Ako sad ligu ne uzmemo nek ode sve u racku
Morata ove utakmice sto je startao odigrao gore od najgoreg Karimaemir18 je napisao/la:Pored Morate i Isca tesko dacemo ga spusiti,Morata je morao dobiti koji minut protiv Juveta.
Cekamo Ramu da ga utrpa.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Morata ove utakmice sto je startao odigrao gore od najgoreg Karimaemir18 je napisao/la:Pored Morate i Isca tesko dacemo ga spusiti,Morata je morao dobiti koji minut protiv Juveta.
Cekamo Ramu da ga utrpa.
BracaHZ_ilidzaa je napisao/la:Koji qrac se desava sa temom , zasto topnici pisu ovdje ?
Zadnja 2 mjeseca je na ovom nivou. Overrall je u top 5-6 igrača ove sezone. Ramos, Luka, Carvajal, Varane, Kroos/Kazo i on.AshburtonG je napisao/la:Pitanje za navijace Reala,
Je li Isco igra i priblizno ovom nivou inace?
Standardno je dobar,ovo danas je bas bila rapsodija od njega.Realno decko ima tu nesrexu da je Bale placen 100 miliona pa mora da igra.Sto se tice veznog reda razumljivo je da Kross i Modric imaju prednost,a Casemiro je jedini pravi defanzivni i na jacim utakmicama ga moras imati.AshburtonG je napisao/la:Pitanje za navijace Reala,
Je li Isco igra i priblizno ovom nivou inace?

anonymousHD je napisao/la:Isco ala Maradona, kakva doktorska utakmica. Šta znači kad dobiješ novi ugovor, odmah explodiraš.
Mozda grijesim, ali nije samo Zidane. Ja koliko se sjecam, onda kada je Pelegrini presao u City iz Malage, Isco je bio njihov najbolji igrac. Prelazak u Real je po meni bio pravi potez, ali nikada nije bio standardan, uvijek nekako kao EPP, uleti pa ga nema opet. Mislio sam da ce biti igrac koji ce biti standardan, ali ocigledno to nije ili bila ideja ili nije mogao da ponudi sto su treneri trazili. U svakom slucaju dobar igrac.AshburtonG je napisao/la:@Kawhai , @L-Train
Gledao sam tekmu, kao i nekih 60% Realovih ovih sezona zadnjih,kad je Arsenal bas prdnuo u fenjer(jbg ostale simpatije od vremena najbolje 9ke svih vremena), i mogu reci da odavno nisam vidio da jedan igrac ovako elegantno kontrolise loptu, sve smireno, kao da igra na terminu, a da mu pri tome svi ti fazoni djeluju prirodno i da ni u jednom trenutku ne izgleda da ne zna svoj sljedeci potez.Stvarno na sramotu Zidana, kojeg jako cijenim, sto gusi ovakvog igraca.Zato sam i pitao za vas koji vise pratite, jer ja kad god sam ga gledao bio je top3 igrac na terenu.
Real pobjedom na SBu u naredne dvije tekme uzima dvije najbitnije titule ove godine.
Pa pise se o Realu ne pise se o Arsenalu niti budalese iko. U cemu je problem ako se pise normalno?Sveti je napisao/la:Problem sto isco nije krilo vec desetka a mi ne igramo formaciju sa desetkom. Nije njegov problem ni bale ni zidan. Eventualno moze solidno odigrati modricevu poziciju, ali je luka u ovom trenutku tu jednostavno bolji.
Zamolio bih topnike da ne pisu vise, napocetku je bilo zanimljivo sad je iritantno.
apsolutno ni u cemu, kazem da se prestane preseravat sa ovim "prestajemo navijat za arsenal, pocinjemo za real" glupostima, to je sveMurga je napisao/la:Pa pise se o Realu ne pise se o Arsenalu niti budalese iko. U cemu je problem ako se pise normalno?Sveti je napisao/la:Problem sto isco nije krilo vec desetka a mi ne igramo formaciju sa desetkom. Nije njegov problem ni bale ni zidan. Eventualno moze solidno odigrati modricevu poziciju, ali je luka u ovom trenutku tu jednostavno bolji.
Zamolio bih topnike da ne pisu vise, napocetku je bilo zanimljivo sad je iritantno.
Lijevi bek: Theo HernandezMurga je napisao/la:Edit: Sta je plan po pitanju odbrane? Ramos je pouzdan jos neko vrijeme, Pepe ide kako sam razumio, ali I Ramos ima preko 30. Postoje li dobri nasljednici (Nacho), ili se treba gotov proizvod kupovati?
Insider tip: Ne kupujte od nasih odbranu, to saljemo Barceloni, City-u itd.
Pa napisah bilo je zanimljivo malo, sad je iritantno, aludirajuci na ta glupiranja, moje izvinjenjeMurga je napisao/la:Pa onda tako reci, a ne da simpatizeri Arsenala prestanu pisati. Ratovi su izbijali I za manje greske u komunikaciji.
Zivio
Edit: Sta je plan po pitanju odbrane? Ramos je pouzdan jos neko vrijeme, Pepe ide kako sam razumio, ali I Ramos ima preko 30. Postoje li dobri nasljednici (Nacho), ili se treba gotov proizvod kupovati?
Insider tip: Ne kupujte od nasih odbranu, to saljemo Barceloni, City-u itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.