Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Iscooooo majstore 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Koje smo mi nafake 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koji qrac se desava sa temom , zasto topnici pisu ovdje ? 
Isco sta reci,nas najbolji vezni ove sezone a nije standardan!
Protiv Baye mor poceti na krilu.
Protiv Baye mor poceti na krilu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Pitanje za navijace Reala,
Je li Isco igra i priblizno ovom nivou inace?
Iscooooooooo
Ako sad ligu ne uzmemo nek ode sve u racku
Ako sad ligu ne uzmemo nek ode sve u racku
Morata ove utakmice sto je startao odigrao gore od najgoreg Karimaemir18 je napisao/la:Pored Morate i Isca tesko dacemo ga spusiti,Morata je morao dobiti koji minut protiv Juveta.
Cekamo Ramu da ga utrpa.
BracaHZ_ilidzaa je napisao/la:Koji qrac se desava sa temom , zasto topnici pisu ovdje ?
Ovo su utakmice na kojima se uzima titula...
Isco majstor, šteta što ne igra uvijek u prvih 11, ali stvarno imam osjećaj da će sad utorak na klupi biti , isto kao i Morata -.-
Isco majstor, šteta što ne igra uvijek u prvih 11, ali stvarno imam osjećaj da će sad utorak na klupi biti , isto kao i Morata -.-
Zadnja 2 mjeseca je na ovom nivou. Overrall je u top 5-6 igrača ove sezone. Ramos, Luka, Carvajal, Varane, Kroos/Kazo i on.AshburtonG je napisao/la:Pitanje za navijace Reala,
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Standardno je dobar,ovo danas je bas bila rapsodija od njega.Realno decko ima tu nesrexu da je Bale placen 100 miliona pa mora da igra.Sto se tice veznog reda razumljivo je da Kross i Modric imaju prednost,a Casemiro je jedini pravi defanzivni i na jacim utakmicama ga moras imati.AshburtonG je napisao/la:Pitanje za navijace Reala,
Vjerujem ds je ovom utakmicom Isco kupio sebi mjesto u startnih 11 protiv Bayerna.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Iscoo majstore ovako se liga uzima
i braca su tu topnici, morat cemo mi njih podrzat kad budu igrali
i braca su tu topnici, morat cemo mi njih podrzat kad budu igrali
- anonymousHD
- Kontakt:
Isco ala Maradona, kakva doktorska utakmica. Šta znači kad dobiješ novi ugovor, odmah explodiraš.

Ovo je mozda i najbolja partija nekog veznjaka ove sezone (ne mislim samo na Real)
- AshburtonG
- Kontakt:
@Kawhai , @L-Train
Gledao sam tekmu, kao i nekih 60% Realovih ovih sezona zadnjih,kad je Arsenal bas prdnuo u fenjer(jbg ostale simpatije od vremena najbolje 9ke svih vremena), i mogu reci da odavno nisam vidio da jedan igrac ovako elegantno kontrolise loptu, sve smireno, kao da igra na terminu, a da mu pri tome svi ti fazoni djeluju prirodno i da ni u jednom trenutku ne izgleda da ne zna svoj sljedeci potez.Stvarno na sramotu Zidana, kojeg jako cijenim, sto gusi ovakvog igraca.Zato sam i pitao za vas koji vise pratite, jer ja kad god sam ga gledao bio je top3 igrac na terenu.
Real pobjedom na SBu u naredne dvije tekme uzima dvije najbitnije titule ove godine.
Gledao sam tekmu, kao i nekih 60% Realovih ovih sezona zadnjih,kad je Arsenal bas prdnuo u fenjer(jbg ostale simpatije od vremena najbolje 9ke svih vremena), i mogu reci da odavno nisam vidio da jedan igrac ovako elegantno kontrolise loptu, sve smireno, kao da igra na terminu, a da mu pri tome svi ti fazoni djeluju prirodno i da ni u jednom trenutku ne izgleda da ne zna svoj sljedeci potez.Stvarno na sramotu Zidana, kojeg jako cijenim, sto gusi ovakvog igraca.Zato sam i pitao za vas koji vise pratite, jer ja kad god sam ga gledao bio je top3 igrac na terenu.
Real pobjedom na SBu u naredne dvije tekme uzima dvije najbitnije titule ove godine.
anonymousHD je napisao/la:Isco ala Maradona, kakva doktorska utakmica. Šta znači kad dobiješ novi ugovor, odmah explodiraš.
Isco majstore,psihijatre doktore.
Mozda grijesim, ali nije samo Zidane. Ja koliko se sjecam, onda kada je Pelegrini presao u City iz Malage, Isco je bio njihov najbolji igrac. Prelazak u Real je po meni bio pravi potez, ali nikada nije bio standardan, uvijek nekako kao EPP, uleti pa ga nema opet. Mislio sam da ce biti igrac koji ce biti standardan, ali ocigledno to nije ili bila ideja ili nije mogao da ponudi sto su treneri trazili. U svakom slucaju dobar igrac.AshburtonG je napisao/la:@Kawhai , @L-Train
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- anonymousHD
- Kontakt:
Otkako je došao u Real Madrid, poslije Ronalda ima najviše odigranih utakmica.
Važna karika, koliko velikih utakmica je odigrao od prve sezone, pa do danas, strašno.
Ove sezone se pretvara u prvotimca i vrijeme je da se Bale pošalje na klupu, jer svojim utakmica ne zaslužuje da bude starter, nebitno koliko je plaćen.
Važna karika, koliko velikih utakmica je odigrao od prve sezone, pa do danas, strašno.
Ove sezone se pretvara u prvotimca i vrijeme je da se Bale pošalje na klupu, jer svojim utakmica ne zaslužuje da bude starter, nebitno koliko je plaćen.
Znaci igrao je puno vise nego sto sam mislio. Ne zamjerite, tek smo poceli da navijamo za vas tim, pa da se upoznamo sa situacijom.
Problem sto isco nije krilo vec desetka a mi ne igramo formaciju sa desetkom. Nije njegov problem ni bale ni zidan. Eventualno moze solidno odigrati modricevu poziciju, ali je luka u ovom trenutku tu jednostavno bolji.
Zamolio bih topnike da ne pisu vise, napocetku je bilo zanimljivo sad je iritantno.
Zamolio bih topnike da ne pisu vise, napocetku je bilo zanimljivo sad je iritantno.
naprijed rejal
Pa pise se o Realu ne pise se o Arsenalu niti budalese iko. U cemu je problem ako se pise normalno?Sveti je napisao/la:Problem sto isco nije krilo vec desetka a mi ne igramo formaciju sa desetkom. Nije njegov problem ni bale ni zidan. Eventualno moze solidno odigrati modricevu poziciju, ali je luka u ovom trenutku tu jednostavno bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.