FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

chichak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la chichak » 16 avg 2010, 13:18

Da te Mamicu preporucimo?
...nisu mogli da te ugase!!!

Addy
Kontakt:

Post Postao/la Addy » 16 avg 2010, 13:58

Stvarno dugo pratim ovaj forum , nemam bas obicaj puno pisati , al ovaj post je za anale ! Pa sta bi htjeli da se vrate hotici i njemu slicni pa opet grcevita borba da bi ostali u ligi , treba malo razmisliti :roll: Neka nas Amar radi onako kako samo on zna ima puno podrsku svih pravih navijaca . Sto se mene tice neka u pocetni sastav stavlja koga mu dusa pozeli , ali znam da cemo na kraju sezone , nekad u maju - pocetku junu opet svi biti sretni i veseli (jedva cekam , ni sekunde ne sumnjam u Amara )

Slavit cemo tvoje ime
Dok u nama srce bije !!!! 8-)
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 16 avg 2010, 14:13

zna li neko kad je trening danas ???
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 avg 2010, 14:14

AkBo je napisao/la:zna li neko kad je trening danas ???
pola6 tj 17:30 :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2010, 14:28

Nisam u toku, jesu li to opet kritike nakon poraza? Hehehee, uvijek isto, dajte ljudi, lakše malo. Ima ko o tome voditi računa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 avg 2010, 14:28

Hajd sad odgovorite najmanje 50 puta na ovaj jedan te isti post...dovoljno je da dođe jedan delagat, nalupa gluposti i onda se svi utrkuju da mu odgovore ,svak na svoj nacin.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 avg 2010, 14:37

Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 avg 2010, 14:53

čamac je napisao/la:Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.
naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar ne
:mrgreen: karikiram, bez uvrede.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 avg 2010, 14:55

Seyo_TM je napisao/la:
čamac je napisao/la:Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.
naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar ne
Oni vole trofeje, a ne Želju... :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 avg 2010, 14:57

Seyo_TM je napisao/la:FKZ.COM INTERVJU: Edin Cocalić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... cali%C4%87
Sve pohvale za intervju! Coca gigant! 8-) Još da onaj ćoravi selektor malo prati fudbal...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 avg 2010, 14:59

Seyo_TM je napisao/la: naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar ne
Prvo sam post pročitao u citatu, pa tek vidjeh ko ga je napisao. Bio sam ubijeđen da je Mamaštrumf :mrgreen:
I "dijete" je ŽELJO, koji nužno ne moraju biti igrači, uprava, trener...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 16 avg 2010, 15:05

Dajte ljudi tragam za klipovima iz Travnika, nigdje ne mogu nac', ako neko zna molim za pomoc !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 avg 2010, 15:09

Seyo_TM je napisao/la:
Naravno, da nećeš. Nego mi smo upravo vrlo često prema svojim bližim i dražim grubi i nemamo razumijevanja. Od ljubavi je to. Npr. ja svoje dijete ružim jer mi je dragoi što želim da bude bolje uspješnije itd., šta me briga za ono na ulici što i gore stvari radi. Tako i mi ovdje, jedni na druge se natakarimo valjda zato što nam se o dragim stvarima radi. Dokaz zato je što konflikti ovdje većinom nastaju nakon Željinih poraza.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 16 avg 2010, 15:10

Seyo_TM je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Danas nisi primio terapiju?
Nemojte ga...alen nam je donio titulu a ne Osim...
:lol:
nije covjek rekao donio vec donjeo titulu :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 avg 2010, 15:19

zna li neko imal veceras trening i u kolko ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 avg 2010, 15:21

čamac je napisao/la:Naravno, da nećeš. Nego mi smo upravo vrlo često prema svojim bližim i dražim grubi i nemamo razumijevanja. Od ljubavi je to. Npr. ja svoje dijete ružim jer mi je dragoi što želim da bude bolje uspješnije itd., šta me briga za ono na ulici što i gore stvari radi. Tako i mi ovdje, jedni na druge se natakarimo valjda zato što nam se o dragim stvarima radi. Dokaz zato je što konflikti ovdje većinom nastaju nakon Željinih poraza.
Ma drugo je biti grub i kritican al pljuvanje je sasvim nesto drugo...pogotovo nakon lose partije...pa nisu se popisali po dresu da im psujemo...pogotovo ne amaru!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 avg 2010, 15:35

Seyo popeo se ja na 60 KM naziru li se ti dresovi.Dobro dođe ovo ljeto dođe rodbina pa ima nešto malo odradiš,a oni ti plate. :lol: Joj kad si SVETI DRES kupim uuuuu GOTIVA mama moja. 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 avg 2010, 15:39

Hamo je napisao/la:Seyo popeo se ja na 60 KM naziru li se ti dresovi.Dobro dođe ovo ljeto dođe rodbina pa ima nešto malo odradiš,a oni ti plate. :lol: Joj kad si SVETI DRES kupim uuuuu GOTIVA mama moja. 8-)
sace bajram banka ;)
polako hamo prvo da nam igraci dobiju dresove :D

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 16 avg 2010, 15:39

U Sarajevu je tanka linija izmedju ljubavi i mrznje,izmedju dizati u nebo i pljuvati,ima bruka primjera za to(Ćiro,Marijan Mijailović,Amar Osim.....),ovdje te ljudi jedan dan dizu u nebo a drugi dan ti jebu sve po spisku,1000 puta da si dobar i samo jednom da pogrijesis,ovdje je isto k'o da nikad nista dobro nisi uradio,takvi smo **** ga,zato cu samo reci staru dobru parolu,na koju smo se bezbroj puta do sada opekli i koju mnogi od nas trebaju slijediti: "COVJEK NE ZNA STA IMA,DOK TO NE IZGUBI"..... ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 avg 2010, 15:50

Seyo_TM je napisao/la:
AkBo je napisao/la:zna li neko kad je trening danas ???
pola6 tj 17:30 :D
da se ispravim. analiza tekme je u 5, a trening pocinje iza toga. (stana misli da u 7 pocinje)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.