eh a kad ovo isto samo jos malo rudimentarnije kaze chini onda je fasista.. e **** ne moze tako...volio bi i ja naftu ispod guzice,al nema, samo ugalj i so **** tako je kako je..tuzlak1987 je napisao/la:Ma **** ljude sa kantona, neka ostanu bez posla. Kada je se za sve uveo faktor i koeficijent onda neka se lijepo uvede i za ovo pa koliko trujes toliko i placas, ne mozes trovati sa stetom od stotina miliona, a davati nesto sitno. Fino da je uredjena drzava popusili bi parnicu zajednicku od hiljada ljudi pa bi platili milione njima jer su ih trovali.Sariel je napisao/la: ma nisi u pravu druze al fakat.
ok vodis se emocijama, al to nema veze sa stvarnim stanjem.
sto bi mi imali duplo manji racun za struju od zenice il sarajeva bogati?plaća se po utrosku.i to je jedino realno, i moguce mjerilo..
u toj istoj ep bih radi par hiljada ljudi sa tk a za tu istu se veze i niz rudnika, elekrodristribucija, zeljeznice, a gdje su ostali dobavljaci,kicma kantona mogu rec i federacije..
mislim odosmo od fudbala, uglavnom ne slazem se...
Zenici isto treba platiti sve ali to firme koje posluju tamo, u Sarajevu ne jer tamo zagadjuju neke druge stvari, supstance kojima se u Sarajevu truju nisu porijeklom iz fabrika.
i ode ba ovo od fudbala..man te price...
hordasi, pise anam na portalim da imate problema s prevoznicima? kako mislite otic u mostar?ako ne busevima?