FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Klare » 08 avg 2010, 23:29

Jeste igrali su i Braafheid i Alaba u prvih 11.

Ko nije gledao, evo:

Ja sam uživao :D :D

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 08 avg 2010, 23:56

Klare je napisao/la:Jeste igrali su i Braafheid i Alaba u prvih 11.

Ko nije gledao, evo:

Ja sam uživao :D :D
joj jesam se ismijo da valja :D :D :D
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 avg 2010, 00:17

Ko je igrao za zimske zvijezde sve??? Jel Magdalena Neuner igrala? :D
nema potpisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 avg 2010, 00:20

Admir_Sa je napisao/la:Ko je igrao za zimske zvijezde sve??? Jel Magdalena Neuner igrala? :D
Bilo je nekih cura, a koje su po imenima ne znam. Uz njih su bili Felix Neuruther, Lothar Matthaus.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 avg 2010, 00:24

Omerbavarac je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Ko je igrao za zimske zvijezde sve??? Jel Magdalena Neuner igrala? :D
Bilo je nekih cura, a koje su po imenima ne znam. Uz njih su bili Felix Neuruther, Lothar Matthaus.....
Imal kakav podatak da se moze naci na Njemackim stranicama? Ja sa Njemackim isto kao i sa pakistanskim :D
nema potpisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 avg 2010, 12:34

Admir_Sa je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
Imal kakav podatak da se moze naci na Njemackim stranicama? Ja sa Njemackim isto kao i sa pakistanskim :D
Imas ovdje nesto malo objasnjeno.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... nheim.html

Imas i ove. Ne znam mozda je dosta slicno kao sa prethodnim tekstom.

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 0ac8dff68b
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 avg 2010, 12:59

Thomas Kraft us skorijoj buducnosti Bayrnov prvi golman. Nakon odlicne partije protiv Schalkea Gaal je imao samo rijeci hvale za Krafta i jasno je naglasio da postoji mogucnost da se ne kupuje novi golman jer je Kraft izraziti talenat. Kaze da voli stvarati igrace iz vlastitog pogona pa nakon brojnih iznenadjenja ovakav potez ne bi nikoga trebao iznenaditi.

A ovo je Van Gaalova teorija za osvajanje titule: 0² - 6 = 4!. :lol: :lol:
To znaci, 0 potrosenih Eura, 6 igraca koji su napustili klub i 4 titule. Barem kako sam ja skontao, ako sam u krivu neka me neko ispravi. :D

Van Gaal pocinje ponovo sa kritikama prema Seppu Blatteru. Kako kaze, Blatter ne igra po fair play pravilima, jer uvodjenje nove tehnologije u nogomet ne ide ka naprijed. Gaal zahtijeva nesto sto ce biti pouzdano za otkrivanje sumnjivih situacija. Primjer je Lampardov gol koji je ponisten....

I na kraju. Arjen Robben: "Ich wusste, es war ein Risiko"! Pa sto si igrao?

Klare

Post Postao/la Klare » 10 avg 2010, 01:19

Rummenige me pravo obradovao. "Zar Francuska misli da tek tako može uzeti našeg igrača", oglasio se Karl-Heinz povodom pozivnice Riberyu za saslušanje na sudu povodom nemira u Francuskoj reprezentaciji. :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 avg 2010, 10:37

Cijena jedne posjete bundesligaskom kolu na Allianz Areni,Bayern najskuplji,Wolfsburg najjeftiniji

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 avg 2010, 10:45

al sam se najeo torte dobra brate hahahah :D :D .raja ko prenosi protiv reala 8-)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 10 avg 2010, 12:13

GAL je napisao/la:al sam se najeo torte dobra brate hahahah :D :D .raja ko prenosi protiv reala 8-)
ZDF
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2010, 13:27

@Klare: Vidim da se ti najvise zanimas oko ovih povreda igraca, pa ti donosim radosne vijesti. :D S obzirom da je Miche otisao na okupljanje sa repkom Argentine, od njegove povrede nema nista. Izmijenjen je radi predostroznosti.
Braafheid je igrao u onoj prijateljskoj sa Zimskim zvijezdama i od njegove povrede nema nista. I na kraju najvaznije je da je Buyten poceo trenirati, i trebao bi biti spreman za Vukove. ;)

Prema rijecima Rummenigea Bayern u protekloj sezoni nije imao krizu na finansijskom planu. Prkosili su recesiji i ukupni proracun prihoda bi trebao biti oko 350 miliona. :o Samo od LP je zaradjeno 50 miliona Eura.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 avg 2010, 18:12

Bayern uprihodio rekordan novac

Tijekom fiskalne sezone 2009-2010 nogometni klub Bayern München uprihodio je oko 350 milijuna eura, dao je naslutiti predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge...

- Još uvijek zbrajamo rezultate i pripremamo financijsko izvješće. Možemo, međutim, pretpostaviti da ćemo prvi put probiti granicu od 300 milijuna eura godišnjih prihoda - rekao je Rummenigge za poslovni magazin Focus Geld.

Bayernov prijašnji rekord u godišnjem prihodu, iz sezone 2007-2008, iznosio je 286.8 milijuna eura.

- Iskreno, nas je financijska kriza zaobišla - dodao je predsjednik.

Njemački će prvaci i europski doprvaci tako, po rezultatima u protekloj sezoni, biti u elitnom društvu nogometnih klubova s najvišim financijskim prometom, uz Real Madrid, Manchester United i Barcelonu. Mashala :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 avg 2010, 18:28

Saurman je napisao/la: Njemački će prvaci i europski doprvaci tako, po rezultatima u protekloj sezoni, biti u elitnom društvu nogometnih klubova s najvišim financijskim prometom, uz Real Madrid, Manchester United i Barcelonu. Mashala :D
kako daju pare za transfere ne gine nam svaka prestupna u finale lige prvaka -.-

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2010, 18:52

Njemački će prvaci i europski doprvaci tako, po rezultatima u protekloj sezoni, biti u elitnom društvu nogometnih klubova s najvišim financijskim prometom, uz Real Madrid, Manchester United i Barcelonu. Mashala :D
Kakva elita i bakrači, zaduženiji su od Grčke :P , a i ova Barca je mutna malo :lol:

Ma kakav crni prihod, profit se traži :mrgreen: , mogu oni uprihodovat milijardu ali ako su isto toliko (ili više) spičkali kakva im korist.....Ali ipak mislim da je stari ''kobasičar'', kao i obično, znao šta radi i svom ljubimcu priskrbio pozamašnu svoticu eurića, samo se ja pitam gdje je ta lova višeeeeeeee moj Ulli slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 avg 2010, 19:28

AKO JE TAKO BRATE ONDA ĆEMO PRESTIĆI REAL USKORO PO TITULAMA JA SE NADM DA ĆE TO BITI :D :D :D :D :D

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 avg 2010, 19:34

Hare_BvB je napisao/la:Ali ipak mislim da je stari ''kobasičar'', kao i obično, znao šta radi i svom ljubimcu priskrbio pozamašnu svoticu eurića, samo se ja pitam gdje je ta lova višeeeeeeee moj Ulli slika
ta lova se čuva ... za crne dane xD

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2010, 22:21

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 73840.html

Novi igrac Bayerna. Mozda i najbrzi kojeg je Bayern dosad imao.

Klare

Post Postao/la Klare » 10 avg 2010, 22:37

Omerbavarac je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 73840.html

Novi igrac Bayerna. Mozda i najbrzi kojeg je Bayern dosad imao.
S njim odbrana će nam dobiti na jačini i posebno brzini, ali Bogami i u skok igri. :D
Ovo mora da znači prodaja Demichelisa ili van Buytena... :D

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 11 avg 2010, 10:48

Meni se čini da bi u skorije vrijeme klubovi mogli slati svoje povrijeđene igrace u Minken kod našeg doktora jer čovjek sve pokrpi:-)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.