Nemojte ovog smogovca dirati ipak je on navijac barcelone iako nije nikad bio na utakmici barce, ne zna ime navijaca barce, ne zna nabrojati sve titule barce i godine osvajanja istih i jos mnogo toga on je navijac barce
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
i ja mislim da nema potrebe sve da kopiras suti samo najbolje je ovde nikakve informacije da se ne iznose !
Nemojte ovog smogovca dirati ipak je on navijac barcelone iako nije nikad bio na utakmici barce, ne zna ime navijaca barce, ne zna nabrojati sve titule barce i godine osvajanja istih i jos mnogo toga on je navijac barce
Budi malo konkretniji.ES imamo 2 kanala a SK ima 5 kanala.RagazziDelSud je napisao/la:Moci cete gledati utakmice Sarajeva na Euro Sportu,i Sport klub se nametao!!!BORDO BOY je napisao/la:Ako je na Hayatu to ce vjerovatno moci samo gledati preko satelita.![]()
E na kojima će biti
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- drajkula_zlo
- Kontakt:
iskreno mislim da bi administracija trebala uvesti neki IQ test u sklopu registracije na ovaj forum jer je sve vise i vise mentalno hendikepiranih na ovom forumu ...
Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Hvala, i ja vama želim sve naj u ovoj sezoni samo naravno volio bi da mi budemo prvi a ono drugi, treći i kup podijelite kako hočete.SRETNOdino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Sarajevo ljubavi moja!
Ma to se moramo dogovoriti sa BL, ali je nama dato pravo da prvi biramo na kojem ćemo da nas prenose, a Blekić je rekao da će izabrati keca tako da...rumbalija je napisao/la:Budi malo konkretniji.ES imamo 2 kanala a SK ima 5 kanala.RagazziDelSud je napisao/la:Moci cete gledati utakmice Sarajeva na Euro Sportu,i Sport klub se nametao!!!BORDO BOY je napisao/la:Ako je na Hayatu to ce vjerovatno moci samo gledati preko satelita.![]()
E na kojima će biti
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma miky ti je onaj iz Fojnicetheprodigy je napisao/la:moras li kopirati sve sa fksinfa..koga zanima neg se registrujemiky_hz je napisao/la:Pobjedili smo Fojnicu 2-0...2 gola dao Avdic ,Dzakmic fulio penal....poluvrijeme zavrsilo 0-0 i onda Mirza ubacuje Suljica i mali pravi dar mar na terenu dao 2 lopte za Avdica i 2 gola....sa ovim malim samo ako se bude ozbiljno radilo sve ce da zajebe i one tamo godine ocekujem da bude bit cu slobodan pa reci jedan od kljucnih igraca,ove godine vjerovatno ce dobivati postepeno sansu jel mu treba jos snage ali je mali prejeben tako mi zivota ja sam ga gledao 2-3 puta ma cuda momak cini
Nego, sta ima loše u tome što kopira sa fksinfa ???
Kada se nijedan od ovih sportskih portala nije udostojio da barem izvijesti o rezultatu, momak je to napisao jer ima ljudi koji ne navijaju za Sarajevo, ali ih zanima
Onda UPS definitvno otpada sa ovog foruma jer mentalno hendikepirana osoba samo to vi tolerišete jer je "vaš".drajkula_zlo je napisao/la:iskreno mislim da bi administracija trebala uvesti neki IQ test u sklopu registracije na ovaj forum jer je sve vise i vise mentalno hendikepiranih na ovom forumu ...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kad bi se uveo IQ test, ko bi onda pisao na vašoj temi dragi drop???drop je napisao/la:Onda UPS definitvno otpada sa ovog foruma jer mentalno hendikepirana osoba samo to vi tolerišete jer je "vaš".drajkula_zlo je napisao/la:iskreno mislim da bi administracija trebala uvesti neki IQ test u sklopu registracije na ovaj forum jer je sve vise i vise mentalno hendikepiranih na ovom forumu ...
Vi sigurno ne bi.dzenan01 je napisao/la:Kad bi se uveo IQ test, ko bi onda pisao na vašoj temi dragi drop???drop je napisao/la:Onda UPS definitvno otpada sa ovog foruma jer mentalno hendikepirana osoba samo to vi tolerišete jer je "vaš".drajkula_zlo je napisao/la:iskreno mislim da bi administracija trebala uvesti neki IQ test u sklopu registracije na ovaj forum jer je sve vise i vise mentalno hendikepiranih na ovom forumu ...
Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
- sarajlija89
- Kontakt:
Bice postavljen samo kad FK Sarajevo igra...koliko sam cuo 40 kvadratnih metararumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
LED NIJE POSTAVLJEN STA VAM JE !!!rumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
Imali neko sliku dresova novih !!!
KOliko smo igrali protiv Olimpika
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Sto se tice dresova znam kako ce izgledati ali nebih da vam kvarim cejfTarpi do bagro je napisao/la:LED NIJE POSTAVLJEN STA VAM JE !!!rumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Hairlija je napisao/la:Sto se tice dresova znam kako ce izgledati ali nebih da vam kvarim cejfTarpi do bagro je napisao/la:LED NIJE POSTAVLJEN STA VAM JE !!!rumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
Dobro nam dosao Hairlija!!
Je li igrao Hilmo protiv olimpika,neko reče da je istegao zadnju ložu
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Joj ovih malenih invazija na nasoj temi.. al haj neka ih bar nauce neke korisne stvari kao sto su godisnje karte sa bar-kodovima i baza navijaca...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- drajkula_zlo
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:Sto se tice dresova znam kako ce izgledati ali nebih da vam kvarim cejfTarpi do bagro je napisao/la:LED NIJE POSTAVLJEN STA VAM JE !!!rumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
de bolan postavi ne mogu vise
Ma ne zna ni on, samo je nacuo da ce biti kao kod celticadrajkula_zlo je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Sto se tice dresova znam kako ce izgledati ali nebih da vam kvarim cejfTarpi do bagro je napisao/la:
LED NIJE POSTAVLJEN STA VAM JE !!!
de bolan postavi ne mogu vise
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Hajmo te dresove da vidimo obraduj nas prije nego odemo na spavanje valja nam raniti.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...