FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 01 maj 2017, 15:25

mislim da je za kup 0 maraka ako nešto nisu promijenili a da je za titulu od uefe 500 milja €,ne znam daju li nešto ove naše šuge za titulu

VVVBK

kaladze
Kontakt:

Post Postao/la kaladze » 01 maj 2017, 15:50

Jel' Crnkic odradjuje suspenziju protiv Slobode i ima li jos neko kartone kod nas ?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 maj 2017, 16:06

osvajac kupa je nekad dobivao cini mi se 35000 KM a osvajac lige nista :D barem kad je savez u pitanju, dok inace prvak od UEFE dobije cini mi se izmedju 250-300k eura, i uz onu lovu sto dobije za igranje drugog pretkola to bude oko 500-550 k eura
Pyro is not a crime !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 maj 2017, 16:11

MortemHz je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.

Kako saznaje portal “****”, čelnici Sarajeva postigli su usmeni dogovor sa Obradovićem, koji bi od naredne sezone trebao predvoditi napad Sarajeva. Zanimljivo, Sarajevo je i prošlog ljeta željelo vidjeti Obradovića u svojim redovima, ali je ovaj napadač na kraju ostao u Radniku.

Obradović je ove sezone postigao 10 prvenstvenih pogodaka u dresu Radnika i slovi za jednog od najboljih napadača u našem prvenstvu.
:tokralju:
Mozel on uzet nase drzavljanstvo da ne zauzima mjesto stranca?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 maj 2017, 16:13

FrancescoTotti je napisao/la:
Besic je napisao/la:Treba prodat utakmicu u Mostaru
Treba tebe banovat! Seres otkako znam za tebe. **** te lazni mostarci u pakas!
Hocel ko banovat ovog levata? Pise na nasoj temi a navijac laznih mostaraca i pise stalno kod njih?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 16:28

zagor1987 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.

Kako saznaje portal “****”, čelnici Sarajeva postigli su usmeni dogovor sa Obradovićem, koji bi od naredne sezone trebao predvoditi napad Sarajeva. Zanimljivo, Sarajevo je i prošlog ljeta željelo vidjeti Obradovića u svojim redovima, ali je ovaj napadač na kraju ostao u Radniku.

Obradović je ove sezone postigao 10 prvenstvenih pogodaka u dresu Radnika i slovi za jednog od najboljih napadača u našem prvenstvu.
:tokralju:
Mozel on uzet nase drzavljanstvo da ne zauzima mjesto stranca?
Tesko.. on je rođeni srbin i nedavno je dosao u nasu ligu. Mozda da se proba nesto kao i sa Barbarićem sto se uradilo a to je preko oca ili majke ali to ne znamo. Stari od Barbarića je rođen u Livnu pa se moglo izganjati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 maj 2017, 16:34

Dulja ne smije dobiti karton. Ali posto ga krasi inteligencija sigurno ce dobiti jedan krajnje inteligentan. :mrgreen:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 01 maj 2017, 16:48

Sarajlijica1946 je napisao/la:Dulja ne smije dobiti karton. Ali posto ga krasi inteligencija sigurno ce dobiti jedan krajnje inteligentan. :mrgreen:
Dulja ne smije dobit karton do kraja prvenstva inače nam se šanse da budemo prvi smanjuju sa 15% na 7%. :D
Samo naprijed Saraj'vo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 maj 2017, 16:51

Tele33 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Dulja ne smije dobiti karton. Ali posto ga krasi inteligencija sigurno ce dobiti jedan krajnje inteligentan. :mrgreen:
Dulja ne smije dobit karton do kraja prvenstva inače nam se šanse da budemo prvi smanjuju sa 15% na 7%. :D
E ne znam. Ja to ne vidim, njegov famozni doprinos. :?

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 01 maj 2017, 17:00

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Po meni, jedina šansa da uzmemo titulu je da je uzmemo na njegov pogon uz granitnu odbranu. Tako što će kreirati šanse Hebiboviću, ili povući kontru, nizati 3-4 igrača pa namjestit Crnkiću ili što će konačno sam zabiti nešto, svejedno. Ne vidim kako ćemo dobit Želju i/ili Zrinjski ako on ne bude pravi.
Samo naprijed Saraj'vo!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 maj 2017, 17:05

zagor1987 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Besic je napisao/la:Treba prodat utakmicu u Mostaru
Treba tebe banovat! Seres otkako znam za tebe. **** te lazni mostarci u pakas!
Hocel ko banovat ovog levata? Pise na nasoj temi a navijac laznih mostaraca i pise stalno kod njih?
+1
ZZ

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 maj 2017, 17:08

soe je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Mehmedagić je puno bolji igrač nego što Zuka poznavatelj fudbala misli.
Zar nam je potreban jos jedan stoper mislim da smo tu najbolje pokriveni.
Jesmo trenutno.
Mehemdagica smo pokusali dovesti u proslom prelaznom roku, i navodno je trebao zamijeniti jednog naseg stopera koji je vec imao dogovor sa nekim klubom vani, ali posto Mehmedagic nije dosao, morali smo ga zadrzati.

A Hare je pravi igrac ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

MaroonSquad
Kontakt:

Post Postao/la MaroonSquad » 01 maj 2017, 17:10

Po ovoj statistici s nase web stranice Duljevic, Ivetic i Mihojevic sa 5 kartona, tako da njima trojici sljedeci karton znaci hladjenje. Realno dosta glupo dobijemo veliki broj kartona. Valjda im iz SS naglase da pripaze na ponasanje i startove bar naredna dva kola ako se omakne neki pametan start za karton pogotovo Marku i Peri s obzirom da su defanzivci nikom nista al jeftine kartone moraju izbjeci.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 maj 2017, 17:13

Tele33 je napisao/la:
Po meni, jedina šansa da uzmemo titulu je da je uzmemo na njegov pogon uz granitnu odbranu. Tako što će kreirati šanse Hebiboviću, ili povući kontru, nizati 3-4 igrača pa namjestit Crnkiću ili što će konačno sam zabiti nešto, svejedno. Ne vidim kako ćemo dobit Želju i/ili Zrinjski ako on ne bude pravi.
Odigrao je protiv Zelje utakmicu sezone pa patka. Sezonu prije toga glavni igrac opet i ostali bez Evrope. :hmmmmm:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 maj 2017, 18:06

Mortem ja sam vidio da je vec dugo Obradovic u Radniku?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 18:18

zagor1987 je napisao/la:Mortem ja sam vidio da je vec dugo Obradovic u Radniku?
Joj brate kakav sam ja debil, ja pricao o Brkiću

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 01 maj 2017, 18:18

Odigrao je protiv Zelje utakmicu sezone pa patka. Sezonu prije toga glavni igrac opet i ostali bez Evrope. :hmmmmm:
Odigrao je tu utakmicu u kojoj je između ostalog nakon njegovog odličnog šuta Hebibović imao 100% šansu i utakmicu u kojoj je bio penal na njemu. Nije on kriv što je Hebib očajan u završnici, niti što sudija nije smio/htio pokazat na bijelu tačku, gdje je trebao.
Ne dižem ga u nebesa, ima nedostataka ali je naš najbolji igrač. U odnosu na prošlu sezonu je, ako mene pitaš, itekako napredovao. Posebno je dobio na samopouzdanju, a Čala ga koristi na poziciji koja mu očigledno više odgovara.
Samo naprijed Saraj'vo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 18:28

MortemHz je napisao/la:
Obradović je ovdje skoro pet godina, mislim da bi se moglo izganjati to ako bi on htio sljedece godine.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 01 maj 2017, 18:29

MortemHz je napisao/la:
pocni se drogirati, ko sav normalan svijet :lol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 maj 2017, 18:31

Tele33 je napisao/la:
Odigrao je tu utakmicu u kojoj je između ostalog nakon njegovog odličnog šuta Hebibović imao 100% šansu i utakmicu u kojoj je bio penal na njemu. Nije on kriv što je Hebib očajan u završnici, niti što sudija nije smio/htio pokazat na bijelu tačku, gdje je trebao.
Ne dižem ga u nebesa, ima nedostataka ali je naš najbolji igrač. U odnosu na prošlu sezonu je, ako mene pitaš, itekako napredovao. Posebno je dobio na samopouzdanju, a Čala ga koristi na poziciji koja mu očigledno više odgovara.
Probat cu opet u Petak sjesti da vidim to sto pricas. Ali mrka kapa. Poluvrijeme i jace ne osutamo na go Krupi. A ja citam da imamo WC na najacoj poziciji AMF. :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.