edit:
Na kraju je 11:1 . Zadnjih 3 minute smo igrali protiv 30 igraca
Strijelci za Bayern: Sosa 3x , Gomez 3x , Ribery 2x, Kroos 2x, Bommel .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ja jucer koliko sam mogao primjetiti na Demichelisu , mislim da je teza ozljeda u pitanju ,a za Braafonju neznam .Klare je napisao/la:
Inače, zna li se išta o povredama Demichelisa i Braafheida
Normalno da nece. Zna i LvG(a ne samo miKlare je napisao/la:GOOOOOL!!! Super Mario GOOOOOL!!!
Evo ga Mariano Gomez proradio, JetSet njega više niko u prvih 11 neće ugroziti
![]()
da 3 gola protiv neki levata pa šta će on nezna hodat da valja a kamoli da zabije nešto u bundesligi...pa vidjelo se jučer Ola,Klose zagarnatirano u prvom sastavu...JetSet_Hantraga je napisao/la:Normalno da nece. Zna i LvG(a ne samo miKlare je napisao/la:GOOOOOL!!! Super Mario GOOOOOL!!!
![]()
) da tom momku samo treba dati priliku, a golovi moraju doci od igraca te klase. Preko 20 golova u ligi za Super Maria u sljedecoj sezoni...
ma daj ljudi ... igralo se za dobrotvorne svrhe kakav mario xDJetSet_Hantraga je napisao/la:Normalno da nece. Zna i LvG(a ne samo miKlare je napisao/la:GOOOOOL!!! Super Mario GOOOOOL!!!
![]()
) da tom momku samo treba dati priliku, a golovi moraju doci od igraca te klase. Preko 20 golova u ligi za Super Maria u sljedecoj sezoni...

Oho vidi ti butta starog zavodnika, mala se lozi na starije ko banovicki ugaljthulkazal je napisao/la:ma daj ljudi ... igralo se za dobrotvorne svrhe kakav mario xDJetSet_Hantraga je napisao/la:Normalno da nece. Zna i LvG(a ne samo miKlare je napisao/la:GOOOOOL!!! Super Mario GOOOOOL!!!
![]()
ev koliko je bila ozbiljna utakmica xD
Kad bude, bices obavijesten.GAL je napisao/la:momci im al kakih novosti osim sto smo osvojili supercup oćel bajer ikoga pobogu dovesti
Vecina je slaba s kondicijom, jer su tri sedmice samo odmarali, jeli i lezali.Makaveli je napisao/la:interesuju me vasa predvidjanja za utakmicu protiv real madridakoliko je bayern u trenanom procesu,dal' ima problema sa igracima tek' pridoslim sa SP-a po pitanju kondicije i spremnosti.... itd.
![]()
unaprijed zahvalan kosta_AR
Nije Braafheid vec Alaba igrao lijevog bekaamel10071988 je napisao/la:po ovim slikama sa utakmice,brafhajd je bio u sastavu

Ja sam gledao "utakmicu" i ja mislim da su igrali i Alaba i Braafheid (za Alabu sam 100% siguran).bavarian_bk je napisao/la:Nije Braafheid vec Alaba igrao lijevog bekaamel10071988 je napisao/la:po ovim slikama sa utakmice,brafhajd je bio u sastavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.