Portillo je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:Navijac sam RM od 1998

i pamtim care, pamtim i Xavi-a iz tog doba

..nisam poceo pratiti RM od doba Figo,Zizi,debeli..o Portillo
P.S neka ti znas ko ce igrati, a sezona tako duga

Ja, i nakon utakmice u 22 h iso si gledat crtane. Ja za razliku od tebe ne zelim da lazem krenuo sam 2000. bas vatreno, a 98-me samo onako radi reda, da se nesta prati, ko djete.
I de mi bgt reci kad si tako fino pametan nesto o Redondu i njegovim pokretima, driblinzima... De mi reci nesto o Super-Deporu, raspadu Atletica...

OK...hvala na lijepim uvodnim rijecima

ali necu ulaziti u raspravu sa tobom,,Poceo sam od 1/2 LP 1998 Madrid ..Real-BVB, prije tekme sijecam se srusio se gol, i tekma umijesto da pocne u 20-45 pocela nesto oko 21-30 ;)kad sam cuo svu historiju o Real Madridu jer komntator je tokom pauze pricao o puno stvari, polako me sve vise zaintresovalo.. tad kao klinac sam imao neke simpatije prema vise klubova Bayern,Juve npr..sijecam se da legendarnog proslave gola Karambuo-Sedorf

vrtilo se u reklami upravo sa te tekme 3-1 mislim da je bilo

Posle mi se Real Madrid uvukao u kriv ,fud.klub koji zeli uvijek najbolje navijaci koji zele lijep nogomet

a o Fernandu necu da trosim rijeci ti si pratio samo malo njega i najvise su ga zapazili sa legedarnim potezom driblingom na Old Trafordu, ali tip kako je citao protivnicke napade npr.Zizu u finalu LP 1998 se nije ni vidio ko ga je cuvao F.Redondo, za to nema rijeci
Sta reci o super-Depor npr da igrace nabrojim neke .Super-Dzalninha,Fran,Vickor,Valeron,M.Pablo,Naybet,M.Silva,Makay,Pandiani..i naravno super trener Javier.I

raspadu Atletica, pred. Jesus Gill zavrsio u zatvoru

Segunda liga, pojavljuje se F.Torres

Hibic kapiten
P.S lik koji ti je na avataru uzivo sam gledao 1 tekmu njegovu u bijelom dresu vijerovao o ne..i zabio je gol, ali bila je prijateljska tekma u mijesecu August 2002