FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2017, 14:04

admin je napisao/la:
AldinCenan je napisao/la:Pozdrav momci, dugo pratim ovaj forum pa se u konačnici odlučih registrirati.
Nadam se da ćemo razmjenjivati konstruktivna mišljenja!
nick nije primjeren i ide pod "lažno predstavljanje".
Registruj drugi nick ukoliko želiš pisati na našem forumu.
Znači ja baš Neandertalac!?

Hvala ti Admine :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 20 jun 2017, 14:06

Neće Miro u Zrinjski, mirno spavaj pošteni narode.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jun 2017, 14:07

TMovac je napisao/la:
admin je napisao/la:
AldinCenan je napisao/la:Pozdrav momci, dugo pratim ovaj forum pa se u konačnici odlučih registrirati.
a sta ako se lik fakat zove Aldin Cenan?
onda mu nije mjesto na forumu. imaju clanovi uprave koji su zaduzeni za to i sasvim solidno obavljaju svoj posao.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2017, 14:17

Zamolio bih te da nas poštediš suvišnih informacija i kao osoba koja nije navijač Želje ne pišeš na našem pdf_u pogotovo ne u tom tonu. Huškačkom.

Ko ti smeta banuj ga i zdravo. Ja, peti, deseti.

Hvala.

UPRAVA NAPOLJE!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 jun 2017, 14:22

admin je napisao/la:
admin je napisao/la:

a sta ako se lik fakat zove Aldin Cenan?

onda mu nije mjesto na forumu. imaju clanovi uprave koji su zaduzeni za to i sasvim solidno obavljaju svoj posao.
ako sam dobro shvatio, ubjedjen si da ima samo jedna osoba na dunjaluku koja se zove Aldin Cenan? Ne kazem da nije tako, ali nije nemoguce da postoji vise osoba sa tim imenom i prezimenom. Tako da...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jun 2017, 14:25

Neandertalac je napisao/la:Zamolio bih te da nas poštediš suvišnih informacija i kao osoba koja nije navijač Želje ne pišeš na našem pdf_u pogotovo ne u tom tonu. Huškačkom.

Ko ti smeta banuj ga i zdravo. Ja, peti, deseti.

Hvala.
:thumbup:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jun 2017, 14:31

Nemojte me prozovati i postavljati pitanja, pa se onda zaliti sto odgovaram.

Ne banujem ja one koji mi smetaju, vec one sto krse pravila. Meni licno ne smeta niko, svi su dobrodosli, zato je forum i napravljen.

Bice mi drago da ne diskutujemo dalje i da ne kvarimo temu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jun 2017, 14:37

zastavnik22 je napisao/la:Vozdra raja,

Mene interesuje informacija u vezi Mire i koliko je istina da ako ne ode vani da ide u Zrinjski.Koliko su mu to ponudili da mi nismo mogli produziti sa njim.Zar je taj Zrinjski toliko mocan finansijski?
Mi, Sarajevo i Zrinjski smo najmocniji u ligi. To je tu negdje, ali pitanje je placaju li oni poreze na minimalce i onda ako je tako su mocniji od nas. Ne mogu vjerovati da nema Miro ponuda iz inostranstva.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 20 jun 2017, 14:37

admin je napisao/la:Nemojte me prozovati i postavljati pitanja, pa se onda zaliti sto odgovaram.

Ne banujem ja one koji mi smetaju, vec one sto krse pravila. Meni licno ne smeta niko, svi su dobrodosli, zato je forum i napravljen.

Bice mi drago da ne diskutujemo dalje i da ne kvarimo temu.
Pa sto banova naseg SD forum je javni ima pravo svako da se registruje bilo pod kojim imenom.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2017, 14:43

Ako potpise mislim da ce morati izbrisati instagram kad mu se oni natovare na vrat sto su pisali "ostani" 182373727 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2017, 14:43

Ko je sve prijavljen za prve utakmice?

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jun 2017, 14:48

Neandertalac je napisao/la:Ko je sve prijavljen za prve utakmice?
Imamo i tog dzokera?

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 20 jun 2017, 15:00

TMovac je napisao/la:

Mene interesuje informacija u vezi Mire i koliko je istina da ako ne ode vani da ide u Zrinjski.Koliko su mu to ponudili da mi nismo mogli produziti sa njim.Zar je taj Zrinjski toliko mocan finansijski?
Navodno imaju usmeni dogovor. A nisu toliko mocni, nego ne placaju sve legalnim putem. Recimo na iznos od 100 000 placa se jos 70 000 poreza. I to skupa izadje 170 000. Dok ovi potpisuju ugovor lupam da plata bude milja i plate 700KM poreza na to, a ostatak love ide ispod stola ( nelegalno ). Nas je.be sto smo jedini posten klub u drzavi.
Kako su pojedinci pisali kod nas je imao oko 10000KM sve uracunato a trazili su duplo za produzenje.Ne mogu da vjerujem da nisu uspjeli postici dogovor o produzenju.

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 20 jun 2017, 15:02

plavousrcu je napisao/la:

Mi, Sarajevo i Zrinjski smo najmocniji u ligi. To je tu negdje, ali pitanje je placaju li oni poreze na minimalce i onda ako je tako su mocniji od nas. Ne mogu vjerovati da nema Miro ponuda iz inostranstva.
Jedino da pocnemo anonimno zvati poresku upravu da ih malo posjete.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jun 2017, 15:33

Nama je puno to jer nismo financijski mocni kao prije. Sracunaj samo uz drzavu koliko bi nas kostao. Krivo je meni jer boljeg igraca u ovu ligu za te pare necemo dovesti.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 20 jun 2017, 15:38

zastavnik22 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:

Jedino da pocnemo anonimno zvati poresku upravu da ih malo posjete.
Ako potpise ispast ce najveci cigan u historiji premier lige BiH. Iz mrtvih smo ga do repke vratili, a ako to uradi zelim mu sve najgore u karijeri i zivotu!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2017, 15:41

Tad bi samo jedna kletva bila dovoljna. Da Bog da se vratio u formu koju je imao prije dolaska u Zelju i opet vrijeme provodio po klupama ili na tribinama.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 20 jun 2017, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 20 jun 2017, 15:42

Znam da je puno ali kada se sve sabere i oduzme(ponajvise) koga smo sve placali i placamo i plus izgubljena premija za neosvojenu titulu hladno smo ga mogli produziti i dovesti jos kojeg kapitalca.A znamo vrlo dobro sta je ulog za ovu sezonu.Ako potpise ne mozemo mi tu nista.Mi smo svoje prokockali , moramo dalje.Izbaciti Zetu i navaliti na Aik-a, u medjuvremenu probati dovesti neko provjereno ime a u klauzulu ugovora ugraditi ciljeve za dolazecu sezonu.

ynwa1921
Kontakt:

Post Postao/la ynwa1921 » 20 jun 2017, 15:50

Već par sedmica čitam ovaj forum, u početku sam to radio čisto iz znatiželje,pa da vidim znaju li "forumaši" kakve inasajderske informacije oko transfera,pa nakon toga da vidim mišljenje raje oko Slavka,pa mi se uvuklo pod kožu... Pročitao sam more negativnih komentara za upravu, za trenera, za igrače,pa hajde da pokušam u ovom postu da sumiram sve svoje utiske. Više od pola aktivnih članova(ne pamtim nickove) koji pišu skoro svaki dan je za smjenu trenera, većina je za povratak Amara,a recimo 99 posto raje je za to da se Ćenan protjera ne iz kluba nego iz države. Dosta vas je davalo čak i dobre argumente za takve poteze i za svoja mišljenja. Pitanje za sve vas(nikog ne osuđujem) koji ste protiv trenera... Kako mislite da se išta napravi,da tim dobije svoj identitet,uigranost i prepoznatljivu igru ako se trener non-stop mijenja? Čovjek nije tu ni godinu dana kako treba a more je komentara kako je nestručan,zastario,nema autoritet niti išta,zašto se ne bi vodili politikom da se da jednom čovjeku povjerenje bar na dvije godine? Nismo u stanju zadržati ključne igrače,što je najtužnije bisere prodajemo za siću ali o ovoj temi drugi put da ne bi ispao kontradiktoran... Trenirao sam u Želji 10 godina, poslijeratna generacija,idem na skoro sve tekme i pratim dešavanja oko kluba, i ovo je moj pokušaj uspotavljanja dijagnoze ljudi koji prate i vole Željkana... Ne cijenimo nikoga,i stalni argument nam je " kad se Amar vrati tek onda možemo nešto očekivati". Činjenica je da smo najtrofeniji tim u našoj državi,ali isto tako je činjenica da nismo dominantni nikad bili,ne u smislu u kojem bi trebali da budemo(biti 10 godina zaredom u top 2 jer tim poput Želje tu mora biti). Druga stvar mislim da ne cijenimo rad uprave i njihovu prezentnost, neću ulaziti u detalje jer ih ne znam ali po onome što sam čuo i kako sam ja shvatio ograđujemo se od najmeštanja tekmi,plaćanja sudija i tako dalje. Bojim se da ima dosta ljudi koji vole Želju a da im je svejedno da li nam se sviraju nepostojeći penali,ne dosuđuju čisti crveni samo je bitno da mi pobjedimo i da na kraju se uzme titula i ispade u drugom ili trećem PRETKOLU evropsikih takmičenja. Želio bi da naglasim da nisam neki advokat Petrovica,nit ljubitelj njegove taktike,ali smatram da se čovjeku treba dati šansa,da treba malo strpljenja jer ništa se ne gradi preko noći,a on je pod ogromnim pritiskom što medija,što raje oko stadiona. Da je kojim slučajem uzeo titulu govorilo bi se da je najbolji terner koji je bio u Želji poslije rata,ali pošto su se igrači od utakmice sa Zrinjskim(2-1) vukli do kraja prvenstva nismo došli do titule i NISMO JE NI ZASLUŽILI. Trener se nalazi u jako složenoj situaciji gdje jedna od možemo slobodno reći legendi(poslijeratnih) kluba ga sabotira(Bekric,samim tim ima jak uticaj na svlacionicu),najbolji strijelac lige misli da je uhvatio Boga za muda i odgovara publici u 2 navrata(čak i da mu se psovala majka ustaška,što se nadam da nije slučaj jer onda smo najveći jadovi koji postoje, on je profesionalac i tribine ne smiju imati uticaj na njega) i on priča kako ga je Petrovic molio da ostane i da igra i sere po njemu... Ne bih se složio da trener nema "kohones" ili autoritet nego da je žrtva našeg mentaliteta i veliki profesionalac. Baš u slučaju sa Lendrićem, gdje ga je ovaj javno osrao , gdje bi svako od nas rekao "ma **** se Ivane,nećeš tako o meni pričati" i otjerao ga iz kluba Slavko gleda šta je najbolje za klub,i opet ga stavlja u postavu(većina Lendrića nakon svega ovog ne bi protiv Krupe stavila u roster nikako,iako je obična prijateljska tekma). Mislim da Željo ide dobrim stopama, da bi kroz jedno 2-4 godine konačno mogao biti u stanju bez ikakvih problema kupiti jednog Ordagića ili bilo kog drugog najboljeg igrača lige bez problema pa ga zatim lansirati u Belgiju ili gdje više za koji milion,ali bojim se da smo mentalno kratkovidni i da želimo sve sad i odmah.... Toliko u ovom postu znam da sam otišao naširoko,da sam vjerovatno i pobjegao sa teme al jbg ponijele su me malo i emocije dok sam ovo pisao... Ako kome ne bude mrsko pročitati sve ovo i bude imao normalnih komentara pitanja ili svojih mišljenja(bez vrijedjanja molio bih) rado bi raspravio ...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2017, 16:01

Ynwa, ne kontam kako bi govorili da je najbolji Željin trener iza rata da je osvojio titulu?

Imali smo periode dominacije.

Slažem se da treba treneru dati više vremena ali zašto baš Slavki? Za moj ukus ne sviđa mi se kako izgledamo na terenu, da ne ulazimo dalje.

Toliko, nemam puno vremena trenutno a svakako ti se javim ako mi repliciraš.

Dobro došao.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.