Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Signore
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Signore » 19 maj 2017, 15:33

Penaltiky je napisao/la: Signore, zviždanje na himnu kakav alkohol bog te, nisam ja Abu Hamza.
Ubilo me ovo sunce u glavu :crazy:

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 19 maj 2017, 15:33

4040deuce je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:Kazna mora biti adekvatna,visoka novčana i 5 utakmica bez prisustva publike.
Ispoljavanje nacionalne mržnje,kolektivno,histerično je nedopustivo.
Budu li kazne simbolične ponovit će se.
Kazna mora biti takva da u slučaju slične situacije slijede i rigoroznije mjere.
Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.
Pa ako se ponovi kazniti klub cijelu godinu da igra bez prisustva publike.Među civiliziranim svijetom se ne može ponoviti.Svugdje ima pojedinaca ekstrema,svugdje u svijetu ali ako će se ponoviti ovako skoro kolektivno,histerično takva sredina i ljudi ne zaslužuju da dolaze na fudbaske stadione.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2017, 15:34

Signore je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la: Signore, zviždanje na himnu kakav alkohol bog te, nisam ja Abu Hamza.
Ubilo me ovo sunce u glavu :crazy:
De nam ti baci sta za Europu, mani se domacih :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2017, 15:38

Prdno navijac ispred razglasa,kazna nema ozvucenja 2 utakmice.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 19 maj 2017, 15:44

Nisam zviždao, nisam urlao, niti ću se tebi ovdje ispovjedat, rekao sam da nas treba kazniti i bit ćemo kažnjeni, samo nitko da mi odgovori kad će dugovi BiH "velikana" prema voljenoj državi biti izmireni ?! Kako se dobivaju licence a svakom živom se dužno ? Ne provociram, samo pitam.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2017, 15:54

jozo121 je napisao/la:Nisam zviždao, nisam urlao, niti ću se tebi ovdje ispovjedat, rekao sam da nas treba kazniti i bit ćemo kažnjeni, samo nitko da mi odgovori kad će dugovi BiH "velikana" prema voljenoj državi biti izmireni ?! Kako se dobivaju licence a svakom živom se dužno ? Ne provociram, samo pitam.
Mi izmirili :kafa:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 maj 2017, 15:59

Nakon derbija ocekujem kazne za Sarajevu i Zelju radi megafona (inace jako opasan predmet) i bakljade jedno 5-6 hiljada na obje strane, za ovaj fasizam iz Sirokog 2-3 hiljade i jedno kolo bez navijaca.
- Zeljeznicar -

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 maj 2017, 16:05

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i predstavnik hrvatskog naroda u BiH dao je izjavu u vezi utakmice Široki- Sarajevo i kazne koju su zbog neprimjerenog navijanja dobili Širokobriježani nakon vanredne sjednice NSBiH.

“Ovim se očigledno zabranjuje Hrvatima u BiH sva prava. Svima smetaju hrvatske zastave i zastava HVO-a dok na utakmicama bh. klubova ljiljani i “Od Une do Drine” ne smeta nikom u savezu. Sigurno je da se radi protiv hrvatskog naroda ali tome se mora jednom stati u kraj.”- Poručio je Čović te dodao kako je kazna za NK Široki Brijeg pregruba i da s pravom svi očekuju žalbu.

Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive.
:crazy:
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 19 maj 2017, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 maj 2017, 16:08

Zenzo je napisao/la:
Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i predstavnik hrvatskog naroda u BiH dao je izjavu u vezi utakmice Široki- Sarajevo i kazne koju su zbog neprimjerenog navijanja dobili Širokobriježani nakon vanredne sjednice NSBiH.

“Ovim se očigledno zabranjuje Hrvatima u BiH sva prava. Svima smetaju hrvatske zastave i zastava HVO-a dok na utakmicama bh. klubova ljiljani i “Od Une do Drine” ne smeta nikom u savezu. Sigurno je da se radi protiv hrvatskog naroda ali tome se mora jednom stati u kraj.”- Poručio je Čović te dodao kako je kazna za NK Široki Brijeg pregruba i da s pravom svi očekuju žalbu.

Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive. Od kad nam je HDZ-ovac predsjednik nešto nas vođa voli
Šta drugo očekivati od deklarisanog fašiste osim da će početi kmečati o ugroženosti Hrvata.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 maj 2017, 16:11

Kriminalac i osudjenik Dragan, što očekivat nego standardno kmečanje .

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 19 maj 2017, 16:17

Penaltiky je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragi :) dobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Baklje
Fašizam
Točenje alkohola
Ubacivanje predmeta u teren
Zviždanje himnoj, što je u svakoj normalnoj državi krivično djelo.

Sad ne znam jesu gramofon koristili.
Točenje alkohola. Je li to direkt iz Alepa pišeš? :urnebes:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 maj 2017, 16:18

Pa jedini koji je pusio u ovoj smijesnoj ligi kazne za tocenje alkohola je Sloboda, direktno nam sabotirali sponzora.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 maj 2017, 16:21

Zenzo je napisao/la:

Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive.
:lol:

Pa sta ocekujete do mitomana Druga Covica. Do rata najveci Jugosloven, nakon rata veci Hrvat i od Ante Starcevica. Ne obazirat se na ovo **** od covjeka.

Nicija nije do zore gorjela, nece ni Druga Covica.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 maj 2017, 16:29

MMM je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragi :) dobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Baklje
Fašizam
Točenje alkohola

Točenje alkohola. Je li to direkt iz Alepa pišeš? :urnebes:
Zabranjeno je pravilima NFS BiH. Žao mi je jer ja volim pivu, al mojne duplih aršina.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 19 maj 2017, 16:39

junuzovic000 je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:Kazna mora biti adekvatna,visoka novčana i 5 utakmica bez prisustva publike.
Ispoljavanje nacionalne mržnje,kolektivno,histerično je nedopustivo.
Budu li kazne simbolične ponovit će se.
Kazna mora biti takva da u slučaju slične situacije slijede i rigoroznije mjere.
Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.
Ovo bi se isto desilo i u zapadnom Mostaru tako da...
A eto ti znas sta bi se desilo u Mostaru :thumbup:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 maj 2017, 16:40

Penaltiky je napisao/la:
Baklje
Fašizam
Točenje alkohola

Nije brate gramofon i ja sam se syebo neki dan :mrgreen:
ZZ

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 maj 2017, 16:44

moj uzor-S.G je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Baklje
Fašizam
Točenje alkohola

Nije brate gramofon i ja sam se syebo neki dan :mrgreen:
Ma ajde.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 19 maj 2017, 16:46

4040deuce je napisao/la:
junuzovic000 je napisao/la:
4040deuce je napisao/la: Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.
Ovo bi se isto desilo i u zapadnom Mostaru tako da...
A eto ti znas sta bi se desilo u Mostaru :thumbup:
ja mislim da bi i u istocnom :kafa:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2017, 16:58

AlemC85 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:

:lol:

Pa sta ocekujete do mitomana Druga Covica. Do rata najveci Jugosloven, nakon rata veci Hrvat i od Ante Starcevica. Ne obazirat se na ovo **** od covjeka.

Nicija nije do zore gorjela, nece ni Druga Covica.
Jel on bio među glavnim u Red Army prije rata?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2017, 17:01

4040deuce je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la: Svih 12 baba i sva četiri djeda bi zviždali?
A to je neka vrsta humora sta li? :? :problem:
Sta ima brate kod tebe, kakav si mi danas?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.