Gigant je napisao/la:A sta to mi odobravamo...ja koliko znam prozvan si zbog svog nepoznavanja odnosa sa Dinamom iz Dresdena, i samo zbog toga...a ti spominjes nekakva odobravanja, sutnje,osudzivanja????bparena je napisao/la:neznam sto da razgulim i tako to![]()
sta ima sad drezden i te vase ljubavi sa ovom sramotom. Jedini vi ne osudzujete ovo ponasanje (osim izuzetaka), a bilo bi drugacije da se igra protiv Sarajeva. Ovako sutite i time odobravate. Pokusajem biti korektan, ali kao i uvijek vi to prihvatiti ne zelite. Zelite da svak ko ne misli kao vi "razguli". Dobro ostavicu vam vas dio foruma, ali bas se nedomacinski ponasate i time opravdavate sve ono sto se misli o vama. No znam i dosta pravih pitara i ljudina pa tako nebi da se zamaram i da mi djeca zamjere. Sarajevu iako vama tupoglavcima to nikad nece biti jasno zelim sve najbolje i da vam tece med i mlijeko i da imate uspjeha u ligi. No nekad ne reagujte na nekorektnosti onako kako bi trebalo i gledajte u svakome ko nije obojen "bordo" svoga neprijatelja. Ostacete sami. Odgovor koji cu dobiti - neka nas same - ne cudite se onda sto ste tako na glasu i sto vas ljudi nevole. Pozdrav svim razumom obdarenim pitarima a ovima ostalima da se malo smire. Za dobro svih...
poz od robijasa iz Zenice.
p.s. kad bi mogao i Celik i Zelju i Sarajevo bi istovremeno postavio za sampiona BiH. Vi sa "razgulite" necete ovo moci razumjeti... Dotle ce drugi imati uspjeha i pohoditi Evropu.
Jos jedno pitanje...da nece mozda celik pohoditi Evropu...hahahahahahahaha...pa kad ste vi zadnji put uopste izasli u Evropu????
hvala Gigant - Drezden me ne interesuje i stvarno ne poznajem te huligane - ono tvoje hahahhahahaha ti je bezze. U svakom slucaju bih volio da se i Celik i Sarajevo kvalifikuju....