FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 13:20

FrancescoTotti je napisao/la:
hrn je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ako bi poslije derbija mi i zeljeznicar imali isti broj bodova ko bi bio prvi na tabeli?
Gleda se medjusobni duel sve 4 utakmice
A sa zrinjskim? Mi imamo 1 pobjedu (2:0) kao i oni (1:0) uz remi (0:0), recimo da i sad bude neki remi, uz nasu pobjedu na derbiju postoji realna sansa da tri prvoplasirana jedno kolo prije kraja imaju isti broj bodova.
Pa uz nasu pobjedu mi bi onda trebali izbiti na prvu poziciju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 maj 2017, 13:32

MortemHz je napisao/la: Pa uz nasu pobjedu mi bi onda trebali izbiti na prvu poziciju
Fenomenalno. Da se ovom prilikom zahvalim komsinicama koje citaju na tome sto su sebi osigurali 1700 mjesta na derbiju :bih: :opaopa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 13:41

FrancescoTotti je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Pa uz nasu pobjedu mi bi onda trebali izbiti na prvu poziciju
Fenomenalno. Da se ovom prilikom zahvalim komsinicama koje citaju na tome sto su sebi osigurali 1700 mjesta na derbiju :bih: :opaopa:
Ma to je cetvrti x :zzz:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 maj 2017, 13:44

MortemHz je napisao/la:Ma to je cetvrti x :zzz:
:nene:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 13:48

:ljepota: slika

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 maj 2017, 13:54

Mrzim računice unaprijed, moglo bi ovo, moglo bi ono i onda ne bude kako hoćemo i hrakanje ide.
SRETAN BROJ - 1725

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 maj 2017, 14:14

Ja samo razmisljam o Slobodi u petak. To uzeti, a x na Grbavici pa cemo se kontati dalje. Zaista sam bio ubjedjen u pobjedu Slobode na Tusnju ali nije ni ovo lose. Sloboda ako nas ne umori ovo kolo i uzme Radnika naredno sigurno ide u Evropu. Plus nemaju Ordagica protiv nas.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 maj 2017, 14:14

Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.

Kako saznaje portal “****”, čelnici Sarajeva postigli su usmeni dogovor sa Obradovićem, koji bi od naredne sezone trebao predvoditi napad Sarajeva. Zanimljivo, Sarajevo je i prošlog ljeta željelo vidjeti Obradovića u svojim redovima, ali je ovaj napadač na kraju ostao u Radniku.

Obradović je ove sezone postigao 10 prvenstvenih pogodaka u dresu Radnika i slovi za jednog od najboljih napadača u našem prvenstvu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 01 maj 2017, 14:15

HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.

Kako saznaje portal “****”, čelnici Sarajeva postigli su usmeni dogovor sa Obradovićem, koji bi od naredne sezone trebao predvoditi napad Sarajeva. Zanimljivo, Sarajevo je i prošlog ljeta željelo vidjeti Obradovića u svojim redovima, ali je ovaj napadač na kraju ostao u Radniku.

Obradović je ove sezone postigao 10 prvenstvenih pogodaka u dresu Radnika i slovi za jednog od najboljih napadača u našem prvenstvu.
Odličan igrač. Uklapa se u ono "treba pokupiti sve najbolje iz domaćeg prvenstva".
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 maj 2017, 14:19

Borba na dva fronta je dovoljna animacija za sve navijače Sarajeva da počnu dolaziti na utakmice :cool:

i da zajedno pravimo pritisak :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 maj 2017, 14:21

kosevskobrdo je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.

Odličan igrač. Uklapa se u ono "treba pokupiti sve najbolje iz domaćeg prvenstva".
Iskreno, mene nije impresionirao zadnje 2 utakmice. Protiv zelje je promasio nemoguce, dok je protiv nas ispustio 2-3 odlicne prilike (iako je za to velikom mjerom zasluzan Pavlovic).
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 maj 2017, 14:25

jurisicduska je napisao/la:Mehmedagić je puno bolji igrač nego što Zuka poznavatelj fudbala misli.
Stoper Slobode. :bow:
Jedini od stopera iz nase lige koji mi se dasvi uz Serbecica strasan potez. Strasan potez. :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 14:25

:tokralju:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 maj 2017, 14:36

Morat ce u mnogome popraviti realizaciju ako misli Sarajevu da bude pojacanje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 01 maj 2017, 14:38

@Totti zar se omjer ne gleda samo u ligi za prvaka? Malo mi djeluje komplikovano to gledanje omjera iz sve 4 utakmice.
Ne znam, samo nagadjam i zna li neko kako se sada gleda medjusobni omjer?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 maj 2017, 14:50

bordoakapitar je napisao/la:@Totti zar se omjer ne gleda samo u ligi za prvaka? Malo mi djeluje komplikovano to gledanje omjera iz sve 4 utakmice.
Ne znam, samo nagadjam i zna li neko kako se sada gleda medjusobni omjer?
Sta je komplikovano ? U najgorem slucaju da 3 ekipe imaju isti broj bodova gleda se 12 medjusobnih tekmi i svaki tim se rangira u zavisnosti kako je odigrao svojih 8 utakmica. Dakle 8 umjesto 4, pa valjda u savezu znaju za Excel :rol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 maj 2017, 15:04

Besic je napisao/la:Treba prodat utakmicu u Mostaru
Treba tebe banovat! Seres otkako znam za tebe. **** te lazni mostarci u pakas!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 maj 2017, 15:17

Besic je napisao/la:Treba prodat utakmicu u Mostaru
Mi se time ne bavimo i nikad nismo. Trebao bi to znati, osim ako nisi anamo onaj (citaj SDA patronat)
Sve dok ima sanse treba probati. Pa hadzija ili bos, iako znam kako je Sloboda prosla prethodne sezone, ali to je pitarluk :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 maj 2017, 15:19

Jel neko zna dal ima finansijska nagrada za osvajaca Kup-a od NS BIH,I za titulu
I koja je u pitanju cifra..??

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 15:21

amypitar je napisao/la:Jel neko zna dal ima finansijska nagrada za osvajaca Kup-a od NS BIH,I za titulu
I koja je u pitanju cifra..??
Od saveza nije nikad nista bilo ali mislim da je od ove sezone 30 hiljada maraka za osvajaca a 20 hiljada maraka za finalistu kupa. Pobjednik lige od Uefe dobija 500 hiljada maraka.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 33 gosta.