Loše igre su samo posljedica lošeg rada. Vrlo jednostavno.
A možemo reći i da su forumaši krivi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ima sve svoje zasto i kako. Moje dakle moje licno misljenje da igraci koji dolaze u klub danas su oni koji donose pobjede ili poraze. Nesto nije bilo uredu proslu polusezonu i to je manje vise svima jasno ali pitanje je sta je to? Trener po mom misljenju nije bijo na nivou. imajuci igrace koje je imao trebao je rotirati ekipu u kupu i u ligi. Jahic mozda nije bijo upravu ali ga je trebao imati u trenaznom procesu jer i bekric nije bijo istoga misljenja kao trener pa je odradio krajnje profesionalno i bijo na raspolaganju kluba do kraja. Mi moramo shvatiti da nismo barca ili real koji na klupi imaju sve vrhunske igrace pa ces se ti tako lahko igraca da rjesavas. Sa druge strane igraci pojedini su zatajili mozda je to bijo kontra udarac na neke trenerove odluke koje nisu bile prihvacene od igraca pa su mu na ovaj nacit vratili udarac ali na stetu kluba jer smo ostali bez titule.Neandertalac je napisao/la:Kada shvatimo da nije do igrača, bit če nam lakše. Treba znati...
I Amar Osim je kao najtrofejniji trener dio porodice. Postoje problemi iz prošlosti koji se reflektuju na sadašnju strukturu i koji se trebaju riješiti sa stvarnim sudionicima tih događanja. Konkretno, radi se o finansijskim transakcijama koje nisu dokumentovane", objasnio je predsjednik Željezničara odnos s Osimom.Virtu4l je napisao/la:Stvarno ružno zvuči kad se izvuče iz konteksta kako si ti izvukao.maldini3 je napisao/la:Nakon danasnjeg dana sve mi se zgadilo. Prvo predsjednik kluba kaze da su zadnje titule bile skupe za klub. Ako jesu neka su bar su titule, a neka kaze koliko je skupo bilo dovodjenje 100 igraca za 3 godine i ne osvojene titule. Onda isti kaze da klub nije duzan Amaru nista jer nema dokumentacije..
Čuj, predsjednik rekao da nismo dužni Amaru jer nema dokumentacije![]()
E teško nama sa vama.
Ne znaš?maldini3 je napisao/la:I Amar Osim je kao najtrofejniji trener dio porodice. Postoje problemi iz prošlosti koji se reflektuju na sadašnju strukturu i koji se trebaju riješiti sa stvarnim sudionicima tih događanja. Konkretno, radi se o finansijskim transakcijama koje nisu dokumentovane", objasnio je predsjednik Željezničara odnos s Osimom.
Stvarno ne znam sta je tu izvuceno iz konteksta
Gdje je napisano da klub nije dužan Amaru? Gdje je to Vukotić izjavio? Nije nigdje naravno, nego si ti izvukao iz konteksta.maldini3 je napisao/la:Onda isti kaze da klub nije duzan Amaru nista jer nema dokumentacije..
Poluspic, ali moze igrati krilo, veznog, univerzalac.TheTruth34 je napisao/la:Svi su krivi, od cistacica, domara, Slavke,igraca, Cenana, Deje, Amara...Samo niko ništa ne govori protiv Misimovica, interesanto pravo..
Sta uopste igra ovaj Sinan ?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Na sve.Zenzo je napisao/la:Na sta konkretno skreces paznju i videu ?
Dobro nije mozda sve islo po planu ali ruku na srce ova uprava je obavila ogroman posao, samo je sportski segment jako lose prosao.
A da mozda nije Markovic najbolji ili Dino ?Buffon1 je napisao/la:Ugljesa najboljo vezni u nasoj ekipi. Koji si ti car hahahaahah. [emoji106]
Dobro eto pogrijesio sam izvuko iz konteksta. Samo ako si vec duzan nekom nesto red je i da mu to vratis a ne da mu posaljes dviije tuzbe na vrata.Virtu4l je napisao/la:Ne znaš?maldini3 je napisao/la:I Amar Osim je kao najtrofejniji trener dio porodice. Postoje problemi iz prošlosti koji se reflektuju na sadašnju strukturu i koji se trebaju riješiti sa stvarnim sudionicima tih događanja. Konkretno, radi se o finansijskim transakcijama koje nisu dokumentovane", objasnio je predsjednik Željezničara odnos s Osimom.
Stvarno ne znam sta je tu izvuceno iz konteksta
Gdje je napisano da klub nije dužan Amaru? Gdje je to Vukotić izjavio? Nije nigdje naravno, nego si ti izvukao iz konteksta.maldini3 je napisao/la:Onda isti kaze da klub nije duzan Amaru nista jer nema dokumentacije..
Ne shvatam zašto se tako ponašate, koji su vam razlozi ili motivi i žao mi je što kao većina nas ne uživate u radu ove Uprave, već rovarite i potkopavate sve dobro što su uradili.
Najbolji vezni je Blagojevic koji da ima s kim da igra bio vrh vezni ove lige. Posto igra s Markovicima, Ugljesama, i ostalim polu amaterima rezultat na terenu ne bude jes jednako njegovom kvalitetu. Kakav crni Ugljesa ostao samo jer nemaju vise obraza dovoditi, tjerati igrace. Pa nek se nadje onako.LjoZee je napisao/la:A da mozda nije Markovic najbolji ili Dino ?Buffon1 je napisao/la:Ugljesa najboljo vezni u nasoj ekipi. Koji si ti car hahahaahah. [emoji106]