ovo stvarno ce da bude dobro i mozda bi bilo bolje da se ne stavljaju slova. MOZDAJavierBosnia je napisao/la:Ne zamjerite sto je photoshop ocajan, 2 minute se radilo, i sto sam ulaze poredao na vrat na nos, i prvi zaboravio hahaha
Ali morao sam vidjeti kako to izgleda u plavoj boji, ovaj beton me ubija vise haha
I ja bih tako al njihova odluka.. bit ce slova, mada haj tu i tamo, dabogda se nikad ne vidjela od krcatih navijaca hahanide je napisao/la:ovo stvarno ce da bude dobro i mozda bi bilo bolje da se ne stavljaju slova. MOZDAJavierBosnia je napisao/la:Ne zamjerite sto je photoshop ocajan, 2 minute se radilo, i sto sam ulaze poredao na vrat na nos, i prvi zaboravio hahaha
Ali morao sam vidjeti kako to izgleda u plavoj boji, ovaj beton me ubija vise haha
Unutrašnjost im je odlična, ali brat bratu Maksimir je najružniji stadion u vasioni!Četiri tribine svaka različita, udaljene po 30 metara od terenaJaskoBiH je napisao/la:
Evo ljubitelji rekonstrukcije stadiona pogledajte ovaj video unutrasnjosti Maksimira Dinamovog stadiona i uslove u kojim treniraju i borave njihovi fudbaleri. Nije ni cudo sto su im transferi milionski. Stadion jest ruzan vizuelno al je odlican za stvaranje super rezultata.
Ja mislim da bi bijela slova "GRBAVICA" na ovo leglo k'o budali šamarJavierBosnia je napisao/la:I ja bih tako al njihova odluka.. bit ce slova, mada haj tu i tamo, dabogda se nikad ne vidjela od krcatih navijaca hahanide je napisao/la:ovo stvarno ce da bude dobro i mozda bi bilo bolje da se ne stavljaju slova. MOZDAJavierBosnia je napisao/la:Ne zamjerite sto je photoshop ocajan, 2 minute se radilo, i sto sam ulaze poredao na vrat na nos, i prvi zaboravio hahaha
Nikakvo. Prostora ima, ali uslova nema. Steta sto onakva tribina zjapi prazna.solinas je napisao/la:Kakvo je stanje stadiona u Bugojnu...I da li raspolazu prostorom za nadogradnju i renoviranje.
Zar nemaju neku podrsku grada,nije Bugojno ni malo ima tu potencijala.Ima li gdje novijih slika.isx je napisao/la:Nikakvo. Prostora ima, ali uslova nema. Steta sto onakva tribina zjapi prazna.solinas je napisao/la:Kakvo je stanje stadiona u Bugojnu...I da li raspolazu prostorom za nadogradnju i renoviranje.
Evropa.JaskoBiH je napisao/la:
Evo ljubitelji rekonstrukcije stadiona pogledajte ovaj video unutrasnjosti Maksimira Dinamovog stadiona i uslove u kojim treniraju i borave njihovi fudbaleri. Nije ni cudo sto su im transferi milionski. Stadion jest ruzan vizuelno al je odlican za stvaranje super rezultata.
solinas je napisao/la:Zar nemaju neku podrsku grada,nije Bugojno ni malo ima tu potencijala.Ima li gdje novijih slika.isx je napisao/la:Nikakvo. Prostora ima, ali uslova nema. Steta sto onakva tribina zjapi prazna.solinas je napisao/la:Kakvo je stanje stadiona u Bugojnu...I da li raspolazu prostorom za nadogradnju i renoviranje.
Nije to rezultat brzog gradjenja, to je rezultat neodrzavanja o zanemarivanja. Ja nisam rekao da je tibina losa, cak sam rekao da je beton u idealnom stanju, izuzev onog dijela sto nije pokriven. Krov bi se mogao zamjeniti, ne konstrukcija, ali bi se lim mogao maknuti i postaviti neki drugi materijal.AVNOJ je napisao/la:To je sve rezultat brzog gradjenja. Moras znati da je taj stadion u Bugojnu napravljen u pauzi izmedju dvije sezone nakon sto je Iskra usla u prvu ligu Jugoslavije.
Za tri mjeseca su napravljeni teren atletska tribina sa krovom oko 6000 mjesta i montazna tribina oko 7000.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako budes imao vremena da bacis sliku stadionaSignore je napisao/la:Nije to rezultat brzog gradjenja, to je rezultat neodrzavanja o zanemarivanja. Ja nisam rekao da je tibina losa, cak sam rekao da je beton u idealnom stanju, izuzev onog dijela sto nije pokriven. Krov bi se mogao zamjeniti, ne konstrukcija, ali bi se lim mogao maknuti i postaviti neki drugi materijal.AVNOJ je napisao/la:To je sve rezultat brzog gradjenja. Moras znati da je taj stadion u Bugojnu napravljen u pauzi izmedju dvije sezone nakon sto je Iskra usla u prvu ligu Jugoslavije.
Za tri mjeseca su napravljeni teren atletska tribina sa krovom oko 6000 mjesta i montazna tribina oko 7000.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Njima su svlacionice i podtribinski prostor uzasni, kao da nikad nisu imali cistacicu i to sigurno brzogradnja nije kriva. Krivi su ljudi koji upravljaju stadionom. I jos onda placu da im je lose, a sami sebe doveli u tu situaciju.
Tribina solidno izgleda...Potencijal ima to hocu da kazem...isx je napisao/la:
Zbilja su svlacionice bile u katastrofalnom stanju, ali cini mi se da su bili neki radovi prosle godine, ako sam u krivu neka me neko ispravi. Nisam odavno bio na Jaklicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.