Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gavran je napisao/la:moram dodati j.....odsutraopetultra je napisao/la:- rekonstrukcija svecane loze-cije lozedrop je napisao/la:auuu teške rijeci pitari između sebe razmjenjuju, nema labavo![]()
nego, gledam maloprije na hayatu vašeg novog energicnog predsjednika i podsjeti me na stih dubioze kolektiv "prazna obecanja su najbolja reklama"
-LED ekran-na cijem stadionu
- u prodaju pustene godisnje ulaznice-zar to nije i prije bilo
- clanske karte kluba-sta je tu uspjeh
- pokrenuta marketinska kampanja "Ja sam Sarajevo"-ako je postujem
- web stranica pokrenuta-to nam je zajednicko ko zmigavac radi ne radi
- 6 pojacanja (prema zeljama strucnog staba)-ako su to bile zelje zalizanog svaka cast
- isplacene plate (?) ??
- obavljen prvi dio priprema na Kupresu, u odlicnim uslovima od hotela, teretane do terena.-pa i prije su bile pripreme
- pocinje drugi dio priprema u odlicnom sportskom centru u Međugorju.-nista cudno
- napravljen II tim pod vodstvom Dzenana Uscuplica.-to je pozitivno
- o Sarajevu se opet prica i pise u pozitivnom smislu.-pisete sami vidjecemo kad pocne prvenstvo
- jedan covjek za odnos sa medijima-jednoumlje
- jasna podjela zadataka u klubu-to je OK!
- plate prema zaslugama-to je OK!
- stipendiranje brata pokojnog Vedrana Puljica.-SVAKA ČAST
- uspostavljanje zdravog odnosa i komunikacije s navijacima.-ako Vi kazete
-reprogramirano 400.000 maraka duga -pohvalno
ne sekiraj se ti nista pasa moj dobri vec jedi muda svoja od muke
zar ti stvarno mislis da ce se tekma odgodit???Srce_Tebi je napisao/la:Sto se tice vas nove uprave svaka cast... Ove godine sarajevo ce da bude u samom vrhu kako igracki tako i navijacki... ali moram vas malo razocarati jer prvu utakmicu celik igra sa zrinjskim... tak da nam i niste tako bitni:D vazniji neki seminar od vas
poranio si,jos trebas kazniti onog sa 10 danaSrce_Tebi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40314.htm
Smijesno i ko zna koji put odluka u kontru FKS ali nema veze....i onako nam ni boda niste uzeli nikada na Kosevu,pa ce tako biti i ove god. aBd....Cuj Ibrakovic na seminru i ne moze se utakmica igrati...kakva dubioza!!!Srce_Tebi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40314.htm
Samo F.K.S !! je napisao/la:10 ako ispostuje i opkladu sa mnomHairlija je napisao/la:Ma zao mi onoga roba,covjek nece moci pisati 7 dana
Srce_Tebi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40314.htm
Mogul te ja odma citirati ?Silkoni je napisao/la:04.08.2010gse igra utakcima samo je pitanje u koliko sati..Zato prestanite naglabati ovo ono...Ko misli drugacije nek me citira 04.08.2010g poz raja
Sto se tice opklade halalolsum vidim koliko volis Sarajevo i nebi da ispastas toliko,ipak sam ja bio malo vise upuceniji od tebe i to je toHairlija je napisao/la:RAzocaran sam ovakvom odlukom,kao sto sam i obecao necu pisati narednih sedam dana tako da me nema do ponedjeljka
ZELJO MOJA je napisao/la:Susret u Fojnici odgođen je zbog nereda navijača, trener Sarajeva Mirza varešanović povukao je igrače u sa terena.
Srce_Tebi je napisao/la:Sto se tice vas nove uprave svaka cast... Ove godine sarajevo ce da bude u samom vrhu kako igracki tako i navijacki... ali moram vas malo razocarati jer prvu utakmicu celik igra sa zrinjskim... tak da nam i niste tako bitni:D vazniji neki seminar od vas
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], jurisicduska i 50 gostiju.