Ubilo me ovo sunce u glavuPenaltiky je napisao/la: Signore, zviždanje na himnu kakav alkohol bog te, nisam ja Abu Hamza.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa ako se ponovi kazniti klub cijelu godinu da igra bez prisustva publike.Među civiliziranim svijetom se ne može ponoviti.Svugdje ima pojedinaca ekstrema,svugdje u svijetu ali ako će se ponoviti ovako skoro kolektivno,histerično takva sredina i ljudi ne zaslužuju da dolaze na fudbaske stadione.4040deuce je napisao/la:Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.nellic07 je napisao/la:Kazna mora biti adekvatna,visoka novčana i 5 utakmica bez prisustva publike.
Ispoljavanje nacionalne mržnje,kolektivno,histerično je nedopustivo.
Budu li kazne simbolične ponovit će se.
Kazna mora biti takva da u slučaju slične situacije slijede i rigoroznije mjere.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De nam ti baci sta za Europu, mani se domacihSignore je napisao/la:Ubilo me ovo sunce u glavuPenaltiky je napisao/la: Signore, zviždanje na himnu kakav alkohol bog te, nisam ja Abu Hamza.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prdno navijac ispred razglasa,kazna nema ozvucenja 2 utakmice.
Nisam zviždao, nisam urlao, niti ću se tebi ovdje ispovjedat, rekao sam da nas treba kazniti i bit ćemo kažnjeni, samo nitko da mi odgovori kad će dugovi BiH "velikana" prema voljenoj državi biti izmireni ?! Kako se dobivaju licence a svakom živom se dužno ? Ne provociram, samo pitam.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi izmirilijozo121 je napisao/la:Nisam zviždao, nisam urlao, niti ću se tebi ovdje ispovjedat, rekao sam da nas treba kazniti i bit ćemo kažnjeni, samo nitko da mi odgovori kad će dugovi BiH "velikana" prema voljenoj državi biti izmireni ?! Kako se dobivaju licence a svakom živom se dužno ? Ne provociram, samo pitam.
Nakon derbija ocekujem kazne za Sarajevu i Zelju radi megafona (inace jako opasan predmet) i bakljade jedno 5-6 hiljada na obje strane, za ovaj fasizam iz Sirokog 2-3 hiljade i jedno kolo bez navijaca.
- Zeljeznicar -
Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i predstavnik hrvatskog naroda u BiH dao je izjavu u vezi utakmice Široki- Sarajevo i kazne koju su zbog neprimjerenog navijanja dobili Širokobriježani nakon vanredne sjednice NSBiH.
“Ovim se očigledno zabranjuje Hrvatima u BiH sva prava. Svima smetaju hrvatske zastave i zastava HVO-a dok na utakmicama bh. klubova ljiljani i “Od Une do Drine” ne smeta nikom u savezu. Sigurno je da se radi protiv hrvatskog naroda ali tome se mora jednom stati u kraj.”- Poručio je Čović te dodao kako je kazna za NK Široki Brijeg pregruba i da s pravom svi očekuju žalbu.
Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 19 maj 2017, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Šta drugo očekivati od deklarisanog fašiste osim da će početi kmečati o ugroženosti Hrvata.Zenzo je napisao/la:Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i predstavnik hrvatskog naroda u BiH dao je izjavu u vezi utakmice Široki- Sarajevo i kazne koju su zbog neprimjerenog navijanja dobili Širokobriježani nakon vanredne sjednice NSBiH.
“Ovim se očigledno zabranjuje Hrvatima u BiH sva prava. Svima smetaju hrvatske zastave i zastava HVO-a dok na utakmicama bh. klubova ljiljani i “Od Une do Drine” ne smeta nikom u savezu. Sigurno je da se radi protiv hrvatskog naroda ali tome se mora jednom stati u kraj.”- Poručio je Čović te dodao kako je kazna za NK Široki Brijeg pregruba i da s pravom svi očekuju žalbu.
Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive. Od kad nam je HDZ-ovac predsjednik nešto nas vođa voli
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Convicts1988
- Kontakt:
Kriminalac i osudjenik Dragan, što očekivat nego standardno kmečanje .
Točenje alkohola. Je li to direkt iz Alepa pišeš?Penaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
Ubacivanje predmeta u teren
Zviždanje himnoj, što je u svakoj normalnoj državi krivično djelo.
Sad ne znam jesu gramofon koristili.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jedini koji je pusio u ovoj smijesnoj ligi kazne za tocenje alkohola je Sloboda, direktno nam sabotirali sponzora.
Zenzo je napisao/la:Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i predstavnik hrvatskog naroda u BiH dao je izjavu u vezi utakmice Široki- Sarajevo i kazne koju su zbog neprimjerenog navijanja dobili Širokobriježani nakon vanredne sjednice NSBiH.
Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive.
Pa sta ocekujete do mitomana Druga Covica. Do rata najveci Jugosloven, nakon rata veci Hrvat i od Ante Starcevica. Ne obazirat se na ovo **** od covjeka.
Nicija nije do zore gorjela, nece ni Druga Covica.
Zabranjeno je pravilima NFS BiH. Žao mi je jer ja volim pivu, al mojne duplih aršina.MMM je napisao/la:Točenje alkohola. Je li to direkt iz Alepa pišeš?Penaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A eto ti znas sta bi se desilo u Mostarujunuzovic000 je napisao/la:Ovo bi se isto desilo i u zapadnom Mostaru tako da...4040deuce je napisao/la:Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.nellic07 je napisao/la:Kazna mora biti adekvatna,visoka novčana i 5 utakmica bez prisustva publike.
Ispoljavanje nacionalne mržnje,kolektivno,histerično je nedopustivo.
Budu li kazne simbolične ponovit će se.
Kazna mora biti takva da u slučaju slične situacije slijede i rigoroznije mjere.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nije brate gramofon i ja sam se syebo neki danPenaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
ZZ
Ma ajde.moj uzor-S.G je napisao/la:Nije brate gramofon i ja sam se syebo neki danPenaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ja mislim da bi i u istocnom4040deuce je napisao/la:A eto ti znas sta bi se desilo u Mostarujunuzovic000 je napisao/la:Ovo bi se isto desilo i u zapadnom Mostaru tako da...4040deuce je napisao/la: Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel on bio među glavnim u Red Army prije rata?AlemC85 je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i predstavnik hrvatskog naroda u BiH dao je izjavu u vezi utakmice Široki- Sarajevo i kazne koju su zbog neprimjerenog navijanja dobili Širokobriježani nakon vanredne sjednice NSBiH.
Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive.![]()
Pa sta ocekujete do mitomana Druga Covica. Do rata najveci Jugosloven, nakon rata veci Hrvat i od Ante Starcevica. Ne obazirat se na ovo **** od covjeka.
Nicija nije do zore gorjela, nece ni Druga Covica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ima brate kod tebe, kakav si mi danas?4040deuce je napisao/la:A to je neka vrsta humora sta li?Penaltiky je napisao/la: Svih 12 baba i sva četiri djeda bi zviždali?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.