Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bparena
-
Kontakt:
Gigant je napisao/la:bparena je napisao/la:neznam sto da razgulim i tako to
sta ima sad drezden i te vase ljubavi sa ovom sramotom. Jedini vi ne osudzujete ovo ponasanje (osim izuzetaka), a bilo bi drugacije da se igra protiv Sarajeva. Ovako sutite i time odobravate. Pokusajem biti korektan, ali kao i uvijek vi to prihvatiti ne zelite. Zelite da svak ko ne misli kao vi "razguli". Dobro ostavicu vam vas dio foruma, ali bas se nedomacinski ponasate i time opravdavate sve ono sto se misli o vama. No znam i dosta pravih pitara i ljudina pa tako nebi da se zamaram i da mi djeca zamjere. Sarajevu iako vama tupoglavcima to nikad nece biti jasno zelim sve najbolje i da vam tece med i mlijeko i da imate uspjeha u ligi. No nekad ne reagujte na nekorektnosti onako kako bi trebalo i gledajte u svakome ko nije obojen "bordo" svoga neprijatelja. Ostacete sami. Odgovor koji cu dobiti - neka nas same - ne cudite se onda sto ste tako na glasu i sto vas ljudi nevole. Pozdrav svim razumom obdarenim pitarima a ovima ostalima da se malo smire. Za dobro svih...
poz od robijasa iz Zenice.
p.s. kad bi mogao i Celik i Zelju i Sarajevo bi istovremeno postavio za sampiona BiH. Vi sa "razgulite" necete ovo moci razumjeti... Dotle ce drugi imati uspjeha i pohoditi Evropu.
A sta to mi odobravamo...ja koliko znam prozvan si zbog svog nepoznavanja odnosa sa Dinamom iz Dresdena, i samo zbog toga...a ti spominjes nekakva odobravanja, sutnje,osudzivanja????
Jos jedno pitanje...da nece mozda celik pohoditi Evropu...hahahahahahahaha...pa kad ste vi zadnji put uopste izasli u Evropu????
hvala Gigant - Drezden me ne interesuje i stvarno ne poznajem te huligane - ono tvoje hahahhahahaha ti je bezze. U svakom slucaju bih volio da se i Celik i Sarajevo kvalifikuju....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
theprodigy
-
Kontakt:
Postao/la theprodigy » 31 jul 2010, 13:18
miky_hz je napisao/la:Pobjedili smo Fojnicu 2-0...2 gola dao Avdic ,Dzakmic fulio penal....poluvrijeme zavrsilo 0-0 i onda Mirza ubacuje Suljica i mali pravi dar mar na terenu dao 2 lopte za Avdica i 2 gola....sa ovim malim samo ako se bude ozbiljno radilo sve ce da zajebe i one tamo godine ocekujem da bude bit cu slobodan pa reci jedan od kljucnih igraca,ove godine vjerovatno ce dobivati postepeno sansu jel mu treba jos snage ali je mali prejeben tako mi zivota ja sam ga gledao 2-3 puta ma cuda momak cini
moras li kopirati sve sa fksinfa..koga zanima neg se registruje
-
RagazziDelSud
-
Kontakt:
Postao/la RagazziDelSud » 31 jul 2010, 14:05
BORDO BOY je napisao/la:Ako je na Hayatu to ce vjerovatno moci samo gledati preko satelita.
fino fino
Zadnja izmjena:
RagazziDelSud, dana/u 31 jul 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
-
Samo F.K.S !!
-
Kontakt:
Postao/la Samo F.K.S !! » 31 jul 2010, 14:06
i ja mislim da nema potrebe sve da kopiras suti samo najbolje je ovde nikakve informacije da se ne iznose !
Nemojte ovog smogovca dirati ipak je on navijac barcelone iako nije nikad bio na utakmici barce, ne zna ime navijaca barce, ne zna nabrojati sve titule barce i godine osvajanja istih i jos mnogo toga on je navijac barce

-
rumbalija
-
Kontakt:
RagazziDelSud je napisao/la:BORDO BOY je napisao/la:Ako je na Hayatu to ce vjerovatno moci samo gledati preko satelita.
Moci cete gledati utakmice Sarajeva na
Euro Sportu,i Sport klub se nametao!!!

Budi malo konkretniji.ES imamo 2 kanala a SK ima 5 kanala.
E na kojima će biti
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
drajkula_zlo
-
Kontakt:
Postao/la drajkula_zlo » 31 jul 2010, 23:09
iskreno mislim da bi administracija trebala uvesti neki IQ test u sklopu registracije na ovaj forum jer je sve vise i vise mentalno hendikepiranih na ovom forumu ...
-
dino lj
-
Kontakt:
Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
-
sekac
-
Kontakt:
dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Hvala, i ja vama želim sve naj u ovoj sezoni samo naravno volio bi da mi budemo prvi a ono drugi, treći i kup podijelite kako hočete.SRETNO
Sarajevo ljubavi moja!
-
dzenan01
-
Kontakt:
rumbalija je napisao/la:RagazziDelSud je napisao/la:BORDO BOY je napisao/la:Ako je na Hayatu to ce vjerovatno moci samo gledati preko satelita.
Moci cete gledati utakmice Sarajeva na
Euro Sportu,i Sport klub se nametao!!!

Budi malo konkretniji.ES imamo 2 kanala a SK ima 5 kanala.
E na kojima će biti
Ma to se moramo dogovoriti sa BL, ali je nama dato pravo da prvi biramo na kojem ćemo da nas prenose, a Blekić je rekao da će izabrati keca tako da...

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
dzenan01
-
Kontakt:
theprodigy je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Pobjedili smo Fojnicu 2-0...2 gola dao Avdic ,Dzakmic fulio penal....poluvrijeme zavrsilo 0-0 i onda Mirza ubacuje Suljica i mali pravi dar mar na terenu dao 2 lopte za Avdica i 2 gola....sa ovim malim samo ako se bude ozbiljno radilo sve ce da zajebe i one tamo godine ocekujem da bude bit cu slobodan pa reci jedan od kljucnih igraca,ove godine vjerovatno ce dobivati postepeno sansu jel mu treba jos snage ali je mali prejeben tako mi zivota ja sam ga gledao 2-3 puta ma cuda momak cini
moras li kopirati sve sa fksinfa..koga zanima neg se registruje
Ma miky ti je onaj iz Fojnice
Nego, sta ima loše u tome što kopira sa fksinfa ???
Kada se nijedan od ovih sportskih portala nije udostojio da barem izvijesti o rezultatu, momak je to napisao jer ima ljudi koji ne navijaju za Sarajevo, ali ih zanima

-
drop
-
Kontakt:
drajkula_zlo je napisao/la:iskreno mislim da bi administracija trebala uvesti neki IQ test u sklopu registracije na ovaj forum jer je sve vise i vise mentalno hendikepiranih na ovom forumu ...
Onda UPS definitvno otpada sa ovog foruma jer mentalno hendikepirana osoba samo to vi tolerišete jer je "vaš".
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
dzenan01
-
Kontakt:
drop je napisao/la:drajkula_zlo je napisao/la:iskreno mislim da bi administracija trebala uvesti neki IQ test u sklopu registracije na ovaj forum jer je sve vise i vise mentalno hendikepiranih na ovom forumu ...
Onda UPS definitvno otpada sa ovog foruma jer mentalno hendikepirana osoba samo to vi tolerišete jer je "vaš".
Kad bi se uveo IQ test, ko bi onda pisao na vašoj temi dragi drop???

-
Dino_TM
-
Kontakt:
dzenan01 je napisao/la:drop je napisao/la:drajkula_zlo je napisao/la:iskreno mislim da bi administracija trebala uvesti neki IQ test u sklopu registracije na ovaj forum jer je sve vise i vise mentalno hendikepiranih na ovom forumu ...
Kad bi se uveo IQ test, ko bi onda pisao na vašoj temi dragi drop???

Vi sigurno ne bi.

-
rumbalija
-
Kontakt:
Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2010, 18:25
rumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
Bice postavljen samo kad FK Sarajevo igra...koliko sam cuo 40 kvadratnih metara

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Tarpi do bagro
-
Kontakt:
Postao/la Tarpi do bagro » 01 avg 2010, 19:35
rumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
LED NIJE POSTAVLJEN STA VAM JE !!!
Imali neko sliku dresova novih !!!
KOliko smo igrali protiv Olimpika
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
Hairlija
-
Kontakt:
Tarpi do bagro je napisao/la:rumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
Sto se tice dresova znam kako ce izgledati ali nebih da vam kvarim cejf

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
cena
-
Kontakt:
Hairlija je napisao/la:Tarpi do bagro je napisao/la:rumbalija je napisao/la:Je li zna neko da li je postavljen LED i kojih je dimenzija
Sto se tice dresova znam kako ce izgledati ali nebih da vam kvarim cejf

Dobro nam dosao Hairlija!!
-
rumbalija
-
Kontakt:
Je li igrao Hilmo protiv olimpika,neko reče da je istegao zadnju ložu
-
adnan_hzsa
-
Kontakt:
Postao/la adnan_hzsa » 01 avg 2010, 20:51
Joj ovih malenih invazija na nasoj temi.. al haj neka ih bar nauce neke korisne stvari kao sto su godisnje karte sa bar-kodovima i baza navijaca...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.