FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uspostavljen je sistem da firma funkcionise,da se ne pravi minus,da zaposlenici imaju redovna primanja,topli obrok,kupon,regrese,premije (tu su posebno sigurni jer nemaju potrebe radnicima isplacivati nikakve premije). Dakle da smo solventni,da poslujemo u skladu s poslovnom etikom o savjesnom trosenju sredstava, tj.da se lova racionalno trosi. Tu i tamo uleti poneki sponzor zlatni,srebreni,qrac palac...
Vidjet cemo dogodine sta ce biti sa generalnim??
Uglavnom firma radi,svi zadovoljni,a ovce bleje li bleje..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Recimo da je to Muhamed htio da kaže - to i dalje ne amenstira Čalu i nema veze sa "sistemskim radom" sportskog segmenta. Ja sam već nekoliko puta rekao mi možemo poslovati u plusu i sa 7. mjesta u PL BiH bez problema.
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo sto nasa firma ima losije rezultate od nekih firmi koje nista nemaju. Treba vidjeti sta je s nasom firmom pa posljednje dvije godine konstantno u padu .socrates je napisao/la:Uspostavljen je sistem da firma funkcionise,da se ne pravi minus,da zaposlenici imaju redovna primanja,topli obrok,kupon,regrese,premije (tu su posebno sigurni jer nemaju potrebe radnicima isplacivati nikakve premije). Dakle da smo solventni,da poslujemo u skladu s poslovnom etikom o savjesnom trosenju sredstava, tj.da se lova racionalno trosi. Tu i tamo uleti poneki sponzor zlatni,srebreni,qrac palac...
Bit će, dogodine, kakvo sniženje za karte s predočenim ljekarskim nalazom. Gastritičari, bujrum na Koševo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta da se radi kad su izgleda svi uposlenici tu samo da bi primali platu. Zašto Čala nakon utakmice nije rekao "nismo prošli jer mi Uprava nije dovela tog i tog igrača"? Znaš zašto? Zato što ih je Mehmed odbio tuce, bez obzira kakvi igrači oni bili, on ih je odbijao jer su mi nepoznanica. A nemojmo zaboraviti da je aminovao dovođenje tipa Livaka i Lelića as well.bordobijeli je napisao/la:Samo sto nasa firma ima losije rezultate od nekih firmi koje nista nemaju. Treba vidjeti sta je s nasom firmom pa posljednje dvije godine konstantno u padu .socrates je napisao/la:Uspostavljen je sistem da firma funkcionise,da se ne pravi minus,da zaposlenici imaju redovna primanja,topli obrok,kupon,regrese,premije (tu su posebno sigurni jer nemaju potrebe radnicima isplacivati nikakve premije). Dakle da smo solventni,da poslujemo u skladu s poslovnom etikom o savjesnom trosenju sredstava, tj.da se lova racionalno trosi. Tu i tamo uleti poneki sponzor zlatni,srebreni,qrac palac...
Samo Saraj'vo.
Treba Radovac na desno krilo, samo tako mozemo osvojiti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Ti si onako među operisanima ovdje. De mi kaži je l' fakat Ivetić jučer bio desni bek u jednom trenutku?Sabinho je napisao/la:Treba Radovac na desno krilo, samo tako mozemo osvojiti.
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije tacno za lelica i livaka nije ih on htio . oni su dovedeni u januaru kad nisu mogli platiti Obradovica i Ordagica ovo je bilo daj sta das .
Npr. sistemski se rezu troskovi,plate igraca,ugovori akademaca...zato ne mozemo zadrzati igrace tipa Kovacevica i zato ne mozemo i necemo dovesti kvalitetna pojacanjaPitarBordo je napisao/la:Mene živo interesuje šta se to trenutno "sistemski" radi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja koliko znam on je na kraju prelaznog roka, tj. pred kraj istog, nakon što su dovedeni rekao da je zadovoljan igračkom križaljkom?bordobijeli je napisao/la:Nije tacno za lelica i livaka nije ih on htio . oni su dovedeni u januaru kad nisu mogli platiti Obradovica i Ordagica ovo je bilo daj sta das .
Zašto je ušao u polusezonu sa ekipom za koju je rekao da treba remont uz dodatne igrače koje nije htio?
Zašto Čala nije pokazao ljubav prema klubu i otvoreno rekao onda da su mu dovedeni igrači koje neće koristiti?
Zašto je šutio? Možda zato što je plata svejedno uplaćivana. Tako da što manje talasanja, to bolje.
Samo Saraj'vo.
Jeste fakat ne u jednom trenutku nego citavo vrijeme.PitarBordo je napisao/la:Ti si onako među operisanima ovdje. De mi kaži je l' fakat Ivetić jučer bio desni bek u jednom trenutku?Sabinho je napisao/la:Treba Radovac na desno krilo, samo tako mozemo osvojiti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Naravno da jeste. Zaleti se s loptom u namjeri da je ubaci i pade kao govedo kod kornera, a lopta iza gola ode.PitarBordo je napisao/la:Ti si onako među operisanima ovdje. De mi kaži je l' fakat Ivetić jučer bio desni bek u jednom trenutku?Sabinho je napisao/la:Treba Radovac na desno krilo, samo tako mozemo osvojiti.
Ma da ne povjeruješ da je ovaj imao igrača više OBA PRODUŽETKA i da se onako odigralo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Upravo to. Jos mu vjerovatno kazano da ima dugorocno povjerenje uprave i sto bi to sebi kvario,fina plata,suti,radi,tamam. Naravno on voli Sarajevo i vjerujem da zeli trofeje i sve najbolje klubu,ali ipak svako najvise voli sebw i gleda prvenstveno vlastiti interesPitarBordo je napisao/la:Ja koliko znam on je na kraju prelaznog roka, tj. pred kraj istog, nakon što su dovedeni rekao da je zadovoljan igračkom križaljkom?bordobijeli je napisao/la:Nije tacno za lelica i livaka nije ih on htio . oni su dovedeni u januaru kad nisu mogli platiti Obradovica i Ordagica ovo je bilo daj sta das .
Zašto je ušao u polusezonu sa ekipom za koju je rekao da treba remont uz dodatne igrače koje nije htio?
Zašto Čala nije pokazao ljubav prema klubu i otvoreno rekao onda da su mu dovedeni igrači koje neće koristiti?
Zašto je šutio? Možda zato što je plata svejedno uplaćivana. Tako da što manje talasanja, to bolje.
-
bordobijeli
- Kontakt:
To stoji da ako mu nisu ispunili zelje da je trebao napustiti klupu . eh sad ima i druga strana mozda bi to bilo kukavicki da je otisao . sumnjam da je Cali sve u parama naravno da su novci bitni al nije radi love on na klupi Sarajeva .PitarBordo je napisao/la:Ja koliko znam on je na kraju prelaznog roka, tj. pred kraj istog, nakon što su dovedeni rekao da je zadovoljan igračkom križaljkom?bordobijeli je napisao/la:Nije tacno za lelica i livaka nije ih on htio . oni su dovedeni u januaru kad nisu mogli platiti Obradovica i Ordagica ovo je bilo daj sta das .
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj me zezati da misliš da Čala radi svoj posao iz ljubavi, a ne zbog plate?bordobijeli je napisao/la:To stoji da ako mu nisu ispunili zelje da je trebao napustiti klupu . eh sad ima i druga strana mozda bi to bilo kukavicki da je otisao . sumnjam da je Cali sve u parama naravno da su novci bitni al nije radi love on na klupi Sarajeva .PitarBordo je napisao/la:Ja koliko znam on je na kraju prelaznog roka, tj. pred kraj istog, nakon što su dovedeni rekao da je zadovoljan igračkom križaljkom?bordobijeli je napisao/la:Nije tacno za lelica i livaka nije ih on htio . oni su dovedeni u januaru kad nisu mogli platiti Obradovica i Ordagica ovo je bilo daj sta das .
Sve i da je to tačno, pa to je onda još gore.
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Naravno da ima platu i da nije samo iz ljubavi . al siguran sam da nije samo radi novca tu . on je bio igrac ovog kluba, trener je drugi put ,djeca mu tu igrala ,zivi tu . ispada da ga ja tu nesto branim a nije tako on je prvi trener i naj odgovornije za sinosnje ispadanje . po meni trebao je Smajlagic biti centarfor Crnkic nije spic , Rahmanovic je trebao uci s klupe korisni bi bio al et lako je sad pricat ispali smo . sranje .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja bih ovo sve izbacio nogama iz kluba ko god je igrao u dvije tekme protiv Zarije! Argument, ispali od fucking Moldavia, nisu Englezi, prvo predkolo hej
Samo mi nije jasno što niko ispred kluba nije izašao i proglasio ovo neuspjehom i barem slagao da će biti bolje, pa jel nam to postaje normalno da ispadamo u prvom pretkolu yebene evropske lige od poluamaterskih klubova
Fakat gurnu hladno covjeka da odigra na desnom beku,ono k'o da se rodio tik uz korner zastavicu
A u pojedinim momentima i desno krilo,i meni je bilo koma kad se zavali ko bekan,lopta tamo negdje na semafor
Zao mi ga bi svega mi,jer je pozrtvovan i samo jos nije spica i branio,a mozda je i trebao pored onoga...
A u pojedinim momentima i desno krilo,i meni je bilo koma kad se zavali ko bekan,lopta tamo negdje na semafor
Zao mi ga bi svega mi,jer je pozrtvovan i samo jos nije spica i branio,a mozda je i trebao pored onoga...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
odmaram, cugam, yebem svima sve..Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerali su najpozitivnijeg lika na forumu sa svojom predstavom. Ako si ziv javi se.TobeYarabi je napisao/la:
p.s. kad more @pitarbordo, mofu i ja