Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prvenstvo pocinje za 19 dana, sve ekipe su u pogonu, pripreme se odradjuju. A koliko vidim ovi iz Čelika jos nisu lopte šutnuli. Čitam malo temu, situacija je kako mogu vidjet jos maglovita u vidu igraca... Ekipu ce skupit nekakvu vjerovatno al ih po meni ocekuje jos teza situacija, ako je to i moguce, nego prosle sezone... Hitno im treba neki jak ulagač, neke privatne pare, a kako pisu oni po temi da takvih jos nema... Mislim, djabe ti sve nakraju ako nemas pare, mozes mjenjat odbore, direktore predsjednike, al bez kapitala nema naprijed.
Ima li kakvih naznaka Zenicani??
NK Široki Brijeg
ma kakav Čelik (nažalost to moram reći), ja mislim prvi kanditat za ispadanje u federalku. Nedavno tek trenera dobili, ali ko će im igrati, jedino neke mlade igrače iz nižih liga da dovedu. Od starijih čisto sunjam da će iko kada se zna finansiska situacije...
http://www.24sata.hr/sport/valjda-ce-se ... igu-530872
Sloboda i Čelik, al ste vi nafake, pljujete po Tuzli i Zenici, a da vam nije njih, ovako bi i vi završili...
Doduše, trebaš imati i savez sa mudima.
Sloboda i Čelik, al ste vi nafake, pljujete po Tuzli i Zenici, a da vam nije njih, ovako bi i vi završili...
- Marsal
- Kontakt:
Rasulo.Evolve je napisao/la:Prvenstvo pocinje za 19 dana, sve ekipe su u pogonu, pripreme se odradjuju. A koliko vidim ovi iz Čelika jos nisu lopte šutnuli. Čitam malo temu, situacija je kako mogu vidjet jos maglovita u vidu igraca... Ekipu ce skupit nekakvu vjerovatno al ih po meni ocekuje jos teza situacija, ako je to i moguce, nego prosle sezone... Hitno im treba neki jak ulagač, neke privatne pare, a kako pisu oni po temi da takvih jos nema... Mislim, djabe ti sve nakraju ako nemas pare, mozes mjenjat odbore, direktore predsjednike, al bez kapitala nema naprijed.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Niste upuceni u situaciju, grad Tuzla je najveci rak sporta u Tuzli. Mi smo treci najveci grad u BIH i trebamo biti prvaci u nekom od sportova svake godine, a trofeja u nekom sportu nismo imali vise od 15 godina. Sveli su nas na taj nivo da budemo zadovoljni kada pobjedimo selo ili da nam se sela smiju, da ne vrijedjam nikog svaka cast svima ali Tuzla i ovaj dio BIH treba da se pisa po ostatku drzave, a ne obrnuto.BelminM23 je napisao/la:http://www.24sata.hr/sport/valjda-ce-se ... igu-530872
- Tristan
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Niste upuceni u situaciju, grad Tuzla je najveci rak sporta u Tuzli. Mi smo treci najveci grad u BIH i trebamo biti prvaci u nekom od sportova svake godine, a trofeja u nekom sportu nismo imali vise od 15 godina. Sveli su nas na taj nivo da budemo zadovoljni kada pobjedimo selo ili da nam se sela smiju, da ne vrijedjam nikog svaka cast svima ali Tuzla i ovaj dio BIH treba da se pisa po ostatku drzave, a ne obrnuto.BelminM23 je napisao/la:http://www.24sata.hr/sport/valjda-ce-se ... igu-530872
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Kako glup komentar.. Tuzla bi trebala pisati po ostatku drzave jer je treci najveci grad u BiH..Tristan je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Niste upuceni u situaciju, grad Tuzla je najveci rak sporta u Tuzli. Mi smo treci najveci grad u BIH i trebamo biti prvaci u nekom od sportova svake godine, a trofeja u nekom sportu nismo imali vise od 15 godina. Sveli su nas na taj nivo da budemo zadovoljni kada pobjedimo selo ili da nam se sela smiju, da ne vrijedjam nikog svaka cast svima ali Tuzla i ovaj dio BIH treba da se pisa po ostatku drzave, a ne obrnuto.BelminM23 je napisao/la:http://www.24sata.hr/sport/valjda-ce-se ... igu-530872
Doduše, trebaš imati i savez sa mudima.![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne samo zato vec jer je SJ.I. Bosna prirodno ono sto je npr Ruhr u Njemackoj. Ovdje da ima volje da se napravi klub klubom mogao bi se napraviti da prekucava ovu ligu. Kada neko selo od par hiljada ljudi napravi bolju ekipu od najnaseljenijeg kantona u BIH onda znas da nesto nije normalno.
Po tvojoj logici bi se CSKA i Fenerbahce svake sezone trebali izmjenjivati tko Ce preuzeti trofej lige prvaka. Kakve veze veličina grada ima sa tim.tuzlak1987 je napisao/la:Niste upuceni u situaciju, grad Tuzla je najveci rak sporta u Tuzli. Mi smo treci najveci grad u BIH i trebamo biti prvaci u nekom od sportova svake godine, a trofeja u nekom sportu nismo imali vise od 15 godina. Sveli su nas na taj nivo da budemo zadovoljni kada pobjedimo selo ili da nam se sela smiju, da ne vrijedjam nikog svaka cast svima ali Tuzla i ovaj dio BIH treba da se pisa po ostatku drzave, a ne obrnuto.BelminM23 je napisao/la:http://www.24sata.hr/sport/valjda-ce-se ... igu-530872
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Po čemu bi trebali da se "piša te" po ostatku države? Koje argumente imate? Po čemu ste to vi sposobniji od ostatka države molim te objasni mi? Pa tko je vodio vaš klub nisu ni ljudi iz Sarajeva, Mostara … nego vaši domaći i gdje su vam doveli klub? To što je u državi prisutna opća kuknjava pa je svatko svakome kriv sveži mačku za rep! Sposobnost vaših vodećih u sportu i klubovima se vidi, prodaju se za sitne interese slično kao i u Zenici i sad bi se kao vi trebali iživljavati nad ostatkom države. Daj molim te ne budu smiješan!tuzlak1987 je napisao/la:Niste upuceni u situaciju, grad Tuzla je najveci rak sporta u Tuzli. Mi smo treci najveci grad u BIH i trebamo biti prvaci u nekom od sportova svake godine, a trofeja u nekom sportu nismo imali vise od 15 godina. Sveli su nas na taj nivo da budemo zadovoljni kada pobjedimo selo ili da nam se sela smiju, da ne vrijedjam nikog svaka cast svima ali Tuzla i ovaj dio BIH treba da se pisa po ostatku drzave, a ne obrnuto.BelminM23 je napisao/la:http://www.24sata.hr/sport/valjda-ce-se ... igu-530872
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Dosta mi je procitati pocetak recenice gdje si usporedio Bosnu i Njemacku. Nemoj nastavljati raspravu sa tim argumentima,molim te. Velicina grada nema nikakve veze sa tim sto pricas,Siroki Brijeg je dugi niz godina klub koji ne duguje feninga drzavi i ima jednu od najboljih infrastruktura i uvijek je vrhu,s druge strane imas primjere Borca iz Banja Luke,visestruko veceg grada koji grca u dugovima i ispao je u drugu ligu,Slobode koja je u problemima,Celika itd. Kad vec vuces paralele sa Njemackom, uzmi za primjer jedan Hoffenheim koji dolazi iz mjesta od 35.000 stanovnika,sto je za Njemacke standarde prakticki malo vece naselje.tuzlak1987 je napisao/la:Ne samo zato vec jer je SJ.I. Bosna prirodno ono sto je npr Ruhr u Njemackoj. Ovdje da ima volje da se napravi klub klubom mogao bi se napraviti da prekucava ovu ligu. Kada neko selo od par hiljada ljudi napravi bolju ekipu od najnaseljenijeg kantona u BIH onda znas da nesto nije normalno.
A najzesce sto kaze tip ciji klub nije trebao ni dobiti licencu za nastup u Premijer ligi. Inace ste mi dragi, i nije los odnos sa nasim klubom ali konstatacije ovog Tuzlaka su nevjerojatne. Pa vi bi se jadni nebili trebali stidjeti sto vam jedan Simin Han preuze sve sto vam valja.
Zadnja izmjena: PERO1234, dana/u 03 jul 2017, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
ZD i TK trebaju da pisaju po ostatku drzave, ostajem pri svom. I u svakoj drugoj drzavi osim BIH bi pisali. Sto to nije tako ima dosta razloga, neki od tih tvojih koje si nabrojao ali ove sredine imaju 10 puta veci plafon kada je sve poslozeno i realno. Samo u ovoj drzavi su najbogatiji dijelovi drzave najsiromasniji, a najsiromasniji najbogatiji. Kada je neka realna drzava kao Jugoslavija onda dobijemo pravo stanje na terenu.UstanikSBII je napisao/la:
Po čemu bi trebali da se "piša te" po ostatku države? Koje argumente imate? Po čemu ste to vi sposobniji od ostatka države molim te objasni mi? Pa tko je vodio vaš klub nisu ni ljudi iz Sarajeva, Mostara … nego vaši domaći i gdje su vam doveli klub? To što je u državi prisutna opća kuknjava pa je svatko svakome kriv sveži mačku za rep! Sposobnost vaših vodećih u sportu i klubovima se vidi, prodaju se za sitne interese slično kao i u Zenici i sad bi se kao vi trebali iživljavati nad ostatkom države. Daj molim te ne budu smiješan!
Vi dobijate sve na konstitutivnosti, mi gubimo sve jer imamo SDA u kantonu, a SDP u gradu. Mi imamo 10 puta veci plafon koji nije iskoristen ali zbog politike se to ne vidi jer je politika negdje poslozila stvari na mjesto, a negdje nije poslozila nista. Vama je se fino poslozilo dole, jbg imate kartu konstitutivnosti pa vucete sav novac neku svoju mini drzavu u drzavi i ovo je maksimum maksimuma koji mozete, a od nas minimum minimuma.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 jul 2017, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
- UstanikSBII
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:ZD i TK trebaju da pisaju po ostatku drzave, ostajem pri svom. I u svakoj drugoj drzavi osim BIH bi pisali. Sto to nije tako ima dosta razloga, neki od tih tvojih koje si nabrojao ali ove sredine imaju 10 puta veci plafon kada je sve poslozeno i realno. Samo u ovoj drzavi su najbogatiji dijelovi drzave najsiromasniji, a najsiromasniji najbogatiji. Kada je neka realna drzava kao Jugoslavija onda dobijemo pravo stanje na terenu.UstanikSBII je napisao/la:
Po čemu bi trebali da se "piša te" po ostatku države? Koje argumente imate? Po čemu ste to vi sposobniji od ostatka države molim te objasni mi? Pa tko je vodio vaš klub nisu ni ljudi iz Sarajeva, Mostara … nego vaši domaći i gdje su vam doveli klub? To što je u državi prisutna opća kuknjava pa je svatko svakome kriv sveži mačku za rep! Sposobnost vaših vodećih u sportu i klubovima se vidi, prodaju se za sitne interese slično kao i u Zenici i sad bi se kao vi trebali iživljavati nad ostatkom države. Daj molim te ne budu smiješan!
Jesi dobar ti? Znači vi imate novca ali ste siromašni, a ostali kao nemaju za gaća ali su bogati!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zanima me po kojem tocno parametru je vas 'plafon' 10 puta veci?tuzlak1987 je napisao/la:ZD i TK trebaju da pisaju po ostatku drzave, ostajem pri svom. I u svakoj drugoj drzavi osim BIH bi pisali. Sto to nije tako ima dosta razloga, neki od tih tvojih koje si nabrojao ali ove sredine imaju 10 puta veci plafon kada je sve poslozeno i realno. Samo u ovoj drzavi su najbogatiji dijelovi drzave najsiromasniji, a najsiromasniji najbogatiji. Kada je neka realna drzava kao Jugoslavija onda dobijemo pravo stanje na terenu.UstanikSBII je napisao/la:
Vi dobijate sve na konstitutivnosti, mi gubimo sve jer imamo SDA u kantonu, a SDP u gradu. Mi imamo 10 puta veci plafon koji nije iskoristen ali zbog politike se to ne vidi jer je politika negdje poslozila stvari na mjesto, a negdje nije poslozila nista. Vama je se fino poslozilo dole, jbg imate kartu konstitutivnosti pa vucete sav novac neku svoju mini drzavu u drzavi i ovo je maksimum maksimuma koji mozete, a od nas minimum minimuma.
Hertha iz Berlina, žari i pali godinama, Lazio i Roma isto, Paris do prije pet godina...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po svemu, ovaj dio drzave da je udruzen ne bi mu mogao novcano niko parirati. A isto tamo i Kakanj gdje je Musija pokazao da sa ekipom iz predgradja moze postici nesto samo ako 2 firme pomognu. Pa onda dobro razmislite sta Zenica moze sve i koliki neiskoristeni potencijal ima..4040deuce je napisao/la: Zanima me po kojem tocno parametru je vas 'plafon' 10 puta veci?
O CSKA i Fenerbahceu da ne pricamo. Oni su najtrofejniji nogometni kluboviBelminM23 je napisao/la:Hertha iz Berlina, žari i pali godinama, Lazio i Roma isto, Paris do prije pet godina...
Opet Čelik druga liga a ? Neki nikako da skontaju da mi samo sami sebe možemo izbacit iz ove lige
Naravno da je lova kljuc,sve se vrti oko iste al jbg nemamo svi HDZ,Čovića i slicne iza ledja,.
Naravno da je lova kljuc,sve se vrti oko iste al jbg nemamo svi HDZ,Čovića i slicne iza ledja,.
tuzlak1987 je napisao/la:Po svemu, ovaj dio drzave da je udruzen ne bi mu mogao novcano niko parirati. A isto tamo i Kakanj gdje je Musija pokazao da sa ekipom iz predgradja moze postici nesto samo ako 2 firme pomognu. Pa onda dobro razmislite sta Zenica moze sve i koliki neiskoristeni potencijal ima..4040deuce je napisao/la: Zanima me po kojem tocno parametru je vas 'plafon' 10 puta veci?
Zadnja izmjena: 4040deuce, dana/u 03 jul 2017, 15:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.