FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 jun 2017, 12:14

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ko je jos bio s nama u nosiocima u onoj grupi?
AEL Limassol (CYP) 8.210
Crvena zvezda (SRB) 7.325
Osijek (CRO) 5.550
Željezničar (BIH) 4.800
Rabotnicki (MKD) 3.875
Radovanje igraca Zete je bilo zbog toga sto su izbjegli Kipar i Zvezdu, a dobili kultni ex-yu klub (kako nam opisuju mediji u Crnoj Gori :mrgreen: )

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 20 jun 2017, 12:15

Koliko se ovi raduju na snimku, kao da znaju da nam je moral na "visini" :)
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2017, 12:19

Radovali bi se koga kod da su izvukli, za njih je ovo velika stvar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2017, 12:19

Što se "gosti" registruju. :lol:

Virtu štanca profile :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 jun 2017, 12:23

Virtu4l je napisao/la:Radovali bi se koga kod da su izvukli, za njih je ovo velika stvar.
Ma, da. Vidi se da su djeca ustvari. Mislim, na stranu realna jacina ekipa, ipak idu goste ekipi koja ima 10 puta vecu prosjecnu posjetu na stadionu. Deset puta! To bi bilo isto kad bi mi isli ekipi koja ima 70 000 ljudi na stadionu svaku tekmu.

Refferals
Kontakt:

Post Postao/la Refferals » 20 jun 2017, 12:39

Kompromis je napisao/la:Od sve djece koja se vrte u i oko prvog tima kemo je najgori... a izgleda da će biti najvise forsiran... malog zeru ce klupirati a mnogo je veci talenat od keme iako normalno ne igraju na istoj poziciji...
Ako ćemo iskreno nama treba jos jedan stoper kvalitete graovca... za neke iole ozbiljnije domete... kemo i dzindo nek budu rezerve, a knjizevnika poslati u 3 lijepe materine... mada se ne bi iznenadio da mu nadju neku poziciju u upravi nakon završetka karijere...
Na osnovu cega je Kemo najgori od sve nase djece? :eh:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 20 jun 2017, 12:48

SlevinKelevra je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Radovali bi se koga kod da su izvukli, za njih je ovo velika stvar.
Ma, da. Vidi se da su djeca ustvari. Mislim, na stranu realna jacina ekipa, ipak idu goste ekipi koja ima 10 puta vecu prosjecnu posjetu na stadionu. Deset puta! To bi bilo isto kad bi mi isli ekipi koja ima 70 000 ljudi na stadionu svaku tekmu.
To je nasa najveca prednost i treba svim silama da vec u prvoj utakmici rjesimo pitanje prolaza u drugu predkolo.
- Zeljeznicar -

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 20 jun 2017, 13:01

Refferals je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Od sve djece koja se vrte u i oko prvog tima kemo je najgori... a izgleda da će biti najvise forsiran... malog zeru ce klupirati a mnogo je veci talenat od keme iako normalno ne igraju na istoj poziciji...
Ako ćemo iskreno nama treba jos jedan stoper kvalitete graovca... za neke iole ozbiljnije domete... kemo i dzindo nek budu rezerve, a knjizevnika poslati u 3 lijepe materine... mada se ne bi iznenadio da mu nadju neku poziciju u upravi nakon završetka karijere...
Najmanje ima kvaliteta, i najnetalentovaniji je od svih... dosta grijesi cak i u osnovnim segmentima igre poput dodavanja i sl, ali cak i kao takvog bi ga 100x prije ostavio nego knjizevnika, pa cak i u prvih 11 ako ne dodje vise nijedan stoper...

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jun 2017, 13:08

Ermin Zec?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 20 jun 2017, 13:12

Kakav Ermin Zec, ljudi ga vidjeli na onom sažetku i odmha dolazi, mislim da bi to bila nebuloza, ali isto tako čisto sumnjam da bi dosao kod nas. Jako dobru sezonu je imao u turskoj.

gotal vjerovatno sutra potpisuje i jos lijevi bek da dodje i sad za sad je to ok odrađeno. Možda jos do kraja prelaznog vidjeti eventualno stopersku poziciju i ako ima neki vezni dobar sredisnji i sasvim korektna ekipa
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2017, 13:13

Zeljo92 je napisao/la:Ermin Zec?
Ne mozes njega platiti, ne znam uopste ko ga i spomenu.

Aco je dobar sa njim, valjda nam moze reci nesto vise.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Refferals
Kontakt:

Post Postao/la Refferals » 20 jun 2017, 13:14

Kompromis je napisao/la:
Refferals je napisao/la:
Najmanje ima kvaliteta, i najnetalentovaniji je od svih... dosta grijesi cak i u osnovnim segmentima igre poput dodavanja i sl, ali cak i kao takvog bi ga 100x prije ostavio nego knjizevnika, pa cak i u prvih 11 ako ne dodje vise nijedan stoper...
Naravno, posteno, imas svoje misljenje i stav. Ali zar zaista mislis, da je momak koji je toliko netalentovan, bio u gotovo svim omladinskim selekcijama Zelje kapiten, da bi prosao sve reprezentativne selekcije? Ipak, tu opet rade neka trenerska imena, kakva god ona bila. I onako, iskreno, da kazes, koliko si puta gledao njegove nastupe?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2017, 13:15

Ma dosao lik zbog Asima. Pregledao trening i to je to.

Hoce li biti kakav vezni igrac ? Imamo tu kvalitet,ali ni jedan ni drugi nisu dobro sa glavom pa i ne znas kako ce odigrati. Bek,vezni i stoper,a Knjizevnik u penziju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 20 jun 2017, 13:23

Refferals je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:
Refferals je napisao/la:
Naravno, posteno, imas svoje misljenje i stav. Ali zar zaista mislis, da je momak koji je toliko netalentovan, bio u gotovo svim omladinskim selekcijama Zelje kapiten, da bi prosao sve reprezentativne selekcije? Ipak, tu opet rade neka trenerska imena, kakva god ona bila. I onako, iskreno, da kazes, koliko si puta gledao njegove nastupe?
Iznenadio bi se koliko sam ga cesto gledao u omladinskom pogonu.... jer zivim dosta blizu stadiona.... i iskreno govoreci on je bio u toj generaciji tek 4 igraca po vaznosti iza gojaka, cutahije i hadziahmetovica... i u reprezentativnim selekcijama je bio dosta los, pogotovo zadnji ciklus juniorski gdje je bio stoper sa onim iz njemacke, ne mogu se sad sjetiti imena... ubjedljivo najlosije karike tima su bila njih dvojica...
U prvom timu istina i nije dobio neku aman zaman sansu... pa bi volio da mu daju sansu, mada kad god sam ga gledao poprilicno lose postavljanje, uz normalno ne veliku brzinu za stopere te konstitucije i visine, sto je i logicno.... ali su mu osnovni segmenti igre sa loptom i dodavanje bas losi...
ali ispred knjizevnika treba igrati sigurno jer je barem ako nista nase dijete od najmladjih dana.... i ne misli lose klubu.... a sigurno nece losije ni odigrati...

Mislim ovo je samo moje misljenje, ne mora se neko slagati sa njim....

Refferals
Kontakt:

Post Postao/la Refferals » 20 jun 2017, 13:37

Kompromis je napisao/la: Iznenadio bi se koliko sam ga cesto gledao u omladinskom pogonu.... jer zivim dosta blizu stadiona.... i iskreno govoreci on je bio u toj generaciji tek 4 igraca po vaznosti iza gojaka, cutahije i hadziahmetovica... i u reprezentativnim selekcijama je bio dosta los, pogotovo zadnji ciklus juniorski gdje je bio stoper sa onim iz njemacke, ne mogu se sad sjetiti imena... ubjedljivo najlosije karike tima su bila njih dvojica...
U prvom timu istina i nije dobio neku aman zaman sansu... pa bi volio da mu daju sansu, mada kad god sam ga gledao poprilicno lose postavljanje, uz normalno ne veliku brzinu za stopere te konstitucije i visine, sto je i logicno.... ali su mu osnovni segmenti igre sa loptom i dodavanje bas losi...
ali ispred knjizevnika treba igrati sigurno jer je barem ako nista nase dijete od najmladjih dana.... i ne misli lose klubu.... a sigurno nece losije ni odigrati...

Mislim ovo je samo moje misljenje, ne mora se neko slagati sa njim....
Svakako. Ali priroda stvari i igracke pozicije, diktira mnoge ostale stvari. Logicno je da ce se uvijek cijeniti i uvazavati vise centarfor i vezni igrac, negoli neko iz odbrane, takva je filozofija i percepcija fudbala. Arman Corovic se zvao taj drugi centarhalf, i da, slazem se imali su dosta losu utakmicu protiv Skotske, na elitnim kvalifikacijama, ali sve ostale, ukljucujuci i to razigravanje, a i poslije toga Azerbejdzan, Kemo je bio jedan od boljih na terenu. Da ne spominjem Salzburg, gdje je za moj okus, odigrao i vise nego dobro, postavljanje, dubinske lopte, vodjenje ekipe. Postujem, ali ne mogu se sloziti, pricati o nepoznavanju bazicnih centarhalfovskih radnji a toliko i toga proci, a i na kraju dva ugovora sa Zeljom, suska se i o trecem, jednostavno nije za moju percepciju. Ali opet, sanse su 50-50. Svako dobro!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 jun 2017, 13:42

Zeljo92 je napisao/la:Ermin Zec?
Biće, kad ga mognemo platiti kao Turci, do tad će nam dolaziti gledati pripreme zbog buraza :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 20 jun 2017, 13:47

Vozdra raja,

Mene interesuje informacija u vezi Mire i koliko je istina da ako ne ode vani da ide u Zrinjski.Koliko su mu to ponudili da mi nismo mogli produziti sa njim.Zar je taj Zrinjski toliko mocan finansijski?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jun 2017, 13:49

AldinCenan je napisao/la:Pozdrav momci, dugo pratim ovaj forum pa se u konačnici odlučih registrirati.
Nadam se da ćemo razmjenjivati konstruktivna mišljenja!
nick nije primjeren i ide pod "lažno predstavljanje".
Registruj drugi nick ukoliko želiš pisati na našem forumu.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 jun 2017, 13:55

zastavnik22 je napisao/la:Vozdra raja,

Mene interesuje informacija u vezi Mire i koliko je istina da ako ne ode vani da ide u Zrinjski.Koliko su mu to ponudili da mi nismo mogli produziti sa njim.Zar je taj Zrinjski toliko mocan finansijski?
Navodno imaju usmeni dogovor. A nisu toliko mocni, nego ne placaju sve legalnim putem. Recimo na iznos od 100 000 placa se jos 70 000 poreza. I to skupa izadje 170 000. Dok ovi potpisuju ugovor lupam da plata bude milja i plate 700KM poreza na to, a ostatak love ide ispod stola ( nelegalno ). Nas je.be sto smo jedini posten klub u drzavi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 jun 2017, 13:58

admin je napisao/la:
AldinCenan je napisao/la:Pozdrav momci, dugo pratim ovaj forum pa se u konačnici odlučih registrirati.
Nadam se da ćemo razmjenjivati konstruktivna mišljenja!
nick nije primjeren i ide pod "lažno predstavljanje".
Registruj drugi nick ukoliko želiš pisati na našem forumu.
a sta ako se lik fakat zove Aldin Cenan?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.