FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2010, 16:54

King Kenny je napisao/la:ma znao sam ja da ce biti tu nesto,ne da Henes(onaj i wolfsburga) nikome dzeku izgleda osim bratu... :D
To se bratski dijeli. Pola meni, pola meni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sve mi nesto mirise na razmjenu igraca u vidu Dzeke i Gomeza i uz to doplata Bayerna.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 jul 2010, 16:58

Da ne bude baš onako kako se pričalo prije par mjeseci...Tymo i Mario u paketu za dijamanta. :P
'Ajde bruderi dogovorite se.

Olinjo izjavio da je nakon lutanja po svjetskim metropolama (Berlin, Moskva, Hamburg) Minken njegov izbor i nakon fudbalske karijere. Pretpostavlja da neće moći igrati u Bayernu do samog kraja, tako da bi posljednje godine karijere mogao igrati u Austriji. Isključuje mogućnost igranja u HNL.

slika
Vom Jäger zum Gejagten

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 28 jul 2010, 17:00

jos ako i njega dovedete(dzeku) imate strasnu ekipu,naravno da niko ne ode od ovih boljih,malo jos regulisete odbranu,izgleda mi prespora za jednu takvu ekipu i lagano pokupite titule iz takmicenja u kojima budete ucestvovali...posebno se radujem novim igrama u lp 8-)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2010, 17:10

King Kenny je napisao/la:jos ako i njega dovedete(dzeku) imate strasnu ekipu,naravno da niko ne ode od ovih boljih,malo jos regulisete odbranu,izgleda mi prespora za jednu takvu ekipu i lagano pokupite titule iz takmicenja u kojima budete ucestvovali...posebno se radujem novim igrama u lp 8-)
Tesko je sve dovesti do perfekcije, ali uz kvalitetan rad i transfere sve se moze postici. Odbrana jeste najslabiji dio tima, ali ako pogledas da ce Badstuber ici na poziciju stopera i da vise nece lutati po bekovskoj poziciji, moze se reci da i odbrana pomalo dobija na vrijednosti. Jedini koji bi mogao biti kritican, ali bas kritican je Belgijski bilder. :D

Lahm---------Buyten--------Badtruba----------Contento (???)

@Gero: Cak mu ni usporedba sa Duracell-ovim zekom ne smeta. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 28 jul 2010, 17:16

Omerbavarac je napisao/la:@Klare: Navodno prema ovom portalu Gomez i Demichelis su na listi za prodaju. Pored Ottla, Sose i Braafheida, Van Gaal se zeli rijesiti i ove dvojice nogometasa. ;)

S obzirom da Badstuber ima ogromnu prednost u odnosu na sve stopere i da ce biti prvi izbor, jedan od preostalih ce morati biti prodat. Odluka je pala na Michu, jer istom ugovor prestaje vaziti krajem ove sezone, pa se zeli uzeti neki novac od njegove prodaje.

Vukovi bacili oko na Tymu i zele da ga angazuju. S obzirom da ce tesko doci do Montoliva kojeg Hoeness zarko zeli, Tymo bi mogao biti sljedeci kandidat.
Ottla, Sose i Demichelisa bi se trebali riješiti, a Gomezu :cry: :cry: i Braafheidu dati još jednu sezonu, a Tymoshuckha prodati bila bi prava ludost. Potrebna nam je i jaka klupa, a Tymoshchuk onako miran, zahvalan igrač i uz to još je i vrlo kvalitetan. Ali pogledaj sada ovo prodaju Demichelisa, a umjesto da dovedu nekog kvalitetnijeg stopera(imaju para) , oni dovedu igrača koji jedva igra u trećoj ligi Haasa.
Ali ako prodaju ove igrače, moraće i kupovati.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2010, 17:25

Ottla, Sose i Demichelisa bi se trebali riješiti, a Gomezu :cry: :cry: i Braafheidu dati još jednu sezonu, a Tymoshuckha prodati bila bi prava ludost. Potrebna nam je i jaka klupa, a Tymoshchuk onako miran, zahvalan igrač i uz to još je i vrlo kvalitetan.
Kako je Gaal rekao Tymo mu se ne svidja iz razloga sto je previse defanzivan igrac. Vrlo je slab u igri prema naprijed, a on takve igrace ne zeli u timu. Ja takodjer nisam za njegovu prodaju, ali ko mene pita? :roll: :roll:
Ali pogledaj sada ovo prodaju Demichelisa, a umjesto da dovedu nekog kvalitetnijeg stopera(imaju para) , oni dovedu igrača koji jedva igra u trećoj ligi Haasa.
Ali ako prodaju ove igrače, moraće i kupovati.
Slazem se da bi trebalo dovesti zamjenu u slucaju prodaje Argentinca. Vjerujem da ce i uprava to uvidjeti jer Haas nece igrati, tako da ostaju na raspolaganju dva zdrava stopera, a to je vrlo rizicno. Breno se vraca tek u 11 mjesecu, a do tada bi se mogla i titula ispusiti, tako da bi svako pojacanje bilo vrijedno zlata.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 28 jul 2010, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 jul 2010, 17:29

Nerlinger je tokom SP-a rekao da je ovo presudna sezona za Gomeza (kad je FCB u pitanju) te da ce dobiti sansu da pokaze da vrijedi.Gomez je jedini Bayernov igrac koji nakon SP-a nije uzeo odmor vec je sa svojim privatnim trenerom radio na fizickoj spremi kako bi na pripreme stigao spreman i imao malu prednost na Klose-om,da li se isplatio trud vidjecemo...

Demichelisa sada nece prodavati tu sam siguran,jer su vec zatvorili transfersku sezonu u Bayernu i to nece mjenjati radi Miche
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 jul 2010, 17:48

bistrikboy je napisao/la:Nerlinger je tokom SP-a rekao da je ovo presudna sezona za Gomeza (kad je FCB u pitanju) te da ce dobiti sansu da pokaze da vrijedi.Gomez je jedini Bayernov igrac koji nakon SP-a nije uzeo odmor vec je sa svojim privatnim trenerom radio na fizickoj spremi kako bi na pripreme stigao spreman i imao malu prednost na Klose-om,da li se isplatio trud vidjecemo...
Mislim da mu odmor nije ni trebao, suviše je on sjedio na klupi. Što u Bayernu, što u Elfu. :mrgreen:
Šalim se, ali ne treba sve vjerovati Chrisu. I njemu je ovo početna sezona, još se traži, uostalom nije nimalo lako zamjeniti Ulija. Ne želim vjerovati da je on samo marioneta ali još on nema velikog uticaja na bitne odluke.

Šta će drugo reći nego to što je rekao, velika su očekivanja od Gomeza. On je trenutno Bayernov napadač br.3. Ne ide mu na ruku ni dobro SP Klosea, niti njegov evt. ostanak u klubu. Gaal ima veliko povjerenje u Olića, tako da će se njemački reprezentativci gurati između sebe za početni elf ili za ukazanu priliku.
Mislim da je psiha u pitanju, taj veliki teret zbog ogromnog iznosa koji je za njega plaćen (ovo ponavljam x puta). Sam Olić kaže da mu je zbog toga poljuljano samopouzdanje, bez kojeg igrač skromnih tehničkih mogućnosti, ne može da zablista. Ni veliki Roy Makaay (inače, od ove sezone počinje trenirati Fejenordove pijetliće) nije optimista što se tiče Gomezove budućnosti.
Vom Jäger zum Gejagten

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 jul 2010, 00:27

Znaci , da cemo jos jaci biti nego prosle godine . nadam se da ce rooben ostati u istom ako ne i boljem svijetlu , da ce masina ribery proradit , ola ostati ist ili jos bolji i da ce sve ici perfektno !
od swajnija se nadam najboljem i od svih igraca uz eventualna pojacanja u RUPI !

VIVA VIVA FC BAYERN !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jul 2010, 01:21

Izgleda da je van Gaalovo negodovanje oko prijateljske utakmice njemačke reprezentacije urodilo plodom.
Neki Bayernovi igrači biće oslobođeni te utakmice protiv Danske.
Kao i reprezentativci klubova koji se takmiče u europskim natjecanjima.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jul 2010, 01:40

Znate li ko je ovo??? Slika je stara mozda neke dvije godine. :D

slika

A samo kad se sjetim ovoga. 8-) 8-)

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 54092.html

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 29 jul 2010, 01:42

Hamit Izdajica. :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2010, 08:54

Bah,Bayern samo da dovedu jos jednog kvalitetnog stopera,meni bi bilo logicno recimo dovodenje Mertezakera,bio bi jedan od favorita liga prvaka.Ovako,sa Demichelisom(koji je dobar stoper koliko je Bendner dobar napadac) mislim da ne mozete ponovo do finala,za Bundes ligu ste ionako prejaki.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 jul 2010, 09:01

Dylan Dog je napisao/la:Bah,Bayern samo da dovedu jos jednog kvalitetnog stopera,meni bi bilo logicno recimo dovodenje Mertezakera,bio bi jedan od favorita liga prvaka.Ovako,sa Demichelisom(koji je dobar stoper koliko je Bendner dobar napadac) mislim da ne mozete ponovo do finala,za Bundes ligu ste ionako prejaki.
Kakva god bila ekipa mogla bi onda da ispane odma ili da osvoji to za sada nemozemo prognozirati dok nevidimo kako funkcionise !
Nadam , se da cemo pojacati ono gdje smo slabi , i da cemo dovesti eventualno 1 Napadaca :idea:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jul 2010, 09:17

geronimo je napisao/la:Neki Bayernovi igrači biće oslobođeni te utakmice protiv Danske.
druze njusho :lol: :lol: , da li se to odnosi i na super marija gomeza :?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jul 2010, 12:02

Dzeko, ljudi Dzeko je blizu. :mrgreen: :mrgreen:

Ova razmjena bi nam itekako godila. Rijesili bi se dva igraca koji nisu nista pokazali a i nisu imali bas prilika da to isto ucine. Tymo koji nema nikakve sanse da igra kod Gaala, dok bi Gomez mozda i dobio neku priliku, alisumnjam da bi je mogao iskoristiti. S druge strane Vukovi se oslobadjaju nezadovoljnog igraca i svime udure. :D

Klare

Post Postao/la Klare » 29 jul 2010, 13:01

Omerbavarac je napisao/la:Dzeko, ljudi Dzeko je blizu. :mrgreen: :mrgreen:

Ova razmjena bi nam itekako godila. Rijesili bi se dva igraca koji nisu nista pokazali a i nisu imali bas prilika da to isto ucine. Tymo koji nema nikakve sanse da igra kod Gaala, dok bi Gomez mozda i dobio neku priliku, alisumnjam da bi je mogao iskoristiti. S druge strane Vukovi se oslobadjaju nezadovoljnog igraca i svime udure. :D
Potpuno se slažem. Mcclaren traži jednog zadnjeg veznog igrača, a Tymo je tu vrhunski kvalitet. Gomez u njihovom sistemu igre bi bio više nego dobra zamjena, a pri tom još i nešto novca dobiju. Mislim da bi iz ove razmjene Wolfsburg izašao još jači nego prije.
Samo se sada nameće pitanje kako se Džeko snaći u Bayernu pored ona dva sokola na krilima, bez pravog playmakera.
Nadamo se najboljem

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 29 jul 2010, 13:21

Omerbavarac je napisao/la:Dzeko, ljudi Dzeko je blizu. :mrgreen: :mrgreen:

To bi bila idealna stvar, još kad znamo da je prvi susret nove sezone Bayern - Wolsburg i ako Edin dođe u Bayern želim mu da postigne najmanje 2 gola Vukovima.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jul 2010, 13:51

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Neki Bayernovi igrači biće oslobođeni te utakmice protiv Danske.
Jesi li vidio šta reče i ost'a živ. :lol: Hare zvani njuškalo. :lol: Da pravi Hare ne pomisli da se radi o njemu, morao sam ovom BvB-ovcu priljepiti jedan adekvatan nadimak. :mrgreen:

Mario će istrčati na teren, samo da se vidi ko je veći kloc, on ili Beny. :?
Šta veliš za Džeksona? Bio si za njega, pa protiv...sada? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 jul 2010, 14:50

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la:
Jesi li vidio šta reče i ost'a živ. :lol: Hare zvani njuškalo. :lol: Da pravi Hare ne pomisli da se radi o njemu, morao sam ovom BvB-ovcu priljepiti jedan adekvatan nadimak. :mrgreen:

Mario će istrčati na teren, samo da se vidi ko je veći kloc, on ili Beny. :?
Šta veliš za Džeksona? Bio si za njega, pa protiv...sada? :?
Pobježe indijanac u svoj 'rezervat', i odmah mi i nadimak priljepi ccccc....
Neg', ev da i ja jednog smajketa nabacim slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.