FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma i trinaest.esprit24 je napisao/la:ocekujem 12 bodova u prva cetiri

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako cemo klepiti 12 u prva cetiri zasto onda ne reci i 15 u prvih 5. 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja bi banovo svakog ko bude pisao neke kombinacije o broju bodova nakon ovog ždrijeba.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja bi banovao svakog ko predlaze da se neko banuje.SiouxLukavac je napisao/la:Ja bi banovo svakog ko bude pisao neke kombinacije o broju bodova nakon ovog ždrijeba.

1946~
-
- Kontakt:
Extra veznjak NAS čeka? To je greska neka, pa igrače tipa Mehmedagića čekamo a da sad nas čeka neki extra veznjak, ne vjerujem.kinosvra je napisao/la:Odmah na sabahu gluposti i negativa
Polahko ljudi, doci ce jos igraca, i to pravih igraca.
Rade, vjerujte da rade.
Igrom slucaja sam saznao da su kontaktirali jednog extra veznjaka iz HNL-a, dogovorili uslove i rekli mu da saceka i da ce mu se javiti.
Vjerovatno je rezervna opcija za Stojceva i Petraka.
Ne placite odmah kako ne valjaju dresovi, kako je je zavrnuta pipa, i kojekakve gluposti.
Strpite se malo da vidimo sta ce uraditi pa cemo kuditi ili hvaliti...
-
- Kontakt:
I da, banovo bi i svakog ko nije za povratak magistra StojčevaThrillerHz je napisao/la:Ja bi banovao svakog ko predlaze da se neko banuje.SiouxLukavac je napisao/la:Ja bi banovo svakog ko bude pisao neke kombinacije o broju bodova nakon ovog ždrijeba.

SiouxLukavac je napisao/la:I da, banovo bi i svakog ko nije za povratak magistra StojčevaThrillerHz je napisao/la:Ja bi banovao svakog ko predlaze da se neko banuje.SiouxLukavac je napisao/la:Ja bi banovo svakog ko bude pisao neke kombinacije o broju bodova nakon ovog ždrijeba.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A, ja bih na veceru sa Karen del Castillo,ali stvarnost je ipak malo drugacija.ThrillerHz je napisao/la:Ja bi banovao svakog ko predlaze da se neko banuje.SiouxLukavac je napisao/la:Ja bi banovo svakog ko bude pisao neke kombinacije o broju bodova nakon ovog ždrijeba.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
@Sioux Takodjer 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ThrillerHz
- Kontakt:
Onda me na giljotinu voditeSiouxLukavac je napisao/la:I da, banovo bi i svakog ko nije za povratak magistra StojčevaThrillerHz je napisao/la:Ja bi banovao svakog ko predlaze da se neko banuje.SiouxLukavac je napisao/la:Ja bi banovo svakog ko bude pisao neke kombinacije o broju bodova nakon ovog ždrijeba.![]()

1946~
Da, top veznjak, desetka, odmah pristao na ponudjene uslove, standardan godinama u HNL-u, i ceka da mu se jave iz kluba.SiouxLukavac je napisao/la:Extra veznjak NAS čeka? To je greska neka, pa igrače tipa Mehmedagića čekamo a da sad nas čeka neki extra veznjak, ne vjerujem.kinosvra je napisao/la:Odmah na sabahu gluposti i negativa
Polahko ljudi, doci ce jos igraca, i to pravih igraca.
Rade, vjerujte da rade.
Igrom slucaja sam saznao da su kontaktirali jednog extra veznjaka iz HNL-a, dogovorili uslove i rekli mu da saceka i da ce mu se javiti.
Vjerovatno je rezervna opcija za Stojceva i Petraka.
Ne placite odmah kako ne valjaju dresovi, kako je je zavrnuta pipa, i kojekakve gluposti.
Strpite se malo da vidimo sta ce uraditi pa cemo kuditi ili hvaliti...
Rezervna opcija za Stojceva.
Iz prve ruke informacija, milion posto provjerena.
Ako je Stojcev bolji od njega,kakva je to desetka onda??
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- f0rest1946
- Kontakt:
A sta to fali Stojcevu?Ado76 je napisao/la:Ako je Stojcev bolji od njega,kakva je to desetka onda??
-
- Kontakt:
Ne može bit extra ako nema ponuda drugih klubova, a kako znam da nema? Pa zato sto je jedini igrač koji čeka nas dok sve druge mi čekamo. Sumljivo mi je to pravo.
Ne bih o njegovim ljudskim i mentalnim kvalitetama, na stranu to, igracki odlican, ali kakav je onda taj koji nas jos ceka da mi skontamo hoce li se Milos vratiti.Na to sam mislio, daj Boze da je neki top igrac, jer takvi ne cekaju...f0rest1946 je napisao/la:A sta to fali Stojcevu?Ado76 je napisao/la:Ako je Stojcev bolji od njega,kakva je to desetka onda??
Svi u napad jedan je Hase!!
Koji to manjak ljudskih kvaliteta ima Miloš?
Benko pušio i pio, Džemo kockar i klošar, Bilbija turbfolker, Jović kladioničar, Puzigaća klandžija, a na tribinama Aristotelovi učenici i kosmopoliti. Vraga! Klasično licemjerje. Ista tribina koja proziva ovakve štetila je klubu više nego kvazinedostaci navedenih fudbalera. Oni su titulu donijeli, a ovi što ih prozivaju takvim dočekuju igrače kući i prijete im, ulijeću u teren i prave javašluk. Ko je tu korisniji i ko ima kakve kvalitete? A ove lažne epitete kreirala je tribina - ista ona koja se miješala u to ko treba napustiti klub.
Kako ste smijesni ljudi....
Prvo, niko nije rekao da je Stojcev bolji od njega, mozda je ovaj i bolji od Stojceva, u najmanju ruku su tu negdje, ali nasi vjerovatno vise zele Stojceva jer je provjeren.
Drugo, osim Dinama, Rijeke i Hajduka niko ne moze u Hrvatskoj ponuditi uslove kakve mi mozemo.
Trece, ovaj malo duze igra HNL i vjerovatno zeli malo promjene pa mu se ne zuri ni sacekati par dana.
Cetvrto, niko mu nije rekao otvoreno, cekaj ti da vidimo hoce li Stojcev doci kod nas, nego je to umotano.
I peto, Petrak je dosao u Zrinjski iz Sesveta, iz druge hrvatske lige, a ovaj nikad nije igrao drugu ligu.
Prvo, niko nije rekao da je Stojcev bolji od njega, mozda je ovaj i bolji od Stojceva, u najmanju ruku su tu negdje, ali nasi vjerovatno vise zele Stojceva jer je provjeren.
Drugo, osim Dinama, Rijeke i Hajduka niko ne moze u Hrvatskoj ponuditi uslove kakve mi mozemo.
Trece, ovaj malo duze igra HNL i vjerovatno zeli malo promjene pa mu se ne zuri ni sacekati par dana.
Cetvrto, niko mu nije rekao otvoreno, cekaj ti da vidimo hoce li Stojcev doci kod nas, nego je to umotano.
I peto, Petrak je dosao u Zrinjski iz Sesveta, iz druge hrvatske lige, a ovaj nikad nije igrao drugu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.