FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 25 apr 2017, 20:13

MortemHz je napisao/la:Gostovanje u Širokom pred 1000 Hordi. :cool:
:opaopa: :opaopa: :opaopa:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 apr 2017, 20:19

Čala u pamet. Raja sa tribina hoće da trčkara terenom sa trofejom kupa. Nema više razloga pričati o evropi koju smo već izborili. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 apr 2017, 20:33

I ono sto mi ne ide u glavu. Primise go protiv Krupe, svi zabili one glavesine dole u pod. Oni su se vec tad pomirili da nece zabiti drugi.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 apr 2017, 20:38

Sarajlijica1946 je napisao/la:I ono sto mi ne ide u glavu. Primise go protiv Krupe, svi zabili one glavesine dole u pod. Oni su se vec tad pomirili da nece zabiti drugi.
Jedna od osnovnih definicija ovosezonskog Sarajeva je da teško daje golove i da teško prima golove. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 apr 2017, 20:39

Sarajlijica1946 je napisao/la:I ono sto mi ne ide u glavu. Primise go protiv Krupe, svi zabili one glavesine dole u pod. Oni su se vec tad pomirili da nece zabiti drugi.
To nas prati cijelu ovu sezonu. U drugoj minuti smo primili gol od Radnika i nekako sam bio prilično siguran da nećemo ponovo povest'.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 apr 2017, 20:42

Ne bi nas bolila ne osvojena titula, da nismo presjekli ono jednom. Čudna smo mi sorta. Daj taj kup, da zaboravljamo, penal, Hebibovića i Sejfudina.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 25 apr 2017, 20:42

U ovoj Rijeci ima materijala za Sarajevo :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 apr 2017, 20:43

Hoćemo opet penal i u Bijeljini. :kafa: Nastaviti seriju penala.
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 apr 2017, 20:44

Normalno da neces dati go kad te nema dvadeset metara ispred gola, nemamo AMF koja je najaca pozicija za mene u fudbalu. I prvu akciju koja j isla tim tokom je krunisana penalom za nas. Sve je 30 metara od gola, ili kruzi negdje prema korner zastavici. Duljev bljesnuo dvije tri tekme to stoji, ali isto se tako pogubio da ne zna sta igra. A ako ima 10 pasova prema gola protivnika Bog me ubio, sve nesto preko citavog terena haha. Mogao bih ovako do ujutru haha

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 apr 2017, 20:45

escobarpablo je napisao/la:U ovoj Rijeci ima materijala za Sarajevo :kafa:
Ima i u Juventusu :mrgreen:
Od sveg ovog sr*nja u koje smo se uvalili sa Tanom, najviše me bole ona lažna obećanja o posudbi igrača Cardiffa. Šta bi im falilo da pošalju momka koji tamo nije u planu, dobro i nama i njima i tom igraču.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 apr 2017, 20:48

skoroalen je napisao/la:
Od sveg ovog sr*nja u koje smo se uvalili sa Tanom, najviše me bole ona lažna obećanja o posudbi igrača Cardiffa. Šta bi im falilo da pošalju momka koji tamo nije u planu, dobro i nama i njima i tom igraču.
Nek nam posalju jednog sto zna klepiti loptu van seSnaest ovi nase ne znaju ni to. :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 apr 2017, 21:01

Evo ja prvi nemam problem da halalimo ovu sezonu, pa i slijedeću, ali da se okrenemo odmah za 180°C, od Omladinskog pogona i struke tamo pa nadalje. Evropu ionako ne možemo zijaniti, ligu podrediti tom finalu Kupa, ali ne očekivati od istog nazor nešto.

Što reče neko, je8eš više to "zataškavanje," a mi se makli s mjesta bukvalno nismo. Okej, usojvili smo činjenicu da je prethodni menadžment krivac tome, evo imamo koliko/toliko novi menadžement, novi stručni štab, hajde i da se očisti Omladinski pogon, da se počnu afirmisati juniori, da na ljeto vidimo ne 10 novih igrača reda radi, nego ciljane promjene i jasan napredak i u prvom timu i u menadžmentu i u omladinskom.

Ali od toga gotovo sigurno nema ništa, pogotovo ako se uzme Kup, onda se bukvalno "nema razloga" da se bilo šta "značajno" promjeni.

Je8eš titulu svakih 8 godina, a na Koševu te valjaju Jajca, zaseoci iz Krajine, ekipe sastavljene od polurekreativaca...
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 25 apr 2017, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 apr 2017, 21:01

Sarajlijica1946 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Nek nam posalju jednog sto zna klepiti loptu van seSnaest ovi nase ne znaju ni to. :mrgreen:
Kad bi nam slali nešta što nemamo, došlo bi 8 igrača :rol:
Dosta bi bilo jedan pravi engleski veznjak, igrač levela League One, kod nas bi bio vjerovatno najbolji. Il' nekog ko zna prekide izvodit, kakve skakače imamo, to bi nam mogla bit prednost velika.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 apr 2017, 21:07

Da li i jedan zaposlenik u Klubu trenutno ima neku tipa trogodišnju viziju, sad da baneš svima pred oči i pitaš ih šta su planovi za FK Sarajevo u 2020. godini niko ne bi, osim lupetanja i izmišljanja tipa priča o stadionu, imao šta da kaže.
Samo Saraj'vo.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 25 apr 2017, 21:14

Jel se može neko sjetiti zadnjeg duplog pasa naših galaktikosa ?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 apr 2017, 21:18

PitarBordo je napisao/la:Da li i jedan zaposlenik u Klubu trenutno ima neku tipa trogodišnju viziju, sad da baneš svima pred oči i pitaš ih šta su planovi za FK Sarajevo u 2020. godini niko ne bi, osim lupetanja i izmišljanja tipa priča o stadionu, imao šta da kaže.
Najjače što svi u klubu kao papagaji ponavljaju "Sarajevo je najveći klub u državi i kao takav ima najveće ambicije", a ništa ne rade da te ambicije ostvare. Jedino ako su ambicije najvećeg kluba borba za mjesta koja vode u Evropu, onda OK. Al' onda nije najveći klub nego prosječan klub. Da bi bio velikan, moraš osvojit trofej. Naredne sezone odmah pucaš na dva trofeja. Ako uzmeš tu duplu, već za narednu sezonu planiraš da igraš grupnu fazu nekog takmičenja. A ne, osvojit jednu titulu pa 7 godina pričat' o njoj.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 apr 2017, 21:18

haris004 je napisao/la:Jel se može neko sjetiti zadnjeg duplog pasa naših galaktikosa ?
Između Harisa i Sarića na zagrijavanju pred pretprošlu utakmicu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 apr 2017, 21:20

haris004 je napisao/la:Jel se može neko sjetiti zadnjeg duplog pasa naših galaktikosa ?
Da samo znas koliko i kakvih grimasa napravio kad sam ovo procitao. I na kraju se odvalio smijati. :tokralju: :rol: :urnebes:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2017, 21:30

Za ove je i regularni pas u prostor misaona imenica.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 25 apr 2017, 21:34

Ako mnogi od nas misle kako je Čala uz igrače, jedan od najvećih krivaca loše sezone ili ne ispunjavanja najviših ciljeva, krize u igri i očiglednoj limitiranosti ekipe, kako onda realno očekivati da osvojimo Kup protiv bilo kojeg protivnika pa makar se on zvao i Krupa. Uredu je kritički gledati na sva dešavanja u vezi s tim ali evo da Čala osvoji Kup, što mu od srca želim jer ću biti najsretniji čovjek, kako ćemo onda razmišljati: očekivano je osvojio trofej jer je to uvijek cilj Sarajeva, igrači su u jačim utakmicama pokazivali da ipak nisu u podređenom položaju, stručni štab ih je uspio osposobiti i vratiti im pobjednički mentalitet usađivanjem "pitarluka" u njihov mentalni sklop, konačno su proigrali i kad je najpotrebnije pokazali da mogu...ima toga dosta. Meni je lično žao što se neki od nas "ljute" na čovjeka koji sa svim svojim trenerskim "krivicama i znanjem" ovu ekipu drži još uvijek u vrhu i gdje se mi još uvijek nešto pitamo u konačnici. Da je neki drugi trener kojim slučajem bio umjesto Čale pretpostavljam da bi već na pola ovog puta imao pokazan put prema izlazu. Iz raznoraznih razloga smo potrošili mnoga trenerska imena a to nam nije donosilo pozitivne rezultate i promjene u većini ali kad bi se nekad malo i strpili svi mi pa da vidimo i ovu drugu stranu priče. Neka gospodin Čala uzme Kup jer to je želja svih nas i trebamo to zajedno i pokazati a ako ne, vjerujem takođe da će se povući sa funkcije jer ga poštujem kao ličnost. Izvinjavam se svima koji misle da su upeglani ovim postom. :roll:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Tatamata1946, teamnorth1989 i 50 gostiju.