FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stvarno dugo pratim ovaj forum , nemam bas obicaj puno pisati , al ovaj post je za anale ! Pa sta bi htjeli da se vrate hotici i njemu slicni pa opet grcevita borba da bi ostali u ligi , treba malo razmisliti
Neka nas Amar radi onako kako samo on zna ima puno podrsku svih pravih navijaca . Sto se mene tice neka u pocetni sastav stavlja koga mu dusa pozeli , ali znam da cemo na kraju sezone , nekad u maju - pocetku junu opet svi biti sretni i veseli (jedva cekam , ni sekunde ne sumnjam u Amara )
Slavit cemo tvoje ime
Dok u nama srce bije !!!!

Slavit cemo tvoje ime
Dok u nama srce bije !!!!

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
zna li neko kad je trening danas ???
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
pola6 tj 17:30AkBo je napisao/la:zna li neko kad je trening danas ???

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nisam u toku, jesu li to opet kritike nakon poraza? Hehehee, uvijek isto, dajte ljudi, lakše malo. Ima ko o tome voditi računa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajd sad odgovorite najmanje 50 puta na ovaj jedan te isti post...dovoljno je da dođe jedan delagat, nalupa gluposti i onda se svi utrkuju da mu odgovore ,svak na svoj nacin.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.
naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar nečamac je napisao/la:Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.

Oni vole trofeje, a ne Želju...Seyo_TM je napisao/la:naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar nečamac je napisao/la:Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.
karikiram, bez uvrede.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Sve pohvale za intervju! Coca gigant!Seyo_TM je napisao/la:FKZ.COM INTERVJU: Edin Cocalić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... cali%C4%87

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Prvo sam post pročitao u citatu, pa tek vidjeh ko ga je napisao. Bio sam ubijeđen da je MamaštrumfSeyo_TM je napisao/la: naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar ne
karikiram, bez uvrede.

I "dijete" je ŽELJO, koji nužno ne moraju biti igrači, uprava, trener...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dajte ljudi tragam za klipovima iz Travnika, nigdje ne mogu nac', ako neko zna molim za pomoc !
Naravno, da nećeš. Nego mi smo upravo vrlo često prema svojim bližim i dražim grubi i nemamo razumijevanja. Od ljubavi je to. Npr. ja svoje dijete ružim jer mi je dragoi što želim da bude bolje uspješnije itd., šta me briga za ono na ulici što i gore stvari radi. Tako i mi ovdje, jedni na druge se natakarimo valjda zato što nam se o dragim stvarima radi. Dokaz zato je što konflikti ovdje većinom nastaju nakon Željinih poraza.Seyo_TM je napisao/la:naravno da se misljenja razlikuju i to je super! ALI ako ti na primjer dijete dobije keca neces ga pljuvat, i neces pljuvat zenu sto mu daje podrsku, zar nečamac je napisao/la:Ljudi nas je ovdje previše i normalno je da dolazi do sukoba mišljenja pa gotovo oko svake teme (cijene karata, dresovi, postotci od obeštećenja, kvalitet igraća i igre, navijanje i sve što uz to ide itd. itd. Ljudi, od postanka ove teme je prosječno napisano 50 postova dnevno i taj prosjek samo raste. Ja sa ženom i djetetom ne mogu da se dogovorim o nekim stvarima, a ne ovdje ba. Nismo svi isti, da ne kažem da smo svi različiti. Nema potrebe da se međusobno zamjeramo, dušmana ima i više nego dovoljno.
karikiram, bez uvrede.
nije covjek rekao donio vec donjeo tituluSeyo_TM je napisao/la:Nemojte ga...alen nam je donio titulu a ne Osim...voltron30 je napisao/la:Danas nisi primio terapiju?

zna li neko imal veceras trening i u kolko ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ma drugo je biti grub i kritican al pljuvanje je sasvim nesto drugo...pogotovo nakon lose partije...pa nisu se popisali po dresu da im psujemo...pogotovo ne amaru!čamac je napisao/la:Naravno, da nećeš. Nego mi smo upravo vrlo često prema svojim bližim i dražim grubi i nemamo razumijevanja. Od ljubavi je to. Npr. ja svoje dijete ružim jer mi je dragoi što želim da bude bolje uspješnije itd., šta me briga za ono na ulici što i gore stvari radi. Tako i mi ovdje, jedni na druge se natakarimo valjda zato što nam se o dragim stvarima radi. Dokaz zato je što konflikti ovdje većinom nastaju nakon Željinih poraza.
Seyo popeo se ja na 60 KM naziru li se ti dresovi.Dobro dođe ovo ljeto dođe rodbina pa ima nešto malo odradiš,a oni ti plate.
Joj kad si SVETI DRES kupim uuuuu GOTIVA mama moja. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
sace bajram bankaHamo je napisao/la:Seyo popeo se ja na 60 KM naziru li se ti dresovi.Dobro dođe ovo ljeto dođe rodbina pa ima nešto malo odradiš,a oni ti plate.Joj kad si SVETI DRES kupim uuuuu GOTIVA mama moja.

polako hamo prvo da nam igraci dobiju dresove

U Sarajevu je tanka linija izmedju ljubavi i mrznje,izmedju dizati u nebo i pljuvati,ima bruka primjera za to(Ćiro,Marijan Mijailović,Amar Osim.....),ovdje te ljudi jedan dan dizu u nebo a drugi dan ti jebu sve po spisku,1000 puta da si dobar i samo jednom da pogrijesis,ovdje je isto k'o da nikad nista dobro nisi uradio,takvi smo **** ga,zato cu samo reci staru dobru parolu,na koju smo se bezbroj puta do sada opekli i koju mnogi od nas trebaju slijediti: "COVJEK NE ZNA STA IMA,DOK TO NE IZGUBI"..... 

ali nema para,sve se rastalilo....
da se ispravim. analiza tekme je u 5, a trening pocinje iza toga. (stana misli da u 7 pocinje)Seyo_TM je napisao/la:pola6 tj 17:30AkBo je napisao/la:zna li neko kad je trening danas ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.