FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 18 jun 2017, 11:19

Jesu sami ti igrači došli u klub ili ih je neko pratio, selektovao, doveo? Jesu li nam ti igrači trebali, po pozicijama, igrački, karakterom, iskustvom? Je li neko trenirao sa njima, znao o njima sve do u detalje, kapacitete, slabosti, prednosti, psihofizičke sposobnosti?

Loše igre su samo posljedica lošeg rada. Vrlo jednostavno.

A možemo reći i da su forumaši krivi :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jun 2017, 11:25

Usudio bi se reci da mi nemamo toliki problem sa kvalitetom igraca vec sa njihovom zeljom i voljom. Jedan Blagojevic koji je bio ponajbolji nas igrac sad meda ne moze. Rekao bi covjek ni u kantonalnoj ligi ne moze igrati,a mi bili presretni kad je potpisao novi ugovor. Naravno ima tu igraca koji stvarno nemaju neki kvalitet,ali je vise ovih sto znaju igrati samo kad im je cejf. Da su imali zelju protiv Krupe kao protiv Zrinjskog mi bi sad imali jednu vise titulu. A trener je posebna prica. Da ima neki autoritet ne bi dozvoljavao da ga redom blate Jahic,Krizman,Lendric i Bekric i to javno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 18 jun 2017, 11:28

Neandertalac je napisao/la:Kada shvatimo da nije do igrača, bit če nam lakše. Treba znati...
ima sve svoje zasto i kako. Moje dakle moje licno misljenje da igraci koji dolaze u klub danas su oni koji donose pobjede ili poraze. Nesto nije bilo uredu proslu polusezonu i to je manje vise svima jasno ali pitanje je sta je to? Trener po mom misljenju nije bijo na nivou. imajuci igrace koje je imao trebao je rotirati ekipu u kupu i u ligi. Jahic mozda nije bijo upravu ali ga je trebao imati u trenaznom procesu jer i bekric nije bijo istoga misljenja kao trener pa je odradio krajnje profesionalno i bijo na raspolaganju kluba do kraja. Mi moramo shvatiti da nismo barca ili real koji na klupi imaju sve vrhunske igrace pa ces se ti tako lahko igraca da rjesavas. Sa druge strane igraci pojedini su zatajili mozda je to bijo kontra udarac na neke trenerove odluke koje nisu bile prihvacene od igraca pa su mu na ovaj nacit vratili udarac ali na stetu kluba jer smo ostali bez titule.
Kada pogledamo kada smo osvajali trofeje vidimo da je to bijo period kada su hajmo reci zeljina djeca koja su sazrjela u iskusne igrace branila boje kluba zajedno sa Amarom Osimom. Kako nam u klub dolaze POLU i PROSJECNI igraci koje mi vracamo u zivot oni nam se smiju kada odu i boli ih dali su sta osvojili ili ne. Nema titule dok se nepoderu guzovi od klizecih startova, modrica i proljevenog znoja.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 18 jun 2017, 12:00

Virtu4l je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Nakon danasnjeg dana sve mi se zgadilo. Prvo predsjednik kluba kaze da su zadnje titule bile skupe za klub. Ako jesu neka su bar su titule, a neka kaze koliko je skupo bilo dovodjenje 100 igraca za 3 godine i ne osvojene titule. Onda isti kaze da klub nije duzan Amaru nista jer nema dokumentacije..
Stvarno ružno zvuči kad se izvuče iz konteksta kako si ti izvukao.

Čuj, predsjednik rekao da nismo dužni Amaru jer nema dokumentacije :lol:

E teško nama sa vama.
I Amar Osim je kao najtrofejniji trener dio porodice. Postoje problemi iz prošlosti koji se reflektuju na sadašnju strukturu i koji se trebaju riješiti sa stvarnim sudionicima tih događanja. Konkretno, radi se o finansijskim transakcijama koje nisu dokumentovane", objasnio je predsjednik Željezničara odnos s Osimom.

Stvarno ne znam sta je tu izvuceno iz konteksta
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 18 jun 2017, 12:03

Amar je znao imati losije igrace nego sad pa uzme titulu jer je znao.

Ovi danas ne znaju. Naravno da nije do igraca nego do kvaliteta ljudi u klubu i strucnog staba.

Priceo nargilama, psihickom stanju igraca, su djecije price.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 18 jun 2017, 12:04

Ima u ovom videu par interesantnih stvari, sa ove vremenske distance gledano, pa kome nije mrsko neka odvoji dvadesetak minuta. Od najava za Istok, rezanja tokova novca, uređivanja kluba do atmosfere u svlačionici, autonomije, smjena i postavljanja.

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 18 jun 2017, 12:14

Na sta konkretno skreces paznju i videu ?

Dobro nije mozda sve islo po planu ali ruku na srce ova uprava je obavila ogroman posao, samo je sportski segment jako lose prosao.
- Zeljeznicar -

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 18 jun 2017, 12:18

Cuj SAMO sportski segment, pa Zeljo je fudbalski klub valjda je to najbitnije.

Ma nije to bitno, bitno je da je dug 4.2 mil a sad je 4,2 mil. **** titule sto ce nam to, a igra nam treba.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 18 jun 2017, 12:23

Svi su krivi, od cistacica, domara, Slavke,igraca, Cenana, Deje, Amara...Samo niko ništa ne govori protiv Misimovica, interesanto pravo..
Sta uopste igra ovaj Sinan ?

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2017, 12:28

maldini3 je napisao/la:I Amar Osim je kao najtrofejniji trener dio porodice. Postoje problemi iz prošlosti koji se reflektuju na sadašnju strukturu i koji se trebaju riješiti sa stvarnim sudionicima tih događanja. Konkretno, radi se o finansijskim transakcijama koje nisu dokumentovane", objasnio je predsjednik Željezničara odnos s Osimom.

Ne znaš?
maldini3 je napisao/la:Onda isti kaze da klub nije duzan Amaru nista jer nema dokumentacije..
Gdje je napisano da klub nije dužan Amaru? Gdje je to Vukotić izjavio? Nije nigdje naravno, nego si ti izvukao iz konteksta.

Ne shvatam zašto se tako ponašate, koji su vam razlozi ili motivi i žao mi je što kao većina nas ne uživate u radu ove Uprave, već rovarite i potkopavate sve dobro što su uradili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 18 jun 2017, 12:30

TheTruth34 je napisao/la:Svi su krivi, od cistacica, domara, Slavke,igraca, Cenana, Deje, Amara...Samo niko ništa ne govori protiv Misimovica, interesanto pravo..
Sta uopste igra ovaj Sinan ?

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Poluspic, ali moze igrati krilo, veznog, univerzalac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 18 jun 2017, 12:56

Zenzo je napisao/la:Na sta konkretno skreces paznju i videu ?

Dobro nije mozda sve islo po planu ali ruku na srce ova uprava je obavila ogroman posao, samo je sportski segment jako lose prosao.
Na sve.

UPRAVA NAPOLJE!

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 18 jun 2017, 12:57

Ja mislim da je najveci krivac za sve Muftic violina. Njega kad su otjerali sve je krenulo na bolje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jun 2017, 13:01

Ramovic
Radinovic Blagojevic

Nesto ovako ocekujem naredne sezone. Kad bi Ugljesa pokazao sta zna bio bi najvece pojacanje jer najbolji veznjak u nasoj ekipi. Valjda mu Slavko pruzi priliku jer zbog svoje tvrdoglavosti i guranja 12-13 istih igraca Ugljesa i drugi nisu mogli pokazati da su mozda bolji od onih ubleha u prvih 11.

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 18 jun 2017, 13:04

Ugljesa najboljo vezni u nasoj ekipi. Koji si ti car hahahaahah. :thumbup:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 18 jun 2017, 13:04

Buffon1 je napisao/la:Ugljesa najboljo vezni u nasoj ekipi. Koji si ti car hahahaahah. [emoji106]
A da mozda nije Markovic najbolji ili Dino ?

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 18 jun 2017, 13:07

Virtu4l je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:I Amar Osim je kao najtrofejniji trener dio porodice. Postoje problemi iz prošlosti koji se reflektuju na sadašnju strukturu i koji se trebaju riješiti sa stvarnim sudionicima tih događanja. Konkretno, radi se o finansijskim transakcijama koje nisu dokumentovane", objasnio je predsjednik Željezničara odnos s Osimom.

Ne znaš?
maldini3 je napisao/la:Onda isti kaze da klub nije duzan Amaru nista jer nema dokumentacije..
Gdje je napisano da klub nije dužan Amaru? Gdje je to Vukotić izjavio? Nije nigdje naravno, nego si ti izvukao iz konteksta.

Ne shvatam zašto se tako ponašate, koji su vam razlozi ili motivi i žao mi je što kao većina nas ne uživate u radu ove Uprave, već rovarite i potkopavate sve dobro što su uradili.
Dobro eto pogrijesio sam izvuko iz konteksta. Samo ako si vec duzan nekom nesto red je i da mu to vratis a ne da mu posaljes dviije tuzbe na vrata.
A sto se tice rada uprave za mene je Zeljo fudbalski klub i mene zanima samo rezultat. Ova uprava vec dvije sezone nema rezultat i ja ne mogu uzivati u njihovom radu. Za dvije sezone su promjenili 5 trenera i doveli ko zna koliko igraca i nisu uradili nista. To nije slucajnost to je neznanje. Hvala im za sve dobre stvari koje su napravili a ima ih puno al bez rezultata nema uzivanja
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 18 jun 2017, 13:09

Zeljo je fudbalski klub i on kao takav mora imati rezultat, kao sto mora funkcionisati i biti organizovan onako kako je sada. MORA !
Da ne bi sutra opet pokucali na vrata ljudi sa aktovkama i izasli nasmijanih lica. Kao sada u Celiku ili kao sto ce se desiti u Slobodi.
Životni saputnik! 1921

Buffon1

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buffon1 » 18 jun 2017, 13:10

LjoZee je napisao/la:
Buffon1 je napisao/la:Ugljesa najboljo vezni u nasoj ekipi. Koji si ti car hahahaahah. [emoji106]
A da mozda nije Markovic najbolji ili Dino ?
Najbolji vezni je Blagojevic koji da ima s kim da igra bio vrh vezni ove lige. Posto igra s Markovicima, Ugljesama, i ostalim polu amaterima rezultat na terenu ne bude jes jednako njegovom kvalitetu. Kakav crni Ugljesa ostao samo jer nemaju vise obraza dovoditi, tjerati igrace. Pa nek se nadje onako.

enizeden
Kontakt:

Post Postao/la enizeden » 18 jun 2017, 13:18

Ne razumijem zasto ovoliko nezadovoljstvo vlada na ovom forumu, i sta god da se uradi to nama ne valja, sto ste klasicne bosnje, ljudi rade najbolje sto mogu, igraci su takvi kakvi jesu, jedan jedini bod smo imali zaostatka za prvim a Slavko je u ligi imao 2 poraza i to oba na gostujucem terenu, sarajevo i zrinja. Pa sta je tu tako lose? Jesmo li mi to velesila da se prosetamo ligom ili sarajevo kako je najavljivalo nekad haranje prvenstvom. Smanjite pametovanje i ko treba otici, ko treba doci, ko treba igrati, ima neko ko je obrazovaniji od nas i zeli da to izgleda najbolje sto moze. Tom Slavku je isto u interesu postaviti najbolje sto moze i ostati dugo u velikom klubu i sa dobrim primanjima. Uprava isto zeli da odrzi jednog trenera dugo, da se ispostuju rezultati, da se vidi napredak. Cenanu je isto interes ostvariti sto bolje kontakte sa igracima jer ce se duze zadrzati na dobroj poziciji sa dobrom platom. Kakve vi zavjere pricate. Sjedimo na laptopu i nesto pametujemo. Mi trebamo na tribini ponosno stajati i sta god da bude biti uz klub, i njima je u cilju titula ili liga prvaka, nije samo nama. ... Dugo sam na ovome forumu iskljucivo da citam desavanja, volio bih da i ostali budu privrzeniji nasem jedinom klubu, da podrzimo ovo sve i svaku utakmicu redovno dolazimo i navijamo srcem, bice aBd vremenom sve bolje ali trebamo puniti tribine i navijati, samo tako pomazemo klubu. VOLIM TE ZELJO.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], tiagofaria25 i 43 gosta.