FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- amel10071988
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
po ovim slikama sa utakmice,brafhajd je bio u sastavu 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Normalno da nece. Zna i LvG(a ne samo miKlare je napisao/la:GOOOOOL!!! Super Mario GOOOOOL!!!
Evo ga Mariano Gomez proradio, JetSet njega više niko u prvih 11 neće ugroziti
![]()
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
da 3 gola protiv neki levata pa šta će on nezna hodat da valja a kamoli da zabije nešto u bundesligi...pa vidjelo se jučer Ola,Klose zagarnatirano u prvom sastavu...JetSet_Hantraga je napisao/la:Normalno da nece. Zna i LvG(a ne samo miKlare je napisao/la:GOOOOOL!!! Super Mario GOOOOOL!!!
![]()
) da tom momku samo treba dati priliku, a golovi moraju doci od igraca te klase. Preko 20 golova u ligi za Super Maria u sljedecoj sezoni...
ma daj ljudi ... igralo se za dobrotvorne svrhe kakav mario xDJetSet_Hantraga je napisao/la:Normalno da nece. Zna i LvG(a ne samo miKlare je napisao/la:GOOOOOL!!! Super Mario GOOOOOL!!!
![]()
) da tom momku samo treba dati priliku, a golovi moraju doci od igraca te klase. Preko 20 golova u ligi za Super Maria u sljedecoj sezoni...
ev koliko je bila ozbiljna utakmica xD

Oho vidi ti butta starog zavodnika, mala se lozi na starije ko banovicki ugaljthulkazal je napisao/la:ma daj ljudi ... igralo se za dobrotvorne svrhe kakav mario xDJetSet_Hantraga je napisao/la:Normalno da nece. Zna i LvG(a ne samo miKlare je napisao/la:GOOOOOL!!! Super Mario GOOOOOL!!!
![]()
ev koliko je bila ozbiljna utakmica xD
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
momci im al kakih novosti osim sto smo osvojili supercup oćel bajer ikoga pobogu dovesti 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad bude, bices obavijesten.GAL je napisao/la:momci im al kakih novosti osim sto smo osvojili supercup oćel bajer ikoga pobogu dovesti
P.S. Ima novost. Van Gaalu danas rodjendan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
sretan rođendan mom haveru Van Galu i sto vise trofeja da nam donese...amin

1974---1975---1976---2001---2013---2020
interesuju me vasa predvidjanja za utakmicu protiv real madrida
koliko je bayern u trenanom procesu,dal' ima problema sa igracima tek' pridoslim sa SP-a
Zadnja izmjena: Makaveli, dana/u 11 jan 2018, 03:05, ukupno mijenjano 1 put.
hvala na čestitkama hahahaha šalim se. 
jaro bit će žestoko al po mom mišljenju gledajući rezultate reala u ovim pripremnim utakmicama koje su do sada odigrali nisu se nešto extra pokazali protiv naročito zadnju protiv galaxija al eto vidjet ćemo oni imaju druga murinja a mi našega kapetana gala pa ćemo vidit ko će bolje istaktizirati gledajući naše pripremne utakmice ne i formu ja mislim trebali bi ih uzet a hoćel bilal igrat mislim oćel moć. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vecina je slaba s kondicijom, jer su tri sedmice samo odmarali, jeli i lezali.Makaveli je napisao/la:interesuju me vasa predvidjanja za utakmicu protiv real madridakoliko je bayern u trenanom procesu,dal' ima problema sa igracima tek' pridoslim sa SP-a po pitanju kondicije i spremnosti.... itd.
![]()
unaprijed zahvalan kosta_AR
Ja nista specijalno ne ocekujem od ove utakmice, iskreno mislim da ce ovo biti vise revijalna partija, jer preveliki naboj ne bi dobrodosao ni jednom a ni drugom timu, a ned'o Bog jos neke povrede?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nije Braafheid vec Alaba igrao lijevog bekaamel10071988 je napisao/la:po ovim slikama sa utakmice,brafhajd je bio u sastavu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od 22.00. ima snimak ove danasnje revijalne utakmice na DSF-u ili Sport 1.

Torta za Van Gaala.

Torta za Van Gaala.

- _karabaja_
- Kontakt:
Ja sam gledao "utakmicu" i ja mislim da su igrali i Alaba i Braafheid (za Alabu sam 100% siguran).bavarian_bk je napisao/la:Nije Braafheid vec Alaba igrao lijevog bekaamel10071988 je napisao/la:po ovim slikama sa utakmice,brafhajd je bio u sastavu
Dobro je ono izgledalo, simpaticno i smijesno u nekim trenucima. Bayernu je ono bio lagani trening i svaka im cast za igranje ovakvih humanitarnih utakmica
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Jeste igrali su i Braafheid i Alaba u prvih 11.
Ko nije gledao, evo:
Ja sam uživao

Ko nije gledao, evo:
Ja sam uživao
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
joj jesam se ismijo da valjaKlare je napisao/la:Jeste igrali su i Braafheid i Alaba u prvih 11.
Ko nije gledao, evo:
Ja sam uživao![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo je nekih cura, a koje su po imenima ne znam. Uz njih su bili Felix Neuruther, Lothar Matthaus.....Admir_Sa je napisao/la:Ko je igrao za zimske zvijezde sve??? Jel Magdalena Neuner igrala?
Imal kakav podatak da se moze naci na Njemackim stranicama? Ja sa Njemackim isto kao i sa pakistanskimOmerbavarac je napisao/la:Bilo je nekih cura, a koje su po imenima ne znam. Uz njih su bili Felix Neuruther, Lothar Matthaus.....Admir_Sa je napisao/la:Ko je igrao za zimske zvijezde sve??? Jel Magdalena Neuner igrala?
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.