FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 22 jun 2017, 14:49

kinosvra je napisao/la:Kako ste smijesni ljudi....

Prvo, niko nije rekao da je Stojcev bolji od njega, mozda je ovaj i bolji od Stojceva, u najmanju ruku su tu negdje, ali nasi vjerovatno vise zele Stojceva jer je provjeren.

Drugo, osim Dinama, Rijeke i Hajduka niko ne moze u Hrvatskoj ponuditi uslove kakve mi mozemo.

Trece, ovaj malo duze igra HNL i vjerovatno zeli malo promjene pa mu se ne zuri ni sacekati par dana.

Cetvrto, niko mu nije rekao otvoreno, cekaj ti da vidimo hoce li Stojcev doci kod nas, nego je to umotano.

I peto, Petrak je dosao u Zrinjski iz Sesveta, iz druge hrvatske lige, a ovaj nikad nije igrao drugu ligu.
Dobro nema ljutnje j.ebemu, samo mi cudno to da bi nas neko ceka, jer obicno je obrnuto.
U svakom slucaju hvala na objasnjenju :thumbup:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jun 2017, 14:50

Nisam ni ja nikad igro drugu ligu
a nisam ni prvu :mrgreen:
Na hajr, nadam se da će rasplet što brže biti raspleten i da kompletiramo ekipu, hajde pišćite esemesovi

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 jun 2017, 14:51

ThrillerHz je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la: I da, banovo bi i svakog ko nije za povratak magistra Stojčeva :mrgreen: :kafa:
Onda me na giljotinu vodite :D
Ili to ili da te sunete, pa ti biraj :rol: :rol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 jun 2017, 14:53

Definitivno ova sezona sto nam dolazi ce biti sezona u kojoj ce biti najlakse osvojiti titulu. Imas Celik, Vitez koji nemaju nikakve ambicije, mislim da nisu jos ni sa pripremama poceli, imas Slobodu koja ne zna ni hoce li nastupati ove sezone. Gosk koji ce se posvetiti ostanku u ligi. Tu je Krupa koja ce biti u sredini, prema vrhu, ako ostanu u ovom sastavu nista specijalno. Radnik ostao bez nekih igraca, ambicije su im podmladjivanje ekipe i to je to. Siroki nije nikog doveo, otisao im Zlomislis, s ovom ekipom ne mogu puno. Borac je doveo nekih igraca ali stalna omca oko vrata i jos neke stvari ce ih tjerati sigurno da razmisljaju o opstanku pa sljedece sezone o nekim vecim ambicijama. Mladost je ostala bez glavnih igraca, sa Sabljom sumnjam da mogu nesto vise. Tu je i Zrinjski koji je ostao bez 5 igraca koji su bili okosnica ekipe. U zadnje 4 godine, 3 trofeja su uzeli, sumnjam da ce i ove godine sve sile usmjeriti ka titulu, jer to iziskuje finansijska sredstva, dosta su se gurali proslih godina gdje su ocito podmazivali gdje treba. Zeljeznicar pokusava svim silama do titule ali sa Slavkom i atmosferom koju imaju nece je nikad osvojiti. Poznato je da pola svlacionice ismijava debelog, ovi glavni igraci pogotovo, njegov autoritet je doveden davno u pitanje. Bez Lendrica i Stevanovica to je prosjecna ekipa. Kako god mi izgledali i sa ovim igrackim kadrom koji sad imamo mislim da smo najozbiljniji kandidat za titulu, ekipa je dugo na okupu, nije se puno mijenjalo, Cala je uveo red u svlacionicu i dobro radi. Uz Stojceva i Petraka ova ekipa moze izdominirati ligu.

kaladze
Kontakt:

Post Postao/la kaladze » 22 jun 2017, 14:55

Ljudi šta ćemo sa ovolikim veznjacima ??? Rahmanović, Radovac, Ivetić, Sarić, Stojčev, Petrak, Ordagić.... :)

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 22 jun 2017, 14:55

Lakoste je napisao/la:Definitivno ova sezona sto nam dolazi ce biti sezona u kojoj ce biti najlakse osvojiti titulu. Imas Celik, Vitez koji nemaju nikakve ambicije, mislim da nisu jos ni sa pripremama poceli, imas Slobodu koja ne zna ni hoce li nastupati ove sezone. Gosk koji ce se posvetiti ostanku u ligi. Tu je Krupa koja ce biti u sredini, prema vrhu, ako ostanu u ovom sastavu nista specijalno. Radnik ostao bez nekih igraca, ambicije su im podmladjivanje ekipe i to je to. Siroki nije nikog doveo, otisao im Zlomislis, s ovom ekipom ne mogu puno. Borac je doveo nekih igraca ali stalna omca oko vrata i jos neke stvari ce ih tjerati sigurno da razmisljaju o opstanku pa sljedece sezone o nekim vecim ambicijama. Mladost je ostala bez glavnih igraca, sa Sabljom sumnjam da mogu nesto vise. Tu je i Zrinjski koji je ostao bez 5 igraca koji su bili okosnica ekipe. U zadnje 4 godine, 3 trofeja su uzeli, sumnjam da ce i ove godine sve sile usmjeriti ka titulu, jer to iziskuje finansijska sredstva, dosta su se gurali proslih godina gdje su ocito podmazivali gdje treba. Zeljeznicar pokusava svim silama do titule ali sa Slavkom i atmosferom koju imaju nece je nikad osvojiti. Poznato je da pola svlacionice ismijava debelog, ovi glavni igraci pogotovo, njegov autoritet je doveden davno u pitanje. Bez Lendrica i Stevanovica to je prosjecna ekipa. Kako god mi izgledali i sa ovim igrackim kadrom koji sad imamo mislim da smo najozbiljniji kandidat za titulu, ekipa je dugo na okupu, nije se puno mijenjalo, Cala je uveo red u svlacionicu i dobro radi. Uz Stojceva i Petraka ova ekipa moze izdominirati ligu.
+1

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 22 jun 2017, 14:57

Lakoste je napisao/la:Definitivno ova sezona sto nam dolazi ce biti sezona u kojoj ce biti najlakse osvojiti titulu. Imas Celik, Vitez koji nemaju nikakve ambicije, mislim da nisu jos ni sa pripremama poceli, imas Slobodu koja ne zna ni hoce li nastupati ove sezone. Gosk koji ce se posvetiti ostanku u ligi. Tu je Krupa koja ce biti u sredini, prema vrhu, ako ostanu u ovom sastavu nista specijalno. Radnik ostao bez nekih igraca, ambicije su im podmladjivanje ekipe i to je to. Siroki nije nikog doveo, otisao im Zlomislis, s ovom ekipom ne mogu puno. Borac je doveo nekih igraca ali stalna omca oko vrata i jos neke stvari ce ih tjerati sigurno da razmisljaju o opstanku pa sljedece sezone o nekim vecim ambicijama. Mladost je ostala bez glavnih igraca, sa Sabljom sumnjam da mogu nesto vise. Tu je i Zrinjski koji je ostao bez 5 igraca koji su bili okosnica ekipe. U zadnje 4 godine, 3 trofeja su uzeli, sumnjam da ce i ove godine sve sile usmjeriti ka titulu, jer to iziskuje finansijska sredstva, dosta su se gurali proslih godina gdje su ocito podmazivali gdje treba. Zeljeznicar pokusava svim silama do titule ali sa Slavkom i atmosferom koju imaju nece je nikad osvojiti. Poznato je da pola svlacionice ismijava debelog, ovi glavni igraci pogotovo, njegov autoritet je doveden davno u pitanje. Bez Lendrica i Stevanovica to je prosjecna ekipa. Kako god mi izgledali i sa ovim igrackim kadrom koji sad imamo mislim da smo najozbiljniji kandidat za titulu, ekipa je dugo na okupu, nije se puno mijenjalo, Cala je uveo red u svlacionicu i dobro radi. Uz Stojceva i Petraka ova ekipa moze izdominirati ligu.
Protiv tih klubova sto nemaju ambicije smo i zijanili titulu prosle sezone....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 22 jun 2017, 14:57

Tri derbija u avgustu na Koševu i tri pobjede:
16.8.1964. Sarajevo – Željezničar 3:1
13.8.1978. Sarajevo – Željezničar 2:0
8.8.1998. Sarajevo – Željezničar 3:1

Nastavi niz!!!

High

Post Postao/la High » 22 jun 2017, 14:59

Upišite nam već bodove!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 jun 2017, 15:00

Evo i zvanicno Hamza ode. 150.000 € pisu tamo medije da smo dobili.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jun 2017, 15:01

Slažem se sa Lakostom, sve je u našim rukama, sa kvalitetnim pojačanjima u svim linijama, mislim da bi bili glavni favoriti. Nadam se samo da nesposobnjakovići koji vode klub ne zayebu, jer to je ono što najbolje znaju.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 22 jun 2017, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 jun 2017, 15:01

Sve dok je SDA iza njih, oni su najozbiljniji kandidat. Sada znaju da treba nastaviti sa podmazivanjima do zadnjeg kola pa nece opet istu gresku napraviti. Nebitno je ko im igra kad ih onako guraju. Nama dok ne dovedemo ozbiljne igrace u vezni red se ne pise dobro. Zrinjski ce opet birati pametno i dovesti solidne igrace. Gdje ce Krpic na posudbu ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jun 2017, 15:05

Ove sezone titula ima posebnu težinu, ako je ovi naši propuste, treba nas rasformirati! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2017, 15:05

Svoj ti pos'o, ako nismo odbranili titulu u sezoni 15/16, ništa nam nije lahko. Nema ekipa bez ambicija, protiv Sarajeva svi imaju ambicije. Nismo mi kone da nam pola ekipa gaće unaprijed skine. A i što bi nam skinuli, npr tom Vitezu je praznik fudbala kad im Sarajevo dolazi. Kao i Mladosti, koju sad vodi onaj majmun sa Grbavice, ima da ginu. Čelik nam je nepremostiva prepreka godinama, Krupa i Radnik svakako kvalitetni, Borac će bit u igri za barem jedan trofej ove sezone 100%. Nema ništa lahko ovdje.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jun 2017, 15:12

Ma ja sumnjam da će zapišćat poruka u narednih nekoliko dana al opet očekujem, kad sam bolestan. Kako bi me smirio jedan veznjak tipa Stojčev, Petrak ili Ordagić.. al sjetim se ko nam je u klubu i nije mi dobro

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 jun 2017, 15:17

SiouxLukavac je napisao/la:Ma ja sumnjam da će zapišćat poruka u narednih nekoliko dana al opet očekujem, kad sam bolestan. Kako bi me smirio jedan veznjak tipa Stojčev, Petrak ili Ordagić.. al sjetim se ko nam je u klubu i nije mi dobro
A ko je u klubu?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jun 2017, 15:18

Lakoste je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Ma ja sumnjam da će zapišćat poruka u narednih nekoliko dana al opet očekujem, kad sam bolestan. Kako bi me smirio jedan veznjak tipa Stojčev, Petrak ili Ordagić.. al sjetim se ko nam je u klubu i nije mi dobro
A ko je u klubu?
Faruk, skaut, dovoljno za proliv

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 jun 2017, 15:19

Kompletan raspored za FK Sarajevo je tu:

http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... evo/2/info

(za sada vodimo slobodu kao da će igrati ligu, jer u sistem nije moguće ubaciti X, sve eventualne izmjene biće updateovane kad budu poznate)

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 jun 2017, 15:19

Jah, taj skaut je odvratan pojavom svima ali lik radi dobar posao. U rekordnom vremenu ekipa ima snimke utakmica i video analizu. Lik da ne valja ne bi radio sa svakim trenerom i ne bi za savez obavljao isti posao...

Faruk je ikebana.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 22 jun 2017, 15:20

Teško je dati iole ozbiljnu procjenu dok ne vidiš kako izgledaju ekipe na terenu, ili barem dok ne kompletiraju igrački kadar. Posebno su nepoznanica ekipe koje rade u tišini i ove koje mnogo mijenjaju. Ali ne bi mi bili mi da nakon jednog pojačanja ne pišemo: dominacija, dinamo, dupla u julu, 22 0 0, pišanje sirotinje, izvol'te se branit, grupna faza...
Samo naprijed Saraj'vo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”