apsolutno ni u cemu, kazem da se prestane preseravat sa ovim "prestajemo navijat za arsenal, pocinjemo za real" glupostima, to je sveMurga je napisao/la:Pa pise se o Realu ne pise se o Arsenalu niti budalese iko. U cemu je problem ako se pise normalno?Sveti je napisao/la:Problem sto isco nije krilo vec desetka a mi ne igramo formaciju sa desetkom. Nije njegov problem ni bale ni zidan. Eventualno moze solidno odigrati modricevu poziciju, ali je luka u ovom trenutku tu jednostavno bolji.
Zamolio bih topnike da ne pisu vise, napocetku je bilo zanimljivo sad je iritantno.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
naprijed rejal
Pa onda tako reci, a ne da simpatizeri Arsenala prestanu pisati. Ratovi su izbijali I za manje greske u komunikaciji.
Zivio
Edit: Sta je plan po pitanju odbrane? Ramos je pouzdan jos neko vrijeme, Pepe ide kako sam razumio, ali I Ramos ima preko 30. Postoje li dobri nasljednici (Nacho), ili se treba gotov proizvod kupovati?
Insider tip: Ne kupujte od nasih odbranu, to saljemo Barceloni, City-u itd.
Zivio
Edit: Sta je plan po pitanju odbrane? Ramos je pouzdan jos neko vrijeme, Pepe ide kako sam razumio, ali I Ramos ima preko 30. Postoje li dobri nasljednici (Nacho), ili se treba gotov proizvod kupovati?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- anonymousHD
- Kontakt:
Lijevi bek: Theo HernandezMurga je napisao/la:Edit: Sta je plan po pitanju odbrane? Ramos je pouzdan jos neko vrijeme, Pepe ide kako sam razumio, ali I Ramos ima preko 30. Postoje li dobri nasljednici (Nacho), ili se treba gotov proizvod kupovati?
Zamjena za Pepea je: Jesus Vallejo, jedan od najbolji stopera u Bundesligi ove sezone.
Desni bekovi ostaju isti, čeka se mali Hakimi Archraf, koji iduće sezone ide na posudbu.
Marcelo/Theo - Ramos/Nacho, Varane/Vallejo, Carvajal/Danilo.
Pa napisah bilo je zanimljivo malo, sad je iritantno, aludirajuci na ta glupiranja, moje izvinjenjeMurga je napisao/la:Pa onda tako reci, a ne da simpatizeri Arsenala prestanu pisati. Ratovi su izbijali I za manje greske u komunikaciji.
Zivio
Nacho sigurno nije, niti je kad bio rjesenje za bilo sta osim da uleti kad se neko povrijedi, ili nekad s klupe to je sve. On se davno pomirio s tim da ce da bude zamjena u real madridu, sto je sasvim okej s obzirom da je pravi igrac za takve prilike koji svaku dobijenu priliku odradi profesionalno.
Mada sumnjam da ce u dogledno vrijeme biti problema sa tom zadnjom linijom, jer ima real par omladinaca, plus varanea.
mene vise brine modric, koji ako ispadne iz forme, ili se ne do bog povrijedi, ostavlja veeeeeeliku supljinu. Jer, priznali mi to ili ne, on je glavni igrac reala vec nekoliko godina
naprijed rejal
- Nail for Real
- Kontakt:
Halo momak, ko si ti da im branis da pisu ovdje? Manjina si i ne pitas se nista, vecina ih je prihvatila ko bracu i ako ti se ne svidja hajde dzada.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jbt sto ti smetaju ionako se nista ne pise na temi 
Nemoj zayebavat Sveti da nije ljudi ova tema bi bila mrtva
cak je i Raul poceo ovdje pisat zbog njih
cak je i Raul poceo ovdje pisat zbog njih
Ma Sveti se zajebaje
Navijaci Arsenala su ovdje uvijek dobrodosli
Navijaci Arsenala su ovdje uvijek dobrodosli
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jako bitna pobjeda.

@Sveti hoće da ga izbacimo iz udruženja halaša kako bi nas @Karlo nazvao. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Marsal
- Kontakt:
U čemu je problem?
Pa da nam Real nije drag makar malo ne bi nikada došli na temu. A i normala ste momci i ne glumite ništa i ne prosipate ublehe ko mnogi navijači na ovom forumu. Nećete nas nikad vidjet na temi Bayerna ili Barcelone jer za te klubove navijaju samo kompleksaši i individue koje se pušu
Vi ste raja, ko i mi. Osim Svetog očito.
Btw nije mi jasno kako su oni svi dobili ybn banove, a ja samo jedan dan banovan
Pa da nam Real nije drag makar malo ne bi nikada došli na temu. A i normala ste momci i ne glumite ništa i ne prosipate ublehe ko mnogi navijači na ovom forumu. Nećete nas nikad vidjet na temi Bayerna ili Barcelone jer za te klubove navijaju samo kompleksaši i individue koje se pušu
Vi ste raja, ko i mi. Osim Svetog očito.
Btw nije mi jasno kako su oni svi dobili ybn banove, a ja samo jedan dan banovan
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je ovdje najbolji covjek, navija za Celik i Real 
Ne znam kakav je Celik, ali prateci repku I Arsenal, ne bude li barem malo navijao za klub koji zna I pobijediti (Real), do 30-e ce morat piti tablete za pritisak.
BTW Real 2 augusta igra protiv MLS all-stars.
https://www.mlssoccer.com/post/2017/04/ ... e-opponent
BTW Real 2 augusta igra protiv MLS all-stars.
https://www.mlssoccer.com/post/2017/04/ ... e-opponent
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Sad ispade sveti babarogaMarsal je napisao/la:U čemu je problem?
Vi ste raja, ko i mi. Osim Svetog očito.![]()
Ma nisam nista reko za pisanje, ali to sarkasticno navijanje me smorilo. Ali ono, ako ostali nemaju nista protiv nemam ni ja. Ko da me neko pita
naprijed rejal
Ozljedom Balea su nam sanse za prolaz porasle sa 80% na 95%.
Osim ako Zizu ne stavi Lucasa umjesti Iska
Osim ako Zizu ne stavi Lucasa umjesti Iska
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:U čemu je problem?
Vi ste raja, ko i mi. Osim Svetog očito.![]()
Kako sam se ja izvuko da mi je samo znati
Nego, Isco mi je fakat drag fudbaler, ali imam osjecaj da se on guši u ovom Madridu, mislim opcenito ko god dodje da prosto nema toliko prostora ni mjesta za napredak i da se ubaci u prvih 11 sto posto, Bale koji je grozan je igrao ispred Isca, politika Reala je da se dovode kvalitetni igrači, ali evo ako sada Real dovede Mbappea, bojim se da taj momak neće nikad ispuniti max. potencijal u timu gdje su 90% prvog tima zvijezde.
Ali, Real ima rezultate, ligu, ligu prvaka i pratim inače Real jer sam kao mali pratio Madrid i Arsenal, pa su mi Madriđani ostali dragi od doba legendarnog Portilla
p.s.
Braćo, nije vas bilo večeras na svetoj temi
De, recite onom na RMB da sam se zaje.bavo sa se za Bikića i Al Džaziru. Kakav Bikić i Bayern, on ne zna ni ko igra večeras. Al nek ste se upecali (i ovi moji su doduše). 
sljivo je napisao/la:De, recite onom na RMB da sam se zaje.bavo sa se za Bikića i Al Džaziru. Kakav Bikić i Bayern, on ne zna ni ko igra večeras. Al nek ste se upecali (i ovi moji su doduše).
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.