Ima spiku ako nista.TobeYarabi je napisao/la:Mozda je clan upraveSarajlijica1946 je napisao/la:Brat si. Kakav diplomatski odgovor.hilmo je napisao/la:A šta da se kaže a da to nije rečeno. Situacija je takva kakva jeste, siva, vjerujemo da će se neke stvari promjeniti na bolje.
Ima se sta prigovoriti svima, ali neke treba i pohvaliti. Ne bih o imenima![]()
Bolje da nisi nista pisao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja vala polumiran evo 2 godine, ono u startu vidim koliko je sati pa onda ove utakmice me manje pogađaju kad znam šta da očekujem... Više me sljepi ljudi iznerviraju nakon loše tekme nego sama tekma.skoroalen je napisao/la:Kako ostat' normalan kad voliš SarajevoPitarBordo je napisao/la:Puče nam i Alen...To je naučna fantastika majke mi, divim se svakom ko hladnokrvno ode sa stadiona.
Samo Saraj'vo.
Cuj sivo ono je crno ko ugalj
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znam i ja kako hoda. Ali ne mogu da ostanem miran da me Krupa suta na sred Haseta!PitarBordo je napisao/la:Ja vala polumiran evo 2 godine, ono u startu vidim koliko je sati pa onda ove utakmice me manje pogađaju kad znam šta da očekujem... Više me sljepi ljudi iznerviraju nakon loše tekme nego sama tekma.skoroalen je napisao/la:Kako ostat' normalan kad voliš SarajevoPitarBordo je napisao/la:Puče nam i Alen...To je naučna fantastika majke mi, divim se svakom ko hladnokrvno ode sa stadiona.
Zavisi kako gledaš.Pitar6785 je napisao/la:Cuj sivo ono je crno ko ugalj
Što kaže @pb ni ja se evo od početka sezone ni na jednoj utakmici nisam iznervirao, baš relaksirano pratim sve to. Možda sam se i sam u nekim trenucima nadao prvom mjestu međutim ovo je maksimum ove ekipe, finale kupa je premija. To nisam očekivao.
U ovom trenutku je sivo, a ljeto će nam pokazati jel idemo gore ili dole..
- PitarBordo
- Kontakt:
Promjena kadra u Akademiji i pripajanje juniora prvom timu bi mi jedino izgledalo kao korak naprijed trenutno. Ako se to ne desi i započnemo sezonu sa šatro pojačanjima, a sa ovakvim stanjem u pa sada komotno možemo reći tzv Akademiji FK Sarajevo - onda se ništa nije promjenilo i nastavljamo regresiju.
Znači iako mnogi misle da ja ovo pljujem reda radi i da samo hoću hiljadu novih igrača i nove trenere i grupne faze. To nije tačno, bilo ko objektivan, uključujući i mene želi da se ovo resetuje i krene kako treba napokon, sve ove sezone od kako je došao Tan su bile nazor i niđe veze da se ne lažemo. Što nam zadnje dvije sezone i pokazuju, toliko se loše radi da smo na istom mjestu kao klub kao i prije 7 godina recimo.
Znači iako mnogi misle da ja ovo pljujem reda radi i da samo hoću hiljadu novih igrača i nove trenere i grupne faze. To nije tačno, bilo ko objektivan, uključujući i mene želi da se ovo resetuje i krene kako treba napokon, sve ove sezone od kako je došao Tan su bile nazor i niđe veze da se ne lažemo. Što nam zadnje dvije sezone i pokazuju, toliko se loše radi da smo na istom mjestu kao klub kao i prije 7 godina recimo.
Samo Saraj'vo.
Ovo je naš glavni problem. Tačnije, problem je što drugi nisu gdje su bili prije 7 godina. Šta ako se iduće sezone pojavi neka nova Sloboda, Radnik, Krupa, Mladost...? Ako nam svako gostovanje postane teško kao Tušanj? Mi moramo krenut naprijed, kako znamo i umijemo, al' se s ove mrtve tačke moramo pomjerit'.PitarBordo je napisao/la:Promjena kadra u Akademiji i pripajanje juniora prvom timu bi mi jedino izgledalo kao korak naprijed trenutno. Ako se to ne desi i započnemo sezonu sa šatro pojačanjima, a sa ovakvim stanjem u pa sada komotno možemo reći tzv Akademiji FK Sarajevo - onda se ništa nije promjenilo i nastavljamo regresiju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- escobarpablo
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Bojim se da ćemo sljedeće sezone biti još lošiji.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ja opet ponavljam da bi statutom kluba zabranio da vise od dva tuzlaka mogu igrati u bordo dresu. **** te pa pola ekipe nam na ovaj ili onaj nacin ima veze sa tuzlom i onda se cudimo sto ih ne mozemo uzeti. Ovi ''nasi'' tuzlaci se useru ko kakve **** kad igraju protiv slobode, dok se njihovi naloze i kao rezultat toga dobijes to da smo do ove zadnje utakmice imali gol razlike protiv njih 2-13 ako se ne varam.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jesu strumfovi dosli na ovu temu i glasali za svoj klub u anketi. Vodio široki, ev u dan dva se promjeni na zelju
a znamo po komentarima da nas vise prizeljkuje široki 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Yebo široki.Zagor je napisao/la:Jesu strumfovi dosli na ovu temu i glasali za svoj klub u anketi. Vodio široki, ev u dan dva se promjeni na zeljua znamo po komentarima da nas vise prizeljkuje široki
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A naši tamo da se neće plasirati u finale.Zagor je napisao/la:Jesu strumfovi dosli na ovu temu i glasali za svoj klub u anketi. Vodio široki, ev u dan dva se promjeni na zeljua znamo po komentarima da nas vise prizeljkuje široki
Vidis to ne znam. Odoh i ja 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
fico je napisao/la:Imate selam iz daleke Austrije![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Mene malo, na neki način, ljuti činjenica da se ne smije reći da FK Sarajevo za jednu sezonu ima cilj "samo" plasman u Evropu. Pa bili smo svjedoci nekih proteklih sezona da se i drugi klubovi isto tako pričali, a trofejniji su od nas. Shvatam ja da je FKS klub sa renomeom i da uvijek pretendira na najviši plasman, ali desile su se neke ne tako dobre stvari što su nas dovele u ovu situaciju. Ono što je najbitnije ove sezone smo zaustavili naš pad, sad stojima i trebali bi se početi vraćati gore, ali s obzirom da se s nama ništa ne zna možda krenemo dublje. Svi se nadamo da se to neće desiti.
O početka sezone pričamo da imamo limitiran igrački kadar, većina na derbiju očekuje minimalan poraz i prije tekme bi svi potopisali remi, a kada ga ostvarimo onda što nismo pobjedili, ne valja Čala što je igrao na sigurno, nije srljao. Možda se i ja slažem da smo od crvenog trebali malo više napasti, ali svjesni su naši da se može desiti neki kiks igrača i belaj.
Neko reče šta ako se drugi pojačaju, pa jbm ga valjda ćemo i mi. Treba nam nekolicina igrača ili najmanje u svakoj liniji po jedan uz obavezan priključak juniora. Kako mi je dosadila ova priča o juniorima, mi trubimo a stručni štab ne smije.
Slobodno možemo reći da mi osim stopera (uz ostanak Kovačevića), i golmana sve ostale pozicije treba pojačati. Lijevi bek obavezno, pa i desni bi bolji trebao. U vezi dva igrača da valjaju, krila realno oba. Jedan napadač suprotan Ahmetoviću, i ili aktivan priključak juniora ili još jedan napadač.
Cilj smo 90 % ostvarili, a pred evropske utakmice se moraju dovesti dobri igrači da bar odigramo dva pretkola.
O početka sezone pričamo da imamo limitiran igrački kadar, većina na derbiju očekuje minimalan poraz i prije tekme bi svi potopisali remi, a kada ga ostvarimo onda što nismo pobjedili, ne valja Čala što je igrao na sigurno, nije srljao. Možda se i ja slažem da smo od crvenog trebali malo više napasti, ali svjesni su naši da se može desiti neki kiks igrača i belaj.
Neko reče šta ako se drugi pojačaju, pa jbm ga valjda ćemo i mi. Treba nam nekolicina igrača ili najmanje u svakoj liniji po jedan uz obavezan priključak juniora. Kako mi je dosadila ova priča o juniorima, mi trubimo a stručni štab ne smije.
Slobodno možemo reći da mi osim stopera (uz ostanak Kovačevića), i golmana sve ostale pozicije treba pojačati. Lijevi bek obavezno, pa i desni bi bolji trebao. U vezi dva igrača da valjaju, krila realno oba. Jedan napadač suprotan Ahmetoviću, i ili aktivan priključak juniora ili još jedan napadač.
Cilj smo 90 % ostvarili, a pred evropske utakmice se moraju dovesti dobri igrači da bar odigramo dva pretkola.
Ti tvoji više nisu u klubu, a ovi moji nažalost jesu. Što znači da nas je stručnjak kratko usrećio, a dugoročno zayebo.r3m1 je napisao/la:fico je napisao/la:Imate selam iz daleke Austrije![]()
SARAJEVO
Ove slike opisuje ono "Jer prošla sam s tobom ja sve krugove pakla kroz vrata raja", samo što smo mi krenuli od raja do pakla. xDr3m1 je napisao/la:fico je napisao/la:Imate selam iz daleke Austrije![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
Svaka cast Hilmo, pojedinci se ponasaju kao da smo United u najmanju ruku, neku noc sam i ja pisao da nam je neko rekao u Oktobru da cemo biti u finalu Kup-a i imati obezbjedjen nastup u Evropi 5 kola prije kraja rekli bi mu da je lud. Za razliku od prosle sezone ova se moze smatrati uspjesnom pogotovo ako Kup osvojimo, jer mi nismo toliko cesti osvajaci trofeja ma koliko bi mi volili da jesmo. E sad, sto kazes pojacanja nam trebaju pa gotovo na svim pozicijama toga smo svjesni, a sta ce od toga biti ostaje nam da cekamo kraj ove sezone i vidimo. Nego dosadila vise ova prica o nekom konstantnom tjeranju sto trenera sto igraca, mnogo smo nerealni kao navijaci jbg.hilmo je napisao/la:Mene malo, na neki način, ljuti činjenica da se ne smije reći da FK Sarajevo za jednu sezonu ima cilj "samo" plasman u Evropu. Pa bili smo svjedoci nekih proteklih sezona da se i drugi klubovi isto tako pričali, a trofejniji su od nas. Shvatam ja da je FKS klub sa renomeom i da uvijek pretendira na najviši plasman, ali desile su se neke ne tako dobre stvari što su nas dovele u ovu situaciju. Ono što je najbitnije ove sezone smo zaustavili naš pad, sad stojima i trebali bi se početi vraćati gore, ali s obzirom da se s nama ništa ne zna možda krenemo dublje. Svi se nadamo da se to neće desiti.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.