Ma on je tu da igra krilo i nista vise. Odlican je bio, nas najbolji igrac od ovih sto su dovedeni i koji su igrali u predsezoni. Canales bi mogao zaigrati u prvom sastavu, a i Leon. Ne vjerujem da za Di Mariu ima mjesto u prvom sastavu. To sam jos prije 3-4 sedmice rekao. Ispostavilo se da imam pravo i da ce slabo igrati, sto je zasad i bio slucaj.Andres je napisao/la:Pedro Leon mislim da moze igrati napdaca , jer on je tu da mjenja krila i napadace ! Isuvise dobar momak , Ronadlo moze i beka igrat tako da mislim da nije potrebno , jer ima i Real mladica koje ce vjerovatno Mou pocet malo ubacivati !
btw: sta je sa VDV . idel il ostaje ???? Za njega mjesta sigurno nema pa cak sada ni na klupi mada kako je Kaka povrijedzen mogao bi proigrati !
Igrao je on prosle sezone zahvaljujuci Kakinim povredama. Dobar je. Stalno u sjeni nekog igraca ali je dobar. Ja bih ga licno ostavio, ali ko zna, ako dodje dobra ponuda moze on i otici jer imamo Canalesa i Granera, dva igraca koja mogu igrati na toj poziciji.