Ne smije se reci, niti pomisliti, da je Sarajevu cilj samo Evropa. Ok je to reci na polusezoni ako je neko vec usrao sezonu (kao sto su ovu i proslu usrali selimovic, kusturica, hurta i ostala ****), pa ti to ostaje kao jedino dostizno do kraja. Al nikako na pocetku sezone. Mi nismo United, al bi za ovu ligu to morali biti, i to je minumum sto ovaj klub mora postici u narednih 3-4 godine (iako bi to vec bili da je bilo mozga). To sto je neko osvojio/kupio titulu vise u zadnjih 20 godina to opravdanje okacite macku o rep. Zna se ko je i sta je Sarajevo kroz historiju bh fudbala, a ko su ostali, zato se i nakon rata od Sarajeva i ocekuje toliko puno dok je drugima normala zavrsiti osmi, biti 4-5 sezona bez Evrope, pa cak i ispasti iz lige. Molim vas da nas vise ne stavljate u isti kos, i poredite sa drugima. Mi se ovdje nemamo s kim porediti niti bi trebali, trenutno jesmo losi zato i "pljujemo/kritikujemo", al kritikujmo u svojoj kuci, molim vas prestanite porediti Sarajevo sa ostalim klubovima i povlaciti neke paralele izmedju nas i ostalih. Nema tu paralale, mi smo Sarajevo oni su svi ostali. Nama titula mora biti cilj, njima moze i ne mora, tacka.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.