2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Ovdje ima ljudi koji hejtaju i Cle i GSW. U zavisnosti od toga ko izgubi zavisi protiv koga će pisati. Naravno, druge neće pohvaliti.

Zar se može Cle hejtati nakon onog što su uradili prošle sezone?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
17>5Forster je napisao/la:16>5Belmin6 je napisao/la:Normalno da cu spominjati njegovu jadnu ekipu. Zadnje cetiri sezone, a kako je krenulo i sljedecih cetiri odmah na startu zna kako mu se piše i onda pocinje srati o najvecoj organizaciji u NBA-u.
Ovdje nešto prosipate pamet i dižete tudji k.u.r.a.c. u nebesa. Svaka organizacija treba da se ogleda u San Antonio Spurse. Ekipa koja i pored povlacenja jednog Tima Duncana, padanja jednog Toni Parkera, u zadnjoj sezoni u karijeri jednog Manu Ginobiliija bude koliko-toliko konkurentna ekipi koja ima najbolji omjer u HISTORIJI. Plus na sve to doda top3 igraca lige. I na to sve povrijediš nam najboljeg igraca i onda neko prozivanje momka.
Prvo malo metlu u svojoj avliji, pa gledaj dalje.
Što se mene tice, Amin da im povrijede ako je ikako moguce pola rostera u sljedecoj utakmici.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dragi Spursi, kako je liga trebala sankcionisat Zazu i GSW da bi vi ostali zadovoljni?
Walk on, with hope in your hearts.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa prijatelju to je ono sto mene i nervira ovdje,pa cesto reagujem kako reagujem.Ispada da su samo CLE(mada njihovi poklonici nisu toliko nametljivi) i GS bitni, a ostalo nista ne valja i nebitno je.Sve kontra toga je smijesno i predmet je ismijavanja.I sam si svjedok da se evo BOS ismijava zbog losih nastupa,a niko da napise da ljudi rade fantastican posao.Ekipa je relativno mlada,napreduje,a vec su u ECFu gdje ti mladi igraci sticu neprocjenjivo iskustvo,dok stizu top lottery pikovi!Ok,ne mogu preko Jamesa ove godine,ali da bi nekog dobio u buducnosti,moraa ga "osjetiti" u POu,nauciti iz toga itd.TheChief je napisao/la:Ovdje ima ljudi koji hejtaju i Cle i GSW. U zavisnosti od toga ko izgubi zavisi protiv koga će pisati. Naravno, druge neće pohvaliti.![]()
![]()
Ovdje mnogi ne kontaju da se nijedna ekipa ne moze tek tako pojaviti u NBAu i pomeati sve.Proces je stvoriti sampionsku ekipu i zato je svaki korak bitan,a posebno kad se dodje do konferencijskog ili ovog velikog finala.
@Forster Taj broj 16 bi mozda i priznavao puno da je SA u ligi isti broj godina kao i LAL ili BOS.Posto nije,sasvim.je logicno da neko ima vise titula od nekog tima koji se nije ni takmicio.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 21 maj 2017, 23:51, ukupno mijenjano 4 puta.
Ma šta oni znaju šta je proces ili STVORITI ekipu ?
To je pojam za 90% forumaša ovog pdfa.
To je pojam za 90% forumaša ovog pdfa.
pa GSW je trenutno najsvjetliji primjer tog stvaranja ekipe tog procesa pa po njima pljujete nevjerovatno
a ljudi su organizacija no.1, organizacija za primjer sta su uspjeli i treba im se cestitati jer sve su odradili fantasticno od draftova, do trenera i hiljadu drugih stvari, i na kraju slag na tortu je bio potpis KD-a, znaci nema greske sto se tice organizacije
jednostavno primjer procesa, primjer stvaranja ekipe
a ljudi su organizacija no.1, organizacija za primjer sta su uspjeli i treba im se cestitati jer sve su odradili fantasticno od draftova, do trenera i hiljadu drugih stvari, i na kraju slag na tortu je bio potpis KD-a, znaci nema greske sto se tice organizacije
Proces je kada trener Spursa sa svojim igračima krije karte kako ih ne bi vidjele druge ekipe. To traje veoma dug period i to samo mogu neke ekipe kao što je "najveća" organizacija u ligi. Ostali su amateri u poređenju sa njima. Ja se iskreno nadam da će i u narednim sezonama nastaviti kriti te karte.Quinlan je napisao/la:pa GSW je trenutno najsvjetliji primjer tog stvaranja ekipe tog procesa pa po njima pljujete nevjerovatno
Najviše se pljuje zbog vas, ne zbog organizacije.
A taj potpis KDa im je omogucila liga i niko više. Vidjet cemo kako ce ici dalje kad im zvijezde izadju iz svog primea.
A taj potpis KDa im je omogucila liga i niko više. Vidjet cemo kako ce ici dalje kad im zvijezde izadju iz svog primea.
pa vidjeti cemo to je tek pred nama, ali cuj liga im omogucila, uredu poklopile se tako stvari, ali taj rast capa im je najvise udruzenje igraca omogucili tj. omogucili sebi vece plate u konacnici i veci salary cap svim ekipama, da su tu imali srecu da im se poklopi to je istina, ali kako su sve uradili to im dodje kao nagrada za fantastican posao
i da ta prica pljuje se radi par ss.ba forumasa je glupost, pa onda bi SAS trebali svi pljuvat 24/7 jer imaju najsubjektivnije navijace daleko na famoznom ss.ba forumu
i da ta prica pljuje se radi par ss.ba forumasa je glupost, pa onda bi SAS trebali svi pljuvat 24/7 jer imaju najsubjektivnije navijace daleko na famoznom ss.ba forumu
Ništa, kad im zvijezde izađu iz primea, vi otkrijte tajne karte.Belmin6 je napisao/la:Najviše se pljuje zbog vas, ne zbog organizacije.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Znaci za nekih 6-7 godina jer igraci obicno vrhunski igraju do 35. godine.Forster je napisao/la:Ništa, kad im zvijezde izađu iz primea, vi otkrijte tajne karte.Belmin6 je napisao/la:Najviše se pljuje zbog vas, ne zbog organizacije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A ko tacno pljuje po organizaciji GSa i nacinu na koji je tim stvoren?Volio bih da se nadju takvi postovi.
Ja nemam nista protiv njih,osim takmicarskog duha da ih moja ekipa dobije....
Ja nemam nista protiv njih,osim takmicarskog duha da ih moja ekipa dobije....
A jest se Love uzdigao, valjda je svjestan da mu valja Greenu na megdan uskoro. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- PaskalHens
- Kontakt:
Love je brutalan, ne samo večeras. Al' večeras ih trpa samo iz jedne situacije; tricom i Seltiksi opet ništa ne brane opet udvajaju Irvinga na piku 
Viva la France, as they say in Rome.
Mene i raduje sto je on raspolozen i sto igra u velikoj formi. Taman da vidimo pravi okrsaj u finalu, samo se nadam da ce svi doci zdravi. Valjda ovi pojedini ljigavci iz Spursa ne urade neku glupost u cetvrtoj utakmici, mada me nista ne bi iznenadilo.PaskalHens je napisao/la:Love je brutalan, ne samo večeras. Al' večeras ih trpa samo iz jedne situacije; tricom i Seltiksi opet ništa ne brane opet udvajaju Irvinga na piku
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- PaskalHens
- Kontakt:
Spusti Boston razliku ispod 10 nakon tri tekme 
Viva la France, as they say in Rome.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao Horforda i defanzivnog skoka kad se lomi tekma. 
- PaskalHens
- Kontakt:
- PaskalHens
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.