Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

17>5Forster je napisao/la:16>5Belmin6 je napisao/la:Normalno da cu spominjati njegovu jadnu ekipu. Zadnje cetiri sezone, a kako je krenulo i sljedecih cetiri odmah na startu zna kako mu se piše i onda pocinje srati o najvecoj organizaciji u NBA-u.
Ovdje nešto prosipate pamet i dižete tudji k.u.r.a.c. u nebesa. Svaka organizacija treba da se ogleda u San Antonio Spurse. Ekipa koja i pored povlacenja jednog Tima Duncana, padanja jednog Toni Parkera, u zadnjoj sezoni u karijeri jednog Manu Ginobiliija bude koliko-toliko konkurentna ekipi koja ima najbolji omjer u HISTORIJI. Plus na sve to doda top3 igraca lige. I na to sve povrijediš nam najboljeg igraca i onda neko prozivanje momka.
Prvo malo metlu u svojoj avliji, pa gledaj dalje.
Što se mene tice, Amin da im povrijede ako je ikako moguce pola rostera u sljedecoj utakmici.

Pa prijatelju to je ono sto mene i nervira ovdje,pa cesto reagujem kako reagujem.Ispada da su samo CLE(mada njihovi poklonici nisu toliko nametljivi) i GS bitni, a ostalo nista ne valja i nebitno je.Sve kontra toga je smijesno i predmet je ismijavanja.I sam si svjedok da se evo BOS ismijava zbog losih nastupa,a niko da napise da ljudi rade fantastican posao.Ekipa je relativno mlada,napreduje,a vec su u ECFu gdje ti mladi igraci sticu neprocjenjivo iskustvo,dok stizu top lottery pikovi!Ok,ne mogu preko Jamesa ove godine,ali da bi nekog dobio u buducnosti,moraa ga "osjetiti" u POu,nauciti iz toga itd.TheChief je napisao/la:Ovdje ima ljudi koji hejtaju i Cle i GSW. U zavisnosti od toga ko izgubi zavisi protiv koga će pisati. Naravno, druge neće pohvaliti.

SA je igrao ABA ligu i tamo ima titulu isto,a od ulaska u NBA je ekipa sa najboljim rekordom i jedini tim koji ima pozitivan omjer protiv svih ostalih 29 ekipa,pa ti vidi...
  SA je igrao ABA ligu i tamo ima titulu isto,a od ulaska u NBA je ekipa sa najboljim rekordom i jedini tim koji ima pozitivan omjer protiv svih ostalih 29 ekipa,pa ti vidi...

Proces je kada trener Spursa sa svojim igračima krije karte kako ih ne bi vidjele druge ekipe. To traje veoma dug period i to samo mogu neke ekipe kao što je "najveća" organizacija u ligi. Ostali su amateri u poređenju sa njima. Ja se iskreno nadam da će i u narednim sezonama nastaviti kriti te karte.Quinlan je napisao/la:pa GSW je trenutno najsvjetliji primjer tog stvaranja ekipe tog procesa pa po njima pljujete nevjerovatno
a ljudi su organizacija no.1, organizacija za primjer sta su uspjeli i treba im se cestitati jer sve su odradili fantasticno od draftova, do trenera i hiljadu drugih stvari, i na kraju slag na tortu je bio potpis KD-a, znaci nema greske sto se tice organizacije
jednostavno primjer procesa, primjer stvaranja ekipe

Ništa, kad im zvijezde izađu iz primea, vi otkrijte tajne karte.Belmin6 je napisao/la:Najviše se pljuje zbog vas, ne zbog organizacije.
A taj potpis KDa im je omogucila liga i niko više. Vidjet cemo kako ce ici dalje kad im zvijezde izadju iz svog primea.
Znaci za nekih 6-7 godina jer igraci obicno vrhunski igraju do 35. godine.Forster je napisao/la:Ništa, kad im zvijezde izađu iz primea, vi otkrijte tajne karte.Belmin6 je napisao/la:Najviše se pljuje zbog vas, ne zbog organizacije.
A taj potpis KDa im je omogucila liga i niko više. Vidjet cemo kako ce ici dalje kad im zvijezde izadju iz svog primea.

Mene i raduje sto je on raspolozen i sto igra u velikoj formi. Taman da vidimo pravi okrsaj u finalu, samo se nadam da ce svi doci zdravi. Valjda ovi pojedini ljigavci iz Spursa ne urade neku glupost u cetvrtoj utakmici, mada me nista ne bi iznenadilo.PaskalHens je napisao/la:Love je brutalan, ne samo večeras. Al' večeras ih trpa samo iz jedne situacije; tricom i Seltiksi opet ništa ne brane opet udvajaju Irvinga na piku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.