Lakoste je napisao/la:Definitivno ova sezona sto nam dolazi ce biti sezona u kojoj ce biti najlakse osvojiti titulu. Imas Celik, Vitez koji nemaju nikakve ambicije, mislim da nisu jos ni sa pripremama poceli, imas Slobodu koja ne zna ni hoce li nastupati ove sezone. Gosk koji ce se posvetiti ostanku u ligi. Tu je Krupa koja ce biti u sredini, prema vrhu, ako ostanu u ovom sastavu nista specijalno. Radnik ostao bez nekih igraca, ambicije su im podmladjivanje ekipe i to je to. Siroki nije nikog doveo, otisao im Zlomislis, s ovom ekipom ne mogu puno. Borac je doveo nekih igraca ali stalna omca oko vrata i jos neke stvari ce ih tjerati sigurno da razmisljaju o opstanku pa sljedece sezone o nekim vecim ambicijama. Mladost je ostala bez glavnih igraca, sa Sabljom sumnjam da mogu nesto vise. Tu je i Zrinjski koji je ostao bez 5 igraca koji su bili okosnica ekipe. U zadnje 4 godine, 3 trofeja su uzeli, sumnjam da ce i ove godine sve sile usmjeriti ka titulu, jer to iziskuje finansijska sredstva, dosta su se gurali proslih godina gdje su ocito podmazivali gdje treba. Zeljeznicar pokusava svim silama do titule ali sa Slavkom i atmosferom koju imaju nece je nikad osvojiti. Poznato je da pola svlacionice ismijava debelog, ovi glavni igraci pogotovo, njegov autoritet je doveden davno u pitanje. Bez Lendrica i Stevanovica to je prosjecna ekipa. Kako god mi izgledali i sa ovim igrackim kadrom koji sad imamo mislim da smo najozbiljniji kandidat za titulu, ekipa je dugo na okupu, nije se puno mijenjalo, Cala je uveo red u svlacionicu i dobro radi. Uz Stojceva i Petraka ova ekipa moze izdominirati ligu.
Svoj ti pos'o, ako nismo odbranili titulu u sezoni 15/16, ništa nam nije lahko. Nema ekipa bez ambicija, protiv Sarajeva svi imaju ambicije. Nismo mi kone da nam pola ekipa gaće unaprijed skine. A i što bi nam skinuli, npr tom Vitezu je praznik fudbala kad im Sarajevo dolazi. Kao i Mladosti, koju sad vodi onaj majmun sa Grbavice, ima da ginu. Čelik nam je nepremostiva prepreka godinama, Krupa i Radnik svakako kvalitetni, Borac će bit u igri za barem jedan trofej ove sezone 100%. Nema ništa lahko ovdje.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk