bistrikboy je napisao/la:Nerlinger je tokom SP-a rekao da je ovo presudna sezona za Gomeza (kad je FCB u pitanju) te da ce dobiti sansu da pokaze da vrijedi.Gomez je jedini Bayernov igrac koji nakon SP-a nije uzeo odmor vec je sa svojim privatnim trenerom radio na fizickoj spremi kako bi na pripreme stigao spreman i imao malu prednost na Klose-om,da li se isplatio trud vidjecemo...
Mislim da mu odmor nije ni trebao, suviše je on sjedio na klupi. Što u Bayernu, što u Elfu.
Šalim se, ali ne treba sve vjerovati Chrisu. I njemu je ovo početna sezona, još se traži, uostalom nije nimalo lako zamjeniti Ulija. Ne želim vjerovati da je on samo marioneta ali još on nema velikog uticaja na bitne odluke.
Šta će drugo reći nego to što je rekao, velika su očekivanja od Gomeza. On je trenutno Bayernov napadač br.3. Ne ide mu na ruku ni dobro SP Klosea, niti njegov evt. ostanak u klubu. Gaal ima veliko povjerenje u Olića, tako da će se njemački reprezentativci gurati između sebe za početni elf ili za ukazanu priliku.
Mislim da je psiha u pitanju, taj veliki teret zbog ogromnog iznosa koji je za njega plaćen (ovo ponavljam x puta). Sam Olić kaže da mu je zbog toga poljuljano samopouzdanje, bez kojeg igrač skromnih tehničkih mogućnosti, ne može da zablista. Ni veliki Roy Makaay (inače, od ove sezone počinje trenirati Fejenordove pijetliće) nije optimista što se tiče Gomezove budućnosti.