FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Srce_Tebi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Srce_Tebi » 25 jul 2010, 16:22

Sto se tice vas nove uprave svaka cast... Ove godine sarajevo ce da bude u samom vrhu kako igracki tako i navijacki... ali moram vas malo razocarati jer prvu utakmicu celik igra sa zrinjskim... tak da nam i niste tako bitni :D:D vazniji neki seminar od vas :P
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 25 jul 2010, 16:31

gavran je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:
drop je napisao/la:auuu teške rijeci pitari između sebe razmjenjuju, nema labavo 8-)
nego, gledam maloprije na hayatu vašeg novog energicnog predsjednika i podsjeti me na stih dubioze kolektiv "prazna obecanja su najbolja reklama"
- rekonstrukcija svecane loze-cije loze
-LED ekran-na cijem stadionu
- u prodaju pustene godisnje ulaznice-zar to nije i prije bilo
- clanske karte kluba-sta je tu uspjeh
- pokrenuta marketinska kampanja "Ja sam Sarajevo"-ako je postujem
- web stranica pokrenuta-to nam je zajednicko ko zmigavac radi ne radi
- 6 pojacanja (prema zeljama strucnog staba)-ako su to bile zelje zalizanog svaka cast
- isplacene plate (?) ??
- obavljen prvi dio priprema na Kupresu, u odlicnim uslovima od hotela, teretane do terena.-pa i prije su bile pripreme
- pocinje drugi dio priprema u odlicnom sportskom centru u Međugorju.-nista cudno
- napravljen II tim pod vodstvom Dzenana Uscuplica.-to je pozitivno
- o Sarajevu se opet prica i pise u pozitivnom smislu.-pisete sami vidjecemo kad pocne prvenstvo
- jedan covjek za odnos sa medijima-jednoumlje
- jasna podjela zadataka u klubu-to je OK!
- plate prema zaslugama-to je OK!
- stipendiranje brata pokojnog Vedrana Puljica.-SVAKA ČAST
- uspostavljanje zdravog odnosa i komunikacije s navijacima.-ako Vi kazete
-reprogramirano 400.000 maraka duga -pohvalno

ne sekiraj se ti nista pasa moj dobri vec jedi muda svoja od muke
moram dodati j.....

ovo nisam vidio ranije,odgovorio bih ti kad si tako fin pa se brines o FK Sarajevu,srce si pravo

1.Cije loze,loze stadiona koji mi koristimo preko 60 godina,loze koju mi naplacujemo 200 odnosno 400 km za godinu pa je red kad vec ljudi placaju taj iznos sjede na stolicama natkriveni,ogradjeni a ne nekoj drvenoj skalameriji u sred šume
2.LED ekran na tom istom stadionu koji u vašoj šumi nema gdje ni stati,jedino nekako na ono drvece iza juga da ga kakvim kanafama svezete,helem,LED koji je nas i kakav vi necete dugo imati
3.Ne,godisnje nisu bile i njihovo uvodjenje je veliki plus za upravu
4.Sta je tu uspjeh,clan sam kluba za koji navijam.Jesi li ti član željezničara ? imas li kartu na kojoj to pise zajedno s tvojim imenom i prezimenom,znas li koja su tvoja prava kao clana kluba ? strani
5.--
6.--stranica radi
7.--
8.--sta ti nije jasno,ona uprava je ostala duzna igracima 5 plata
9.--jesu pripreme i prije bile,ali trebalo je doci i za 10 dana obezbjediti pare za te iste i isplatiti plate sto nije lako
10.--pogledaj pod 9
11.--
12.--nazalost novine,tv,radio nisu pod nasom kontrolom a u istim svaki dan mozes cuti ili vidjeti nesto pozitivno oko Sarajeva za razliku od prosle sezone,tako da ne,ne pisemo sami o sebi
13.ovo mi je najsmesnije,u svim velikim klubovima znaci vlada jednoumlje zato sto imaju osobu koja je zaduzena za medije,funkcija PR je jedna od najvaznijih danas u poslovnom svijetu a informacija koja dodje preko te osobe je zvanicna,sve ostalo je šuplja,kapiras li kontas li
14.--
15.--
16.--to ja tvrdim a odrazice se na jednostavnom primjeru ozvucenja koje cemo imati a cije je uvodjenje prosla uprava opstruisala
17.--najvaznija stvar u svemu ovome,a i dalje se radi na smanjenu cak je u Avazu i jos nekim novinama izasao poziv svim povjeriocima da se jave u klub kako bi se dogovorili oko reprogamiranja istog.

cuvaj mi se pasa moj lijepi,enjoy life

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 25 jul 2010, 17:46

Prepali se da neizgube pa uletjeli u teren :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2010, 17:49

Sad ce nam 3-0 dati za zelenim :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 25 jul 2010, 17:52

Susret u Fojnici odgođen je zbog nereda navijača, trener Sarajeva Mirza varešanović povukao je igrače u sa terena.

ahmedhz87
Kontakt:

Post Postao/la ahmedhz87 » 25 jul 2010, 17:54

Srce_Tebi je napisao/la:Sto se tice vas nove uprave svaka cast... Ove godine sarajevo ce da bude u samom vrhu kako igracki tako i navijacki... ali moram vas malo razocarati jer prvu utakmicu celik igra sa zrinjskim... tak da nam i niste tako bitni :D:D vazniji neki seminar od vas :P
zar ti stvarno mislis da ce se tekma odgodit???

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2010, 18:08

Prve informacije govore da su ovi uletili sa namjerom da se obracunaju sa nasim igracima u tom su ih sprijecili igraci Zelje i onda Mirza pokukao ekipu sa terena,sad se malo trcakara oko stadiona,neznam kolko nasih ima dole jel nista organizovano nije bilo iso je ko je htio na svoju ruku a ovi jedva docekali jel su njihovi isli organziovano al eto **** njih samo da nefasuje neko sa strane bez potrebe,najgore sto se prekide memorijalni turnir haj da su oni prekinuli nesta sklj al ovaj turnir se igra u cast nekoga i stvarno je seljacki nacin da dodje do ovoga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 jul 2010, 22:46

Ja kao navijac Zelje molim uprave Zelje i Sarajeva da nam svojim uticajem i radom vrate stari dobri derbi.Hocu da mi vrate vrijeme kada su poslije utakmice sa Videotonom moji jarani(Peca,Sejo,Paja i ostali zestoki pitari)plakali kao i ja,hocu da mi vrate vrijeme kada sam ukrao zastavu Juge svom kucnom savjetu i sa njom odvalio ruke navijajuci protiv Hamburga i proklinjuci Antu Rajkovica ,hocu da mi vrate vrijeme kada je nas dvadeset(10 pitara i 10 nas)islo skupa na tekme i zajedno sjedili jedan do drugog,hocu da mi vrate vrijeme kada u osvajanju druge sampionske titule Sarajeva u bivsoj nam drzavi jednim dijelom ucestvovao i moj Zeljo postenom i cestitom igrom i sto za ni kakve pare nije prodao obraz.Sarajevo i Hajduk su zadnje kolo odlucivali o tituli ,Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda protiv Zelje na Kosevu a Sarajevo je igralo protiv Vardara u Skoplju.U prvom poluvremenu Hajduk je vodio sa 3:0 a Hadzibegic je promasio penal i svi smo mislili da je gotovo.medjutim na izlasku u svlacionice desilo se nesto st niko koje sjedio naistoku nece zaboraviti,Ivica Osim i Mehmed Bazdarevic doslovce su rekli igracima p.... vam materina koje prodao utakmicu sad cete vidjeti svoje.Ne znam sta se desilo u svlacionici ali Zeljo je odigrao 4:4 sa Hajdukom a Sarajevo je pobjedilo Vardara i osvojilo titulu.**** pare komsija je preci uvjek bio,hocu da mi vratite slobodu na stadionu ili ce vam stadioni ostati prazni.Mozda je i bolje da nas UEF-a suspenduje pa neka se klubovi vrate amaterizmu,gledacemo onda barem Vratnik,Hrid,Vrbanjusu i Pofalicki u miru.A i jedni i drugi koji svoju energiju trosite na prosipanje sile i neke mangupluke eno vam kamenolom Hresa pa malj u ruke i tucite kamen i tamo se praznite,barem ce drzava imati neku korist od vas.
Zujo,Amare,Blekicu,Mirza i ostali uradite nesto na vrijeme inace cete igrati pred praznim tribinama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 jul 2010, 09:58

RAzocaran sam ovakvom odlukom,kao sto sam i obecao necu pisati narednih sedam dana tako da me nema do ponedjeljka
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

vladan85
Kontakt:

Post Postao/la vladan85 » 26 jul 2010, 10:07

Svi smo razocarani ali ovako je najpravednije...

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 26 jul 2010, 10:07

ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

vladan85
Kontakt:

Post Postao/la vladan85 » 26 jul 2010, 10:09

poranio si,jos trebas kazniti onog sa 10 dana :mrgreen:

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 jul 2010, 11:55

Smijesno i ko zna koji put odluka u kontru FKS ali nema veze....i onako nam ni boda niste uzeli nikada na Kosevu,pa ce tako biti i ove god. aBd....Cuj Ibrakovic na seminru i ne moze se utakmica igrati...kakva dubioza!!!

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 26 jul 2010, 12:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Ma zao mi onoga roba,covjek nece moci pisati 7 dana :mrgreen:
10 ako ispostuje i opkladu sa mnom :)
:? :? :? :? I sta ima ? :) Hoces moci izdrzati 10 dana ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 26 jul 2010, 12:12

Mislim da je odluka odlican stimulans za igrace,a naravno i za Horde,jer nije prvenstvo ni pocelo a vec odluka kontra Sarajeva pa ocekujem tekmu sa puno naboja i trke i naravno kao i uvjek laganu pobjedu Sarajeva!!

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 26 jul 2010, 12:14

Silkoni je napisao/la:04.08.2010g :D se igra utakcima samo je pitanje u koliko sati..Zato prestanite naglabati ovo ono...Ko misli drugacije nek me citira 04.08.2010g poz raja :D
Mogul te ja odma citirati ? :) :)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 26 jul 2010, 12:19

Hairlija je napisao/la:RAzocaran sam ovakvom odlukom,kao sto sam i obecao necu pisati narednih sedam dana tako da me nema do ponedjeljka
Sto se tice opklade halalolsum vidim koliko volis Sarajevo i nebi da ispastas toliko,ipak sam ja bio malo vise upuceniji od tebe i to je to ;)
Steta bi bila da izgube jednog ovakog clana na forumu na 7-icu :) :) :) dovoljna mi je satisfakcija sto onoga nece biti 10 dana xD xD on se nekako kur..io 8-) 8-) 8-) 8-)

i neki nazivaju odluku smijesnom a zaboravili su izvorne razloge odgadjanje utakmice ( koncert op.a ) al je glupo sto nas trener hoce na seminar .... a siguran sam da je obrnuta situacija da Mirza ide isto bi pricali al et , nek vam bude ;)

See U on 11.08 :evil: :evil: :evil: :evil:

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 26 jul 2010, 12:26

Da je vaš trener otišao na seminar, vi bi otišli i kamenovali savez, zato je ovako pravedno.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 26 jul 2010, 12:28

ZELJO MOJA je napisao/la:Susret u Fojnici odgođen je zbog nereda navijača, trener Sarajeva Mirza varešanović povukao je igrače u sa terena.

Ocito je da se veca grupa Manijaka pali na Horde,jer su im oni ocito veliki uzori.Samo corav covjek ovo ne moze primjetiti i ,samo su cekali priliku da naprave kakav incindet po uzoru na Horde!! :idea:

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 26 jul 2010, 12:33

Srce_Tebi je napisao/la:Sto se tice vas nove uprave svaka cast... Ove godine sarajevo ce da bude u samom vrhu kako igracki tako i navijacki... ali moram vas malo razocarati jer prvu utakmicu celik igra sa zrinjskim... tak da nam i niste tako bitni :D:D vazniji neki seminar od vas :P

Legendo i ti si svjesan samo ti je tesko to priznati igralo se 04 ili 11 vi ce te lagano izgubiti i ko i svake godine! ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], jurisicduska i 50 gostiju.