Ljudi kako vam stoji moral za utakmicu protiv Francuske?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
hehe..pa definitivno ako vedo i dzeko ostanu u ovoj formi..jadna majka francizuma..pojest ce ih ...NASI SU I BOZIJIIIIIIIIIIIPrincipatus je napisao/la:Odigrano je prvo kolo Bundeslige.
''Gore''nije lose,u sredini tu i tamo ,dole e ....hebenoPrincipatus je napisao/la:Odigrano je prvo kolo Bundeslige.
Izmedju redova.Principatus je napisao/la:Hoces li da me trefi infarkt?
Gdje si to procitao?
Zašto onda nije igrao protiv Švedske i Njemačke? Čini mi se da je tad čekao papire...pa je zaigrao protiv Katara.harishp je napisao/la:Izmedju redova.Principatus je napisao/la:Hoces li da me trefi infarkt?
Gdje si to procitao?![]()
Mujdza je protiv Katara igrao bez definitivne dozvole samo sa predatim papirima.
Poznato je da i u najboljim uslovima,bez ikakvih zakasnjenja ili problema.Taj proces traje od mjesec dva pa na vise.
A nas vrli savez je tek kompletne papire poslao krajem jula.Pa ti izracunaj.
Sansa postoji,ali iskreno receno minimalna.
Savez to fakticki ne smije ni obznaniti,kao i u slucaju Salihovica.Kad bas niko uopste nije ni ulozio zalbu za njegov crveni.
Jok,pa valjda i sam znas da mu je mater kao prvo u to vrijeme picila za Doboj.To su u par navrata objavljivali.RiNo je napisao/la:Zašto onda nije igrao protiv Švedske i Njemačke? Čini mi se da je tad čekao papire...pa je zaigrao protiv Katara.harishp je napisao/la:Izmedju redova.Principatus je napisao/la:Hoces li da me trefi infarkt?
Gdje si to procitao?![]()
Mujdza je protiv Katara igrao bez definitivne dozvole samo sa predatim papirima.
Poznato je da i u najboljim uslovima,bez ikakvih zakasnjenja ili problema.Taj proces traje od mjesec dva pa na vise.
A nas vrli savez je tek kompletne papire poslao krajem jula.Pa ti izracunaj.
Sansa postoji,ali iskreno receno minimalna.
Savez to fakticki ne smije ni obznaniti,kao i u slucaju Salihovica.Kad bas niko uopste nije ni ulozio zalbu za njegov crveni.
Ali ko će znati sa našim savezom, sve je (ne)moguće.
harishp je napisao/la: Jok,pa valjda i sam znas da mu je mater kao prvo u to vrijeme picila za Doboj.To su u par navrata objavljivali.
jer je fakticki preko roditelja i mogao da dobije to drzavljanstvo.Nikako drugacije.
Pa uvjek im nesto falilo.Iliti ''po nasem receno''porez na porez''a vrijeme prolazilo.
Jos kad uzmes da je i savez tu mahnuo,da bogdo da ispadne na dobro.
Ako nije mogao igrati tu prijateljsku utakmicu zbog papira, onda znači da je papire sredio kad je zaigrao protiv Katara.Selektor reprezentacije Safet Sušić na njega neće moći računati ni u prijateljskoj utakmici bh. selekcije protiv reprezentacije Njemačke, jer Mujdža još nije dobio zeleno svjetlo iz FIFA-e o promjeni sportskog državljanstva.
I zaigrao je...Ipak, nadam se da će svi problemi do narednog okupljanja biti otklonjeni, te da ću moći zaigrati u avgustovskom terminu", rekao je Mujdža za SportSport.ba.
Nadam se da je to to, što se tiče Mujdže.Debi u dresu reprezentacije, Mujdža bi trebao imati večeras protiv Katara. Iako se jučer pojavila informacija da Mujdža još uvijek nije dobio potrebne papire, igrač Freiburga ne sumnja u konačni debi u dresu reprezentacije.
Ma to nije ništa strašno, radi se samo o rodnim listovima mojih roditelja koji su bili potrebni UEFA-i. Rodni listovi su jučer poslati UEFA-i i vjerujem da je to završena stvar. Iskreno sam se i ja iznenadio kada sam čuo da je potrebno još nešto za moj nastup u reprezentaciji, i u mom klubu su zbog toga malo nervozni. Apsolutno sam koncentirsan na večerašnju utakmicu i jedva čekam istrčati na teren.
- Upisao sam nastup za BiH i to smatram završenim. Sada me zanima samo Luksemburg - dodao je Mujdža.
Prijateljski mec je jedno,i tu je potrebno samo promjena drzavljanstva.RiNo je napisao/la:Nadam se da je to to, što se tiče Mujdže.harishp je napisao/la:
Ma to nije ništa strašno, radi se samo o rodnim listovima mojih roditelja koji su bili potrebni UEFA-i. Rodni listovi su jučer poslati UEFA-i i vjerujem da je to završena stvar. Iskreno sam se i ja iznenadio kada sam čuo da je potrebno još nešto za moj nastup u reprezentaciji, i u mom klubu su zbog toga malo nervozni. Apsolutno sam koncentirsan na večerašnju utakmicu i jedva čekam istrčati na teren.- Upisao sam nastup za BiH i to smatram završenim. Sada me zanima samo Luksemburg - dodao je Mujdža.
Mozda bi bas bilo pametno odma ofanzivno krenut na francuze. Sad su dosta mlada i neuigrana ekipa. Isto tako je veliki pritisak na njima, nakon ove blamaze ljetos. U paklenoj atmosferi bi mogli imat problema ako ih odma napadnemo i napravimo par prilika. Ali Pjanic i Misimovic MORAJU odradit bolji posao u defanzivnom djelu nego sto su radili dosad za repku. Pjanic znam da moze, to je pokazao na Anfieldu. Za Misimovica je malo druga stvar, ali kad bi igrali Pjanic, Rahimic i Jahic/Ibricic/Lulic iza njega, ne bi trebalo bit problema.Monolog je napisao/la:Ma i Ibišević i Džeko idu od prve minute. Nema se tu šta pričati. Neka se i Francuzi use?u kada vide 2 golgetera protiv sebe, a ne da se četvorica mijenjaju na Džeku ili Vedi pa da budu odsječeni od veznog reda.
To je to. To je i moja filozofija. Mnogi vole biti ziherasi, pa sami sebe sigurno podsjecu. Svi mi znamo gdje lezi nasa snaga, i to treba iskoristiti, Vedu i Edina pustiti na Francuze, pa nek gledaju kako ce to zaustaviti, ili nek se koncentrisu na njih dvojicu Miske ce im zavaliti, ili Ibricic, a i Pjanic vreba. Ova trojka isto mora biti na jakom nivou sto se tice defenzive, ali ako budu radili dobro naprijed i razviju citav potencijal naprijed, Francuzi nece mnogo imati vremena da razmisljaju o napadu. Moja prognoza je, da cemo im zabit 1 gol 100%, vjerovatno i 2, a poslije toga je sve moguce. Pitanje je samo koliko cemo primiti.Monolog je napisao/la:Ma i Ibišević i Džeko idu od prve minute. Nema se tu šta pričati. Neka se i Francuzi use?u kada vide 2 golgetera protiv sebe, a ne da se četvorica mijenjaju na Džeku ili Vedi pa da budu odsječeni od veznog reda.
Pa baš zbog raznih, nazovimo, previranja u Francuskoj, trebali bismo krenuto sa 2 špica. Uostalom, Vedo se može vraćati i pomagati odbrani, Džeko to svakako radi kada su prekidi u pitanju. Helem, ja bih stavio ili Ibru ili Lulića uz Rahimića. Jahić je dobar, borben i ostavio bi dušu na terenu, ali potreban nam je neko ko može i trčati, ali i razigravati naše napadače kao i praviti višak. Jaha to nije, ali Ibro i Lulić sigurno jesu sposobni za takvo što. Miske bi dobio nešto opušteniju defanzivnu rolu(da pomaže, ali ne 100% da se ne bi istrošio), no stoga bi u napadu bio daleko ubitačniji i korisniji. Uostalom, znamo da Miske voli igrati protiv velikih.Cartman je napisao/la: Mozda bi bas bilo pametno odma ofanzivno krenut na francuze. Sad su dosta mlada i neuigrana ekipa. Isto tako je veliki pritisak na njima, nakon ove blamaze ljetos. U paklenoj atmosferi bi mogli imat problema ako ih odma napadnemo i napravimo par prilika. Ali Pjanic i Misimovic MORAJU odradit bolji posao u defanzivnom djelu nego sto su radili dosad za repku. Pjanic znam da moze, to je pokazao na Anfieldu. Za Misimovica je malo druga stvar, ali kad bi igrali Pjanic, Rahimic i Jahic/Ibricic/Lulic iza njega, ne bi trebalo bit problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.