pocinje drugi dio priprema u odlicnom sportskom centru u Međugorju.-nista cudno
- napravljen II tim pod vodstvom Dzenana Uscuplica.-to je pozitivno
- o Sarajevu se opet prica i pise u pozitivnom smislu.-pisete sami vidjecemo kad pocne prvenstvo
- jedan covjek za odnos sa medijima-jednoumlje
- jasna podjela zadataka u klubu-to je OK!
- plate prema zaslugama-to je OK!
- stipendiranje brata pokojnog Vedrana Puljica.-SVAKA ČAST
- uspostavljanje zdravog odnosa i komunikacije s navijacima.-ako Vi kazete
-reprogramirano 400.000 maraka duga -pohvalno
ne sekiraj se ti nista pasa moj dobri vec jedi muda svoja od muke
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, OzmoodPinglewood, Pena, Suki46 i 58 gostiju.