Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 10 avg 2010, 23:15

Andres je napisao/la:Pedro Leon mislim da moze igrati napdaca , jer on je tu da mjenja krila i napadace ! Isuvise dobar momak , Ronadlo moze i beka igrat tako da mislim da nije potrebno , jer ima i Real mladica koje ce vjerovatno Mou pocet malo ubacivati !

btw: sta je sa VDV . idel il ostaje ???? Za njega mjesta sigurno nema pa cak sada ni na klupi mada kako je Kaka povrijedzen mogao bi proigrati !
Ma on je tu da igra krilo i nista vise. Odlican je bio, nas najbolji igrac od ovih sto su dovedeni i koji su igrali u predsezoni. Canales bi mogao zaigrati u prvom sastavu, a i Leon. Ne vjerujem da za Di Mariu ima mjesto u prvom sastavu. To sam jos prije 3-4 sedmice rekao. Ispostavilo se da imam pravo i da ce slabo igrati, sto je zasad i bio slucaj.

Igrao je on prosle sezone zahvaljujuci Kakinim povredama. Dobar je. Stalno u sjeni nekog igraca ali je dobar. Ja bih ga licno ostavio, ali ko zna, ako dodje dobra ponuda moze on i otici jer imamo Canalesa i Granera, dva igraca koja mogu igrati na toj poziciji.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 avg 2010, 23:18

[youtube][/youtube] nije lose

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 avg 2010, 23:22

Ma ne treba više ništa imamo dobra krila i sredinu tako da nekad može i sam Ronaldo u napad da se odmor Higuain tu je i Benzema,a i Canales je ofanzivniji igrač od Gutija tako da je to to odlična ekipa i kada Mou odradi svoje bićemo bara bara sa Barcom.Samo šteta biće previše defanzivni i taktički El Clasico i Pep koji je majstor postavke igre tako i Mou biće dosadno gledat npr. na SP Španija se cijelo vrijeme dodaje i čeka priliku sada će tu biti dvije takve ekipe :lol:
Dakle ovo je ono što očekujem
Iker
Ramos(Arbeloa) Carvalho(Albiol) Pepe(Garay) Marcelo(Arbeloa)
Sami(Lass)Xabi(Granero)
Ronaldo(Leon) Canales(VDV,Granero) Di Maria(Leon,Marcelo)
Pipita(Benz)
Prejaki ocm moćemo se borit za trofeje još Kaka kad se oporavi,ali od njega ne očekujem puno povrede ga sjeba.e :twisted: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 avg 2010, 23:27

Portillo je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:evo Bronzetti izjavio da ce Carvalho u Real...ne znam kolko je istina,al kako on kaze sutra bi mozda moglo bit zvanicno... :roll:
Kako me iznenadi ta vijest.

8 milja 2 godine.

a bas je ko stvoren za primere, onako tehnicki potkovan stoper, sjajan transfer!

**** godine, stoper je..
Mourinho je jucer rekao da je Ricardo extra dobar stoper ali sa 31 god ne uklapa se u njegov plan . :roll: on je jos rekao da zeli mladog stopera da ima talent ;)
A evo sad citam doveli ga :? ocigledno na trzistu sve sto je mlado i skupo :)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 23:32

Ja bih volio da to ovako izgleda, bez Kake jer ga nece bit dosta vremena.

---------------------Iker------------------------

Ramos-------Carvalho---Garay-------Marcelo

----------------Lass-----Xabi-------------------

Leon-----------VDV/Canales----------Ronaldo

--------------------Higuain----------------------

A ovako ce vjerovatno pod Mourinhom:

----------------------Iker-----------------------

Ramos------Pepe--------Carvalho-----Marcelo

-----------------Khedira---Alonso---------------

Leon----------------VDV-----------------Ronaldo

------------------Higuain-------------------------

Ili da cak igra sa dva napadaca, Benzom i Higuainom, a da ne igra VDV, ima svakakvih kombinacija tu....
Los*Blancos je napisao/la: Mourinho je jucer rekao da je Ricardo extra dobar stoper ali sa 31 god ne uklapa se u njegov plan . :roll: on je jos rekao da zeli mladog stopera da ima talent ;)
A evo sad citam doveli ga :? ocigledno na trzistu sve sto je mlado i skupo :)
Odrezi mi kitu ako on ne bude igrao prvu postavu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 avg 2010, 23:36

Odlican potez dovodjenje Carvalha. Fenomenalan stoper, 31 godina nije puno za odbrambenog igraca. U tandemu sa Pepeom ce razvaljivati. Pepe , Carvalho, Ramos sjajna odbrana samo je lijevi bek malo klimav. Jos samo neki solidan napadac i dream team :D
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 avg 2010, 23:37

Portillo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:@Andres smijesan si :lol: :lol:
Sto je smijesan?

Sto kaze da je Xavi bolji od Gutija?

Sigurno jeste, i o tome ne treba polemisati.
Opet kaze: Xavi je bolji igrac od Gutija, a Guti bolji pass igrac od Xavija, barem sto se tice neke genijalnosti.
Smijesan..ne zbog toga, nego post prije toga...Xavi je sigurno bolji u drzanju lopti, ok imao je asistencija puno pa imao je i Guti kad je po krilima imao Robinha,Robbena mnogo vise od Xavija te sezone :mrgreen: ,takodjer kako porediti 2 igraca koji neigraju na istoj poziciji..Guti je igrac koji je koroz karijeru poceo prvo kao napadac (jednu sezonu kod Del Bosque je imao 15 komada u Primera) ,polu spic, krilo, cak i zadnji vezni jedan period..bilo ga je svagdje u R.Madridu ;)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 10 avg 2010, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 avg 2010, 23:37

Vecina ponavlja 31 godinu da ima.

Carvalho ima 32 godine!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 avg 2010, 23:42

Ja neznam kako neko moze znati sta i kako ce Mou formacija biti i igraci koji ce igrati u 11 :mrgreen: :mrgreen: igrace oni koji zasluze ;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 avg 2010, 23:43

Brnjoo je napisao/la:Vecina ponavlja 31 godinu da ima.

Carvalho ima 32 godine!
Ok sta je godina manje vise :mrgreen: Ali opet kazem nisu to velike godine za stopera. Realu je trebao jedan iskusan stoper poput Carvalha
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 23:43

Los*Blancos je napisao/la: Smijesan..ne zbog toga, nego post prije toga...Xavi je sigurno bolji u drzanju lopti, ok imao je asistencija puno pa imao je i Guti kad je po krilima imao Robinha,Robbena mnogo vise od Xavija te sezone :mrgreen: ,takodjer kako porediti 2 igraca koji neigraju na istoj poziciji..Guti je igrac koji je koroz karijeru poceo prvo kao napadac (jednu sezonu kod Del Bosque je imao 15 komada u Primera) ,polu spic, krilo, cak i zadnji vezni jedan period..bilo ga je svagdje u R.Madridu ;)
Ja, i ti ga ko lafina pamtis kad je bio napadac jel? Ne seri, to si negdje procito i sad ko znas vise od nas. Xavi je bolji igrac i profesionalac od njega, zavrsili smo pricu o tome.
Brnjoo je napisao/la:Vecina ponavlja 31 godinu da ima.

Carvalho ima 32 godine!
**** godine, stoper je, a pritom je igrao u Engleskoj.
Los*Blancos je napisao/la:Ja neznam kako neko moze znati sta i kako ce Mou formacija biti i igraci koji ce igrati u 11 :mrgreen: :mrgreen: igrace oni koji zasluze ;)
Kako me zivciras...

Igrat ce Leon ispred Ronalda, a Canales kad se Kaka oporavi ispred njega.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 avg 2010, 23:45

Navijac sam RM od 1998 ;) i pamtim care, pamtim i Xavi-a iz tog doba :mrgreen: ..nisam poceo pratiti RM od doba Figo,Zizi,debeli..o Portillo :mrgreen: :mrgreen:

P.S neka ti znas ko ce igrati, a sezona tako duga :lol: :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 23:49

Los*Blancos je napisao/la:Navijac sam RM od 1998 ;) i pamtim care, pamtim i Xavi-a iz tog doba :mrgreen: ..nisam poceo pratiti RM od doba Figo,Zizi,debeli..o Portillo :mrgreen: :mrgreen:

Ja, i nakon utakmice u 22 h iso si gledat crtane. Ja za razliku od tebe ne zelim da lazem krenuo sam 2000. bas vatreno, a 98-me samo onako radi reda, da se nesta prati, ko djete.

I de mi bgt reci kad si tako fino pametan nesto o Redondu i njegovim pokretima, driblinzima... De mi reci nesto o Super-Deporu, raspadu Atletica... :roll:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 avg 2010, 23:52

Daj ljudi sad bi vam opsovao vrecu brasna, al nemam vise mailova i nemam ih namjeru praviti.

Okanite se vi sastava, Portillo je rekao ono najrealnije i ono sto je za najvise ocekivati.

Sad je pitanje ko ce otici iz kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2010, 00:01

Dobro pojacanje za sitan novac...

Btw ovo je prava stvar sto se ovako transfer brzo realizovao nije se toliko previse pricalo o ovome transferu, ono vise manje nenadano puf i eto ga sve gotovo,a ne ono doso nije doso,doce nece doci :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 avg 2010, 00:04

Portillo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Navijac sam RM od 1998 ;) i pamtim care, pamtim i Xavi-a iz tog doba :mrgreen: ..nisam poceo pratiti RM od doba Figo,Zizi,debeli..o Portillo :mrgreen: :mrgreen:

Ja, i nakon utakmice u 22 h iso si gledat crtane. Ja za razliku od tebe ne zelim da lazem krenuo sam 2000. bas vatreno, a 98-me samo onako radi reda, da se nesta prati, ko djete.

I de mi bgt reci kad si tako fino pametan nesto o Redondu i njegovim pokretima, driblinzima... De mi reci nesto o Super-Deporu, raspadu Atletica... :roll:
OK...hvala na lijepim uvodnim rijecima :lol: :lol: ali necu ulaziti u raspravu sa tobom,,Poceo sam od 1/2 LP 1998 Madrid ..Real-BVB, prije tekme sijecam se srusio se gol, i tekma umijesto da pocne u 20-45 pocela nesto oko 21-30 ;)kad sam cuo svu historiju o Real Madridu jer komntator je tokom pauze pricao o puno stvari, polako me sve vise zaintresovalo.. tad kao klinac sam imao neke simpatije prema vise klubova Bayern,Juve npr..sijecam se da legendarnog proslave gola Karambuo-Sedorf :mrgreen: vrtilo se u reklami upravo sa te tekme 3-1 mislim da je bilo ;) Posle mi se Real Madrid uvukao u kriv ,fud.klub koji zeli uvijek najbolje navijaci koji zele lijep nogomet ;) a o Fernandu necu da trosim rijeci ti si pratio samo malo njega i najvise su ga zapazili sa legedarnim potezom driblingom na Old Trafordu, ali tip kako je citao protivnicke napade npr.Zizu u finalu LP 1998 se nije ni vidio ko ga je cuvao F.Redondo, za to nema rijeci :)

Sta reci o super-Depor npr da igrace nabrojim neke .Super-Dzalninha,Fran,Vickor,Valeron,M.Pablo,Naybet,M.Silva,Makay,Pandiani..i naravno super trener Javier.I ;) raspadu Atletica, pred. Jesus Gill zavrsio u zatvoru ;) Segunda liga, pojavljuje se F.Torres :mrgreen: Hibic kapiten :lol:

P.S lik koji ti je na avataru uzivo sam gledao 1 tekmu njegovu u bijelom dresu vijerovao o ne..i zabio je gol, ali bila je prijateljska tekma u mijesecu August 2002 ;)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 11 avg 2010, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 avg 2010, 00:10

Los*Blancos je napisao/la: Poceo sam od 1/2 LP 1998 Madrid ..Real-BVB, prije tekme sijecam se srusio se gol, i tekma umijesto da pocne u 20-45 pocela nesto oko 21-30 ;) imao sam neke simpatije prema vise klubova Bayern,Juve npr.. sijecam se da legendarnog proslave gola Karambuo-Sedorf :mrgreen: vrtilo se u reklami upravo sa te tekme 3-1 mislim da je bilo ;) Posle mi se Real Madrid uvukao u kriv :lol: :lol: a o Fernandu necu da trosim rijeci ti si pratio samo malo njega i najvise su ga zapazili sa legedarnim potezom driblingom na Old Trafordu, ali tip kako je citao protivnicke napade npr.Zizu u finalu LP 1998 se nije ni vidio ko ga je cuvao F.Redondo, za to nema rijeci :)

Sta reci o super-Depor npr da igrace nabrojim neke .Super-Dzalninha,Fran,Vickor,Valeron,M.Pablo,Naybet,M.Silva,Makay,Pandiani..i naravno super trener Javier.I ;) raspadu Atletica, pred. Jesus Gill zavrsio u zatvoru ;) Segunda liga, pojavljuje se F.Torres :mrgreen: Hibic kapiten :lol:

P.S lik koji ti je na avataru uzivo sam gledao 1 tekmu njegovu u bijelom dresu vijerovao o ne..i zabio je gol, ali bila je prijateljska tekma u mijesecu August 2002 ;)
Nije Karambuo vec Karembeu.

Sto se tice Redonda, vidim nisi spomenuo njegov poznati trzaj tjelom, ta fora mu je uvijek palila :mrgreen:

Sto se tice Depora. u super-deporu nije igrao Pandiani, ostali igraci vjerujem preuzeti sa wiki. I nije Djalninha vec Djalminha.

A sto se tice tvog posjeta Bernabeuu, nisam lud da ti vjerujem. Sa 12 godina :mrgreen:

Al aj nea veze, dokazo si se xD

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 avg 2010, 00:14

Ma pisao sam ti brzo sva ta imena i greski ima..Ma boli me ona stvar vijerovao o ne ;) ;) ja znam, i bilo je divno.Santiago.B je div ;)

P.S Vratimo se Real Madrid C.F , napadac Anderlecht-a Lukaku koji je povezan sa kraljevskim klubom : "Zelim igrati LP sa Andelechtom"
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 11 avg 2010, 00:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 avg 2010, 00:16

Los*Blancos je napisao/la:Ma pisao sam ti brzo sva ta imena i greski ima..Ma boli me ona stvar vijerovao o ne ;) ;) ja znam, i bilo je divno.Santiago.B je div ;)
De podjeli te slike sa Santija sa nama.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 avg 2010, 00:18

Portillo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Ma pisao sam ti brzo sva ta imena i greski ima..Ma boli me ona stvar vijerovao o ne ;) ;) ja znam, i bilo je divno.Santiago.B je div ;)
De podjeli te slike sa Santija sa nama.
Stavarno si smijesan sto bi ja se hvalio itdd..ali kad si me povukao za jezik jbg..vijerovao o ne ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.