Pa uz nasu pobjedu mi bi onda trebali izbiti na prvu pozicijuFrancescoTotti je napisao/la:A sa zrinjskim? Mi imamo 1 pobjedu (2:0) kao i oni (1:0) uz remi (0:0), recimo da i sad bude neki remi, uz nasu pobjedu na derbiju postoji realna sansa da tri prvoplasirana jedno kolo prije kraja imaju isti broj bodova.hrn je napisao/la:Gleda se medjusobni duel sve 4 utakmiceFrancescoTotti je napisao/la:Ako bi poslije derbija mi i zeljeznicar imali isti broj bodova ko bi bio prvi na tabeli?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Fenomenalno. Da se ovom prilikom zahvalim komsinicama koje citaju na tome sto su sebi osigurali 1700 mjesta na derbijuMortemHz je napisao/la: Pa uz nasu pobjedu mi bi onda trebali izbiti na prvu poziciju

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to je cetvrti xFrancescoTotti je napisao/la:Fenomenalno. Da se ovom prilikom zahvalim komsinicama koje citaju na tome sto su sebi osigurali 1700 mjesta na derbijuMortemHz je napisao/la: Pa uz nasu pobjedu mi bi onda trebali izbiti na prvu poziciju![]()

- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Mrzim računice unaprijed, moglo bi ovo, moglo bi ono i onda ne bude kako hoćemo i hrakanje ide.
SRETAN BROJ - 1725
Ja samo razmisljam o Slobodi u petak. To uzeti, a x na Grbavici pa cemo se kontati dalje. Zaista sam bio ubjedjen u pobjedu Slobode na Tusnju ali nije ni ovo lose. Sloboda ako nas ne umori ovo kolo i uzme Radnika naredno sigurno ide u Evropu. Plus nemaju Ordagica protiv nas.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.
Kako saznaje portal “****”, čelnici Sarajeva postigli su usmeni dogovor sa Obradovićem, koji bi od naredne sezone trebao predvoditi napad Sarajeva. Zanimljivo, Sarajevo je i prošlog ljeta željelo vidjeti Obradovića u svojim redovima, ali je ovaj napadač na kraju ostao u Radniku.
Obradović je ove sezone postigao 10 prvenstvenih pogodaka u dresu Radnika i slovi za jednog od najboljih napadača u našem prvenstvu.
Kako saznaje portal “****”, čelnici Sarajeva postigli su usmeni dogovor sa Obradovićem, koji bi od naredne sezone trebao predvoditi napad Sarajeva. Zanimljivo, Sarajevo je i prošlog ljeta željelo vidjeti Obradovića u svojim redovima, ali je ovaj napadač na kraju ostao u Radniku.
Obradović je ove sezone postigao 10 prvenstvenih pogodaka u dresu Radnika i slovi za jednog od najboljih napadača u našem prvenstvu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Odličan igrač. Uklapa se u ono "treba pokupiti sve najbolje iz domaćeg prvenstva".HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Borba na dva fronta je dovoljna animacija za sve navijače Sarajeva da počnu dolaziti na utakmice 
i da zajedno pravimo pritisak

i da zajedno pravimo pritisak

SRETAN BROJ - 1725
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Iskreno, mene nije impresionirao zadnje 2 utakmice. Protiv zelje je promasio nemoguce, dok je protiv nas ispustio 2-3 odlicne prilike (iako je za to velikom mjerom zasluzan Pavlovic).kosevskobrdo je napisao/la:Odličan igrač. Uklapa se u ono "treba pokupiti sve najbolje iz domaćeg prvenstva".HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Stoper Slobode.jurisicduska je napisao/la:Mehmedagić je puno bolji igrač nego što Zuka poznavatelj fudbala misli.

Jedini od stopera iz nase lige koji mi se dasvi uz Serbecica strasan potez. Strasan potez.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.

Morat ce u mnogome popraviti realizaciju ako misli Sarajevu da bude pojacanje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bordoakapitar
@Totti zar se omjer ne gleda samo u ligi za prvaka? Malo mi djeluje komplikovano to gledanje omjera iz sve 4 utakmice.
Ne znam, samo nagadjam i zna li neko kako se sada gleda medjusobni omjer?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sta je komplikovano ? U najgorem slucaju da 3 ekipe imaju isti broj bodova gleda se 12 medjusobnih tekmi i svaki tim se rangira u zavisnosti kako je odigrao svojih 8 utakmica. Dakle 8 umjesto 4, pa valjda u savezu znaju za Excelbordoakapitar je napisao/la:@Totti zar se omjer ne gleda samo u ligi za prvaka? Malo mi djeluje komplikovano to gledanje omjera iz sve 4 utakmice.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Treba tebe banovat! Seres otkako znam za tebe. **** te lazni mostarci u pakas!Besic je napisao/la:Treba prodat utakmicu u Mostaru
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mi se time ne bavimo i nikad nismo. Trebao bi to znati, osim ako nisi anamo onaj (citaj SDA patronat)Besic je napisao/la:Treba prodat utakmicu u Mostaru
Sve dok ima sanse treba probati. Pa hadzija ili bos, iako znam kako je Sloboda prosla prethodne sezone, ali to je pitarluk

Jel neko zna dal ima finansijska nagrada za osvajaca Kup-a od NS BIH,I za titulu
I koja je u pitanju cifra..??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od saveza nije nikad nista bilo ali mislim da je od ove sezone 30 hiljada maraka za osvajaca a 20 hiljada maraka za finalistu kupa. Pobjednik lige od Uefe dobija 500 hiljada maraka.amypitar je napisao/la:Jel neko zna dal ima finansijska nagrada za osvajaca Kup-a od NS BIH,I za titulu
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 11 gostiju.