FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
analiticar_
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako to da Zeljo uvijek ima 3 puta vise postova na forumu od FK Sarajeva a i od ostalih klubova?? U cemu je fazon pa ste tako "organizovani"...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
najveci smo klub u drzavi pa narod voli da posjecuje nasu temu.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
analiticar_ je napisao/la:Kako to da Zeljo uvijek ima 3 puta vise postova na forumu od FK Sarajeva a i od ostalih klubova?? U cemu je fazon pa ste tako "organizovani"...
Fazon je u tome sto smo najveci i najtrofejniji klub u drzavi
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- bistrikboy
- Kontakt:
Bukvalno dominirao,ko je bio zna,nakon Viscine povrede oko 30.minute i ulaska Lazinog mi smo bili druga ekipa skroz,dominirali utakmicom do kraja,najbolja Lazina partija.Protiv Zrinjskog se tek prikljucio bio Želji cini mi upravo te sedmice,protiv Prijedora Alen igrao bio skroz los,na silu ga utrpali,svi bili losi.Mislim da je fakat dosta ustvari i previse receno o drugom ligaskom porazu u zadnjih 9 i pol mjeseci...Željovac je napisao/la:Čuj dominirao u Širokom?!Esii TM87 je napisao/la:ma bolje ti mene nego ja tebe,postenoSiroki kljucna tekma po izjavam svih igraca za titulu Lazar dominirao(zaboravih da je tebi gostovanje misaona imenica
) protiv Zrinjskog usao zadnjih 10 min,protiv Rudara mislim nije ulazio
toliko o tvom poznavanju ,sve kljucne tekme on je zabio.Nemozemo ga ostaviti na miru kad drugi pokusavaju omalovazavati njegovo zalaganje za sveti dres...
Smiješan si, majke mi mile. Pa što nije igrao protiv Prijedora i Zrinjskog? Povreda neka?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ovdje treba pisati kako ti kažu i misliti tuđom glavom umjesto svojom...šta god covjek da kaže, eto nekog odmah ko ce te poklapati nekakvim svojim "cinjenicama"...ma doviđenja i prijatno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nemojte ga...alen nam je donio titulu a ne Osim...voltron30 je napisao/la:Danas nisi primio terapiju?
De ba ljudi smirite strasti, radi jedne utakmice vi pravite frku .Nevalja ovaj,nevalja onaj de pustite brku da radi valjda on zna ko valja a ko nevalja. 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
- Stole iz Bora
- Kontakt:
-
drug
negativna strana dobrih rezultata-veliko povećanje broja šminkerčića i stručnjaka koji odjednom prate klub i sve znaju
- RagazziDelSud
- Kontakt:
YesBLU SKY je napisao/la:De ba ljudi smirite strasti, radi jedne utakmice vi pravite frku .Nevalja ovaj,nevalja onaj de pustite brku da radi valjda on zna ko valja a ko nevalja.
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Stvarno dugo pratim ovaj forum , nemam bas obicaj puno pisati , al ovaj post je za anale ! Pa sta bi htjeli da se vrate hotici i njemu slicni pa opet grcevita borba da bi ostali u ligi , treba malo razmisliti
Neka nas Amar radi onako kako samo on zna ima puno podrsku svih pravih navijaca . Sto se mene tice neka u pocetni sastav stavlja koga mu dusa pozeli , ali znam da cemo na kraju sezone , nekad u maju - pocetku junu opet svi biti sretni i veseli (jedva cekam , ni sekunde ne sumnjam u Amara )
Slavit cemo tvoje ime
Dok u nama srce bije !!!!
Slavit cemo tvoje ime
Dok u nama srce bije !!!!
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
zna li neko kad je trening danas ???
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
pola6 tj 17:30AkBo je napisao/la:zna li neko kad je trening danas ???
Nisam u toku, jesu li to opet kritike nakon poraza? Hehehee, uvijek isto, dajte ljudi, lakše malo. Ima ko o tome voditi računa.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Hajd sad odgovorite najmanje 50 puta na ovaj jedan te isti post...dovoljno je da dođe jedan delagat, nalupa gluposti i onda se svi utrkuju da mu odgovore ,svak na svoj nacin.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.
naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar nečamac je napisao/la:Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.
Oni vole trofeje, a ne Želju...Seyo_TM je napisao/la:naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar nečamac je napisao/la:Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.
karikiram, bez uvrede.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.