Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
Convicts1988
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kriminalac i osudjenik Dragan, što očekivat nego standardno kmečanje .
Točenje alkohola. Je li to direkt iz Alepa pišeš?Penaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
Ubacivanje predmeta u teren
Zviždanje himnoj, što je u svakoj normalnoj državi krivično djelo.
Sad ne znam jesu gramofon koristili.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jedini koji je pusio u ovoj smijesnoj ligi kazne za tocenje alkohola je Sloboda, direktno nam sabotirali sponzora.
Zenzo je napisao/la:Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i predstavnik hrvatskog naroda u BiH dao je izjavu u vezi utakmice Široki- Sarajevo i kazne koju su zbog neprimjerenog navijanja dobili Širokobriježani nakon vanredne sjednice NSBiH.
“Ovim se očigledno zabranjuje Hrvatima u BiH sva prava. Svima smetaju hrvatske zastave i zastava HVO-a dok na utakmicama bh. klubova ljiljani i “Od Une do Drine” ne smeta nikom u savezu. Sigurno je da se radi protiv hrvatskog naroda ali tome se mora jednom stati u kraj.”- Poručio je Čović te dodao kako je kazna za NK Široki Brijeg pregruba i da s pravom svi očekuju žalbu.
Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive.
Pa sta ocekujete do mitomana Druga Covica. Do rata najveci Jugosloven, nakon rata veci Hrvat i od Ante Starcevica. Ne obazirat se na ovo **** od covjeka.
Nicija nije do zore gorjela, nece ni Druga Covica.
Zabranjeno je pravilima NFS BiH. Žao mi je jer ja volim pivu, al mojne duplih aršina.MMM je napisao/la:Točenje alkohola. Je li to direkt iz Alepa pišeš?Penaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A eto ti znas sta bi se desilo u Mostarujunuzovic000 je napisao/la:Ovo bi se isto desilo i u zapadnom Mostaru tako da...4040deuce je napisao/la:Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.nellic07 je napisao/la:Kazna mora biti adekvatna,visoka novčana i 5 utakmica bez prisustva publike.
Ispoljavanje nacionalne mržnje,kolektivno,histerično je nedopustivo.
Budu li kazne simbolične ponovit će se.
Kazna mora biti takva da u slučaju slične situacije slijede i rigoroznije mjere.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nije brate gramofon i ja sam se syebo neki danPenaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
ZZ
Ma ajde.moj uzor-S.G je napisao/la:Nije brate gramofon i ja sam se syebo neki danPenaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
ja mislim da bi i u istocnom4040deuce je napisao/la:A eto ti znas sta bi se desilo u Mostarujunuzovic000 je napisao/la:Ovo bi se isto desilo i u zapadnom Mostaru tako da...4040deuce je napisao/la: Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel on bio među glavnim u Red Army prije rata?AlemC85 je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i predstavnik hrvatskog naroda u BiH dao je izjavu u vezi utakmice Široki- Sarajevo i kazne koju su zbog neprimjerenog navijanja dobili Širokobriježani nakon vanredne sjednice NSBiH.
“Ovim se očigledno zabranjuje Hrvatima u BiH sva prava. Svima smetaju hrvatske zastave i zastava HVO-a dok na utakmicama bh. klubova ljiljani i “Od Une do Drine” ne smeta nikom u savezu. Sigurno je da se radi protiv hrvatskog naroda ali tome se mora jednom stati u kraj.”- Poručio je Čović te dodao kako je kazna za NK Široki Brijeg pregruba i da s pravom svi očekuju žalbu.
Podsjećamo, Široki Brijeg je u uzvratnoj utakmici finala kupa koje je odigrano u srijedu pobijedio Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala. Mrlju na utakmicu bacili su navijači domaće ekipe koji su prvo izviždali himnu BiH a zatim pogrdnim navijanjem i ustaškim “Za dom spremni” vrijeđali državu u kojoj žive.![]()
Pa sta ocekujete do mitomana Druga Covica. Do rata najveci Jugosloven, nakon rata veci Hrvat i od Ante Starcevica. Ne obazirat se na ovo **** od covjeka.
Nicija nije do zore gorjela, nece ni Druga Covica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ima brate kod tebe, kakav si mi danas?4040deuce je napisao/la:A to je neka vrsta humora sta li?Penaltiky je napisao/la: Svih 12 baba i sva četiri djeda bi zviždali?![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Da si načitan ka šjor Krmak i ja znao bi zašto sam to napisao za Istočni Mostar, športski selam.4040deuce je napisao/la:A to je neka vrsta humora sta li?Penaltiky je napisao/la: Svih 12 baba i sva četiri djeda bi zviždali?![]()
Dobar,tiMortemHz je napisao/la:Sta ima brate kod tebe, kakav si mi danas?4040deuce je napisao/la:A to je neka vrsta humora sta li?Penaltiky je napisao/la: Svih 12 baba i sva četiri djeda bi zviždali?![]()
Nakon teme za kup treba zakljucat i ovu. Ako se rasprava preseli na neku novu temu treba zakljucat cijeli forum. Covjek dobije osjecaj da su i jedni i drugi jedva docekali ovakvu situaciju pa da se mogu sad istresat jedni na druge. Patike na noge i trcat, a ne visak energije ulupat u tastaturu.
Sta ima moderatori da reaguju kad se dikutuje o velikom problemu koji treba drakonski kazniti. To sto se pojedini pronalazite u ovome je vasa sramota sta ste radili na tribini na utakmici kupa.
- Zeljeznicar -
Oprosti nam što osuđujemo fašizam na tlu BiH!UstanikSBII je napisao/la:Molim moderatore da pocmu brisati postove ili temu pod kljuc jel ovo zbilja ide iz krajnosti u krajnost!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Sve sto je potrebno da ne gledate vise Sirokog u Premijer ligi su 2 poraza na neutralnim terenima u zadnja 2 kola!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zna li se kad će "velikani" BiH fudbala početi plaćati dugovanja prema voljenoj državi ???
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
nikad to rade smo mali klubovijozo121 je napisao/la:Zna li se kad će "velikani" BiH fudbala početi plaćati dugovanja prema voljenoj državi ???
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
A jesi dosadan u varziju mater, dugovi ce se otplatiti nece nestati ne brini. Iz vas se sovinizam i fasizam nikad nece iskorijeniti.jozo121 je napisao/la:Zna li se kad će "velikani" BiH fudbala početi plaćati dugovanja prema voljenoj državi ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.