ima sve svoje zasto i kako. Moje dakle moje licno misljenje da igraci koji dolaze u klub danas su oni koji donose pobjede ili poraze. Nesto nije bilo uredu proslu polusezonu i to je manje vise svima jasno ali pitanje je sta je to? Trener po mom misljenju nije bijo na nivou. imajuci igrace koje je imao trebao je rotirati ekipu u kupu i u ligi. Jahic mozda nije bijo upravu ali ga je trebao imati u trenaznom procesu jer i bekric nije bijo istoga misljenja kao trener pa je odradio krajnje profesionalno i bijo na raspolaganju kluba do kraja. Mi moramo shvatiti da nismo barca ili real koji na klupi imaju sve vrhunske igrace pa ces se ti tako lahko igraca da rjesavas. Sa druge strane igraci pojedini su zatajili mozda je to bijo kontra udarac na neke trenerove odluke koje nisu bile prihvacene od igraca pa su mu na ovaj nacit vratili udarac ali na stetu kluba jer smo ostali bez titule.Neandertalac je napisao/la:Kada shvatimo da nije do igrača, bit če nam lakše. Treba znati...
Kada pogledamo kada smo osvajali trofeje vidimo da je to bijo period kada su hajmo reci zeljina djeca koja su sazrjela u iskusne igrace branila boje kluba zajedno sa Amarom Osimom. Kako nam u klub dolaze POLU i PROSJECNI igraci koje mi vracamo u zivot oni nam se smiju kada odu i boli ih dali su sta osvojili ili ne. Nema titule dok se nepoderu guzovi od klizecih startova, modrica i proljevenog znoja.